emue Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mam psiaczka już 13 dni. 3 dni temu skończył 4 miesięce. Próbowałam nauczyć go spać w legowisku, ale nie przesypia tam całej nocy :( Dlatego pozwalam spać mu ze sobą w łóżku. Problem w tym, że rano ciąga mnie za włosy. Gryzie je i szarpie. Ktoś już się z tym spotkał ? Quote
gabby Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Od kilku dni również jestem właścicielką małego słodziaka :iloveyou: Ciężko jest nauczyć pieska spać w legowisku, będzie Ci ciężej jeżeli pozwoliłaś spać mu w Twoim łóżku. Skoro może spać z Tobą po co ma spać sam. A co do gryzieni, ciągania włosów, to moim zdaniem robi to dla zabawy, z nudów. W nocy moja Tila budzi się kilka razy i piszczy, czasem wystarczy ją pogłaskać i śpi dalej. Na wypadek jakby się jej nudziło w nocy ma w legowisku gryzaczek i czasem słyszę że zamiast mnie budzić bawi się nim. Quote
riku Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 mój też tak robił :) a najbardziej lubi ściągać gumkę do włosów, porywa ją i ucieka ;) ale z tymi włosami mu przeszło... a w łóżku już nie śpi, bo strasznie się wiercił i nie dało się spać :p hmm może Twojemu też samo przejdzie:) Quote
Recommended Posts