Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

imię: Ciapek
rasa: mieszaniec
boks: 1
numer: 970/09
miasto: Szczecin
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie
charakter i opis:
Dnia 03.08.2009 z ul.Lelewela został dowieziony samochodem interwencyjnym młody Ciapek. Pies ma PIĘKNE OCZY: Lewe Brązowe a prawe Brązowo-białe:cool3:. Jest do połowy łydki ale długi i umięśniony (masy Beagla ). Jego sierść jest długa koloru biało-czarnego. Lubi się bawić i chodzić na spacery. Nie jest agresywny do psów W SWOIM BOKSIE.
[SIZE=2]Jeśli nie możesz go zabrać do domu zaadoptuj go wirtualnie.
kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
w Szczecinie
al. Wojska Polskiego 247
Szczecin 71-346 .
telefon interwencyjny
całodobowy
091 487 02 81

Posted

Oj ja cię :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: O ile się nie mylę, ten pies chodził u mnie na wiosce, nawet chciałam go zabrać do weta i zaszczepić oraz zacząć szukać mu nowego domu, ale zniknął jak kamień w wodę i nikt nie wiedział gdzie on jest. Tylko, że Pilchowo daleko jest od Lelewela :shake::shake::shake: Wiek by się zgadzał, umaszczenie, oczy, opis....

Jeżeli to on, to dodam cos ze swoich obserwacji:
* jest bardzo fajny do dzieci, niesłychanie cierpliwy i kochany w stosunku do nich.
* Do psów- był ok, nigdy żadnego nawet nie zaczepił.
* Ludzi bardzo lubił. a jeszcze bardziej jak dostawał od nich michę jedzenia :p:p:p:p

Posted

no to dobrze i nie dobrze ... bo u cb by miał lepiej na pewno a w schronisku ma tak 50 na 50 więc jak go chcesz to bierz :eviltong::eviltong:
a w tozie nie ma miejsc :cool3: na takiego pięknego psiaka :)

Posted

TOZ wziął już dzisiaj 3 psiaki ( i już jeden jest na próbie w nowym domku :multi:) ^^ Napisałam do pewnej organizacji, może go wezmą :p:p Zobaczymy. Gdyby nie zniknął, to trafił by pewnie w końcu do TOZowego boksu, a może od razu do adopcji.

Posted

Sebriel napisał(a):
TOZ wziął już dzisiaj 3 psiaki ( i już jeden jest na próbie w nowym domku :multi:)

to Fajnie :)

Sebriel napisał(a):

^^ Napisałam do pewnej organizacji, może go wezmą :p:pZobaczymy

o to fajnie ;)