Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaak - taki portal o każdej rasie by był fajny ....
ale czy nie za mało mamy maltańczyków w Polsce ?????

[COLOR=red][B]Czy jest z nami twórczyni portalu o yorkach ????[/B][/COLOR]

Posted

Dziękuję ślicznie w imieniu dzieciaczków i mamusi, która wydała na świat takie kochane kuleczki :calus: !

Cleo jest super, inne też, mam też już z 20 wstępnych imion z bazy na dogo, teraz tylko problem które wybrać :crazyeye: ? Ale jeszcze mamy czas na to ;) .

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Dzięki za miłe słówka o portalu[/SIZE][/FONT] :oops: .

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Martynko,
przeciez ja w Anglii byłam tylko tydzień, w Polsce już ponad miesiąc jestem :)[/quote]
:oops: a co mi się ubzdurało że dłużej tam posiedzisz :niewiem:

[b]Nesjanko[/b], twórczyni portalu o yorkach to Elenka właśnie :) A zobacz jak się wstydzi. Kawał dobrej roboty odwaliła a się rumieni ;)
Może i zbyt mało maltanów żeby taki portal powstał, ale ja sobie tak myślę, że i tak by był ciekawy. Maltańczyki to taaakie słodziutkie pieski :-D

Posted

[INDENT][quote name='elena']Nesjanko, jestem, jestem, dostałam mail od Ciebie ![/quote]

ALE FAJNIE !!! osobiście jestem pod ogromnym urokiem portalu - naprawdę :shocked!: :-o :shocked!:

czy w takim razie mogę liczyć na odpowiedź ????
chętnie pomogę w propagowaniu portalu, będę zbierać wyniki z wystaw itp...
napisz w czym mogę pomóc....

niestety pewnie wiesz, że zrobiłaś komuś konkurencję .....

rozumiem, że jesteś również właścielką maltańczyka ???

[/INDENT]

Posted

[INDENT][quote name='Cockerek']:oops: a co mi się ubzdurało że dłużej tam posiedzisz :niewiem:

[B]Nesjanko[/B], twórczyni portalu o yorkach to Elenka właśnie :) A zobacz jak się wstydzi. Kawał dobrej roboty odwaliła a się rumieni ;)
Może i zbyt mało maltanów żeby taki portal powstał, ale ja sobie tak myślę, że i tak by był ciekawy. Maltańczyki to taaakie słodziutkie pieski :-D[/quote]

Cocerek - zgadzam się z Tobą !!!
a osobiście już 2 rok szukam godnej maltanki ...
Jestem za wielkim "ZA" portalem o maltańczykach
[/INDENT]

Posted

[quote name='Nesjanka'][INDENT]

Cocerek - zgadzam się z Tobą !!!
a osobiście już 2 rok szukam godnej maltanki ...
Jestem za wielkim "ZA" portalem o maltańczykach
[/INDENT][/quote]Zawiadomcie mnie koniecznie, gdy taki portal powtanie. Ja też ubóstwiam te futrzaki, ale nie lubię ich czesać, ale patrzeć na nie i je pieścić uwielbiam

Posted

[B]Nesjanko[/B], nie myślę absolutnie o portalu, jako o konkurencji dla innych takiego typu przedsięwzięć ;-) ! Wydaje mi się że yorki są na tyle popularną rasą, że będzie miejsce dla kilku podobnych portali :lol: ! Dziękuję za oferowaną pomoc, wyniki, zdjęcia z wystaw - bardzo chętnie :lol: !

Właścicielką maltańczyka niestety jeszcze nie jestem, choć zakochana jestem po uszy w tych białaskach i może kiedyś ...;-) !

[B]Martynko[/B], zawstydzasz mnie jeszcze bardziej ;-) ! Też jestem ZA portalem maltanowym :-D !

[B]Pumilo[/B]! Dzięki, a wyniki i fotki to właśnie najlepszy przykład pracy zespołowej ;-) , bo jedna osoba nie jest w stanie być na każdej wystawie! Zapraszam Ciebie do YL, bo też masz yorki w hodowli :-D !

Przepraszam że na maltańczykach tak na cwilkę zrobiło się yorkowo ;-) , żeby to zmienić to proszę o nowe foteczki Nelci, Milki, Moly...:lol:

Posted

Portal maltanowy był w planach. Ale na planach się skończyło. Do tego trzeba trochę osób do współpracy, a jakby nie patrzeć, yorków faktycznie jest o wiele więcej, a więc i więcej osób do pracy ;) Może kiedyś...

Pumilo, ty masz yorki? Nie wiedziałam. A są tu jakieś ich fotki?

Posted

ja tam jestem chętna do pracy !!!!

mimo, że jeszcze nie mam maltańczyka ..... na wystawy jeżdżę - więc jakieś wyniki by były,
a fotki każdy kto ma maltańczyka przyśle - prawda ?

[INDENT]j[/INDENT]

Posted

Jezuuu albe byłoby fajnie jakbyśmy stworzyli portal o maltanach :) ja jestem chętna... kto jeszcze?
ps a tak właściwie to nie wiem jakby to zrobić...:ekmm:

Posted

[quote name='AnnaM']Jezuuu albe byłoby fajnie jakbyśmy stworzyli portal o maltanach :) ja jestem chętna... kto jeszcze?
ps a tak właściwie to nie wiem jakby to zrobić...:ekmm:[/quote]

np tak jak ja zamówiłam - i sobie czekam ...

Posted

ok, jakby co to mam ciebie na uwadze :) A to by było sporo pracy zanim taki portalik miałby ruszyć. No ale fajnie byłoby takie coś uruchomić z nowym rokiem :)

Posted

[quote name='Draczyn']Też chętnie bym Wam pomogła, ale dla mnie sprawy techniczne to jeszcze czarna magia, ale bedę trzymała paluszki, aby wszystko dobrze szło[/quote]

Draczyn - wiem, że jak będzie trzeba dasz z siebie wszystko !!!
bądź w pogotowiu !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...