Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cockerek']My juz licytujemy :lol: :lol:

Mnie za to interesuje to ogłoszenie, tzn. ciekawi mnie co to za ojciec :-o
[URL="http://www.allegro.pl/item107716489_maltanczyki_pieski_.html"]http://www.allegro.pl/item107716489_maltanczyki_pieski_.html[/URL]
Może ktoś z was wie?[/quote]

mi się wydaje że zdjecie nie jest robione w Polsce ani tez nie jest własnością osoby wystawiajacą na licytacje maltany, poprostu jest ono na hama skradzone z zagranicznej jakieś strony www

Posted

[quote name='Ewelinaa']mi się wydaje że zdjecie nie jest robione w Polsce ani tez nie jest własnością osoby wystawiajacą na licytacje maltany, poprostu jest ono na hama skradzone z zagranicznej jakieś strony www[/quote]

najgorsze jest to ze tam jes napisane ze ten pies jest ojcem szczeniaków :-o

Posted

Ewelina, ty to tak bez owijania w bawełnę nazwałaś rzecz po imieniu. Mnie właśnie o to chodziło. A to juz "kradziejstwo" i podlega karze. Ciekawe skąd mają fotkę, tzn. co to naprawdę za pies. Hm, może by tak do nich maila wysłać?? :razz:

Posted

Hej Guciola, miło że do nas zajrzałaś. Pochwalisz się swoim maleństwem? Jakieś fotki? :cool3: Z tego co na początek mogę rzec... mleczko niet :shake: serek biały owszem :) kurczaczek, ryż i jakieś warzywka, byle nie marchew ;) Jak się szybko zorientujesz, małą trzeba będzie wykąpać pewnie za kilka dni i tak juz będzie zawsze :lol: przygotuj sie na kąpiel raz na tydzień ;) Ja polecam kosmetyki bio groom, no ale może dziewczyny doradzą też jakieś inne. Maltańczyki to potrafia tak czarować że hej :loveu: No, to by było na tyle, tak na dobry początek ;)

Posted

hejka,

no to przyznać się z kim się spotkam na wystawie w W-wie ???
moja Amiśka będzie miała debiut !!

w Lublinie zgłoszone są 3 maltańczyki - może to ktoś z Was ???

Posted

Od 2 Tygodni mozolnie i systematycznie czytam to forum bo zakochałam się w maltańczykach. Czytam o nich wszystko i namiętnie. Ponieważ mieszkam w okolicach Lublina będę na wystawie w niedzielę i z wielką przyjemnością obejżę je na żywo. Beata :lol:

Posted

Beata - niestety ja w Lublinie jeszcze nie będę ze swoją maltanką - jest jeszcze za młoda.........

za dużo nie pooglądasz bo jak pisałam będą raptem 3 maltany :shake: ale jak mnie znajdziesz chętnie pogadam - będę wystawiać yorki i grzywacze ring 2 i 3:lol:

Posted

[quote name='BeataJan']Od 2 Tygodni mozolnie i systematycznie czytam to forum bo zakochałam się w maltańczykach. Czytam o nich wszystko i namiętnie. Ponieważ mieszkam w okolicach Lublina będę na wystawie w niedzielę i z wielką przyjemnością obejżę je na żywo. Beata :lol:[/quote]

Super ja tez będe na 99% w Lublinie niestety nie z moja maltanką ale affikiem

Posted

[quote name='cuciola'][B]AnnaM [/B]kiedy jedziesz po maluszke?[/quote]
ostatni weekend czerwca :multi:

[quote name='Nesjanka']hejka,

no to przyznać się z kim się spotkam na wystawie w W-wie ???
moja Amiśka będzie miała debiut !!

w Lublinie zgłoszone są 3 maltańczyki - może to ktoś z Was ???[/quote]
ja pewnie bede ale jako widz :) wiec chętnie sie spotkam...

Posted

[quote name='Nesjanka']Ewelninaa - no troszku psiaków masz :cool3: całkiem jak ja !!!

a zdradzisz mi czym ty czyścisz oczki maltanki ???[/quote]
ja też chętnie poznam tę tajemnicę :modla: będę baardzo wdzięczna :kiss_2:
[SIZE=1]
pozdrawiam[/SIZE]

Posted

SZKODA ....
mam mały problemik bo wszystkie moje psy idą w niedzielę - i wyobraź sobie musiałabym podzielić się na 4 ringi - chciałam cię prosić o ewentualne wystawienie Amiśki ( a tak chyba jej nie zgłoszę ) bo albo dam radę wystawić albo nie ....

Posted

Ojej, Nesjanko, baaaardzo mi przyjemnie i baaaardzo żałuję że nie mogę ci pomóc!!! :placz: :placz: Czyli debiut małej odkładasz na później? A może jednak znajdziesz kogoś kto by ci pomógł? Przeciez w Wawie będzie kilka osób.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...