kamilqax95x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 imię: Ciapek płeć: pies wiek: 2 lata rasa: mieszaniec boks: 1 numer: 970/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Dnia 03.08.2009 z ul.Lelewela został dowieziony samochodem interwencyjnym młody Ciapek. Pies ma PIĘKNE OCZY: Lewe Brązowe a prawe Brązowo-białe:cool3:. Jest do połowy łydki ale długi i umięśniony (masy Beagla ). Jego sierść jest długa koloru biało-czarnego. Lubi się bawić i chodzić na spacery. Nie jest agresywny do psów W SWOIM BOKSIE. [SIZE=2]Jeśli nie możesz go zabrać do domu zaadoptuj go wirtualnie. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
kamilqax95x Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jedno i drugie oko: Prawe oko: Lewe oko: Quote
Sebriel Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Oj ja cię :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: O ile się nie mylę, ten pies chodził u mnie na wiosce, nawet chciałam go zabrać do weta i zaszczepić oraz zacząć szukać mu nowego domu, ale zniknął jak kamień w wodę i nikt nie wiedział gdzie on jest. Tylko, że Pilchowo daleko jest od Lelewela :shake::shake::shake: Wiek by się zgadzał, umaszczenie, oczy, opis.... Jeżeli to on, to dodam cos ze swoich obserwacji: * jest bardzo fajny do dzieci, niesłychanie cierpliwy i kochany w stosunku do nich. * Do psów- był ok, nigdy żadnego nawet nie zaczepił. * Ludzi bardzo lubił. a jeszcze bardziej jak dostawał od nich michę jedzenia :p:p:p:p Quote
kamilqax95x Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 no to dobrze i nie dobrze ... bo u cb by miał lepiej na pewno a w schronisku ma tak 50 na 50 więc jak go chcesz to bierz :eviltong::eviltong: a w tozie nie ma miejsc :cool3: na takiego pięknego psiaka :) Quote
Sebriel Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 TOZ wziął już dzisiaj 3 psiaki ( i już jeden jest na próbie w nowym domku :multi:) ^^ Napisałam do pewnej organizacji, może go wezmą :p:p Zobaczymy. Gdyby nie zniknął, to trafił by pewnie w końcu do TOZowego boksu, a może od razu do adopcji. Quote
kamilqax95x Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Sebriel napisał(a):TOZ wziął już dzisiaj 3 psiaki ( i już jeden jest na próbie w nowym domku :multi:) to Fajnie :) Sebriel napisał(a): ^^ Napisałam do pewnej organizacji, może go wezmą :p:pZobaczymy o to fajnie ;) Quote
kamilqax95x Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 o jak super :D a kto go zabierze ??? jak można wiedzieć :grins: Quote
kamilqax95x Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Julia co ma krótkie rude włosy ??? :p jak ta to zabierze jeszcze dwa 10 letnie psiaki Quote
Sebriel Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 O ile się nie przefarbowala to chyba ona :p:p Quote
kamilqax95x Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 O to mógł zostać do poniedziałku ale jednak u was mu lepiej :D Quote
Recommended Posts