AnnaM Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 noooo słodziaki takie :loveu: sliczne sa takie maluchy :D
Ewelinaa Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cockerek']My juz licytujemy :lol: :lol: Mnie za to interesuje to ogłoszenie, tzn. ciekawi mnie co to za ojciec :-o [URL="http://www.allegro.pl/item107716489_maltanczyki_pieski_.html"]http://www.allegro.pl/item107716489_maltanczyki_pieski_.html[/URL] Może ktoś z was wie?[/quote] mi się wydaje że zdjecie nie jest robione w Polsce ani tez nie jest własnością osoby wystawiajacą na licytacje maltany, poprostu jest ono na hama skradzone z zagranicznej jakieś strony www
karolayna Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Ewelinaa']mi się wydaje że zdjecie nie jest robione w Polsce ani tez nie jest własnością osoby wystawiajacą na licytacje maltany, poprostu jest ono na hama skradzone z zagranicznej jakieś strony www[/quote] najgorsze jest to ze tam jes napisane ze ten pies jest ojcem szczeniaków :-o
Cockerek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ewelina, ty to tak bez owijania w bawełnę nazwałaś rzecz po imieniu. Mnie właśnie o to chodziło. A to juz "kradziejstwo" i podlega karze. Ciekawe skąd mają fotkę, tzn. co to naprawdę za pies. Hm, może by tak do nich maila wysłać?? :razz:
Cockerek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Hej Guciola, miło że do nas zajrzałaś. Pochwalisz się swoim maleństwem? Jakieś fotki? :cool3: Z tego co na początek mogę rzec... mleczko niet :shake: serek biały owszem :) kurczaczek, ryż i jakieś warzywka, byle nie marchew ;) Jak się szybko zorientujesz, małą trzeba będzie wykąpać pewnie za kilka dni i tak juz będzie zawsze :lol: przygotuj sie na kąpiel raz na tydzień ;) Ja polecam kosmetyki bio groom, no ale może dziewczyny doradzą też jakieś inne. Maltańczyki to potrafia tak czarować że hej :loveu: No, to by było na tyle, tak na dobry początek ;)
Nesjanna Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hejka, no to przyznać się z kim się spotkam na wystawie w W-wie ??? moja Amiśka będzie miała debiut !! w Lublinie zgłoszone są 3 maltańczyki - może to ktoś z Was ???
BeataJan Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Od 2 Tygodni mozolnie i systematycznie czytam to forum bo zakochałam się w maltańczykach. Czytam o nich wszystko i namiętnie. Ponieważ mieszkam w okolicach Lublina będę na wystawie w niedzielę i z wielką przyjemnością obejżę je na żywo. Beata :lol:
Nesjanna Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Beata - niestety ja w Lublinie jeszcze nie będę ze swoją maltanką - jest jeszcze za młoda......... za dużo nie pooglądasz bo jak pisałam będą raptem 3 maltany :shake: ale jak mnie znajdziesz chętnie pogadam - będę wystawiać yorki i grzywacze ring 2 i 3:lol:
Ewelinaa Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='BeataJan']Od 2 Tygodni mozolnie i systematycznie czytam to forum bo zakochałam się w maltańczykach. Czytam o nich wszystko i namiętnie. Ponieważ mieszkam w okolicach Lublina będę na wystawie w niedzielę i z wielką przyjemnością obejżę je na żywo. Beata :lol:[/quote] Super ja tez będe na 99% w Lublinie niestety nie z moja maltanką ale affikiem
Nesjanna Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ewelninaa - no troszku psiaków masz :cool3: całkiem jak ja !!! a zdradzisz mi czym ty czyścisz oczki maltanki ???
AnnaM Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='cuciola'][B]AnnaM [/B]kiedy jedziesz po maluszke?[/quote] ostatni weekend czerwca :multi: [quote name='Nesjanka']hejka, no to przyznać się z kim się spotkam na wystawie w W-wie ??? moja Amiśka będzie miała debiut !! w Lublinie zgłoszone są 3 maltańczyki - może to ktoś z Was ???[/quote] ja pewnie bede ale jako widz :) wiec chętnie sie spotkam...
Nessti Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Nesjanka']Ewelninaa - no troszku psiaków masz :cool3: całkiem jak ja !!! a zdradzisz mi czym ty czyścisz oczki maltanki ???[/quote] ja też chętnie poznam tę tajemnicę :modla: będę baardzo wdzięczna :kiss_2: [SIZE=1] pozdrawiam[/SIZE]
Cockerek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hejka dziewczyny! :) Witam Beatę :) A ja wiem kto będzie w Lublinie :eviltong: :cool3:
AnnaM Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ty bedziesz? :cool3: PS Beata... napisz wiecej o swoim piesku... :)
BeataJan Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Niestety jeszcze nie mam maltańczyka. Dopieroczytam i przygotowuję się teoretycznie.
Cockerek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Nie, ja nie. Ale po wystawcach łatwo się zorientować :razz:
Nesjanna Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cockerek - a wybierasz się do W-wy ???? (bo mam do ciebie interes...:razz:)
Cockerek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Do Wawy nie. A jaki to interes kochaniutka? :razz: Możesz na pw.
Nesjanna Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 SZKODA .... mam mały problemik bo wszystkie moje psy idą w niedzielę - i wyobraź sobie musiałabym podzielić się na 4 ringi - chciałam cię prosić o ewentualne wystawienie Amiśki ( a tak chyba jej nie zgłoszę ) bo albo dam radę wystawić albo nie ....
Cockerek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ojej, Nesjanko, baaaardzo mi przyjemnie i baaaardzo żałuję że nie mogę ci pomóc!!! :placz: :placz: Czyli debiut małej odkładasz na później? A może jednak znajdziesz kogoś kto by ci pomógł? Przeciez w Wawie będzie kilka osób.
AnnaM Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zgłoś ją... szkoda by było... masz blisko wystawe i nie debiutujesz...
Nesjanna Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ALE JA W MALTANACH jeszcze nikogo nie znam :shake::-( może mi podpowiesz ?
Recommended Posts