Cockerek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No cieszę się :) A teraz zmykaj do pracy pracusiu. Ja to się obijam nie ma co... :B-fly:
Daga_i_Oskar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Cockerek']Hej Daga :) Wróciłaś? :terazpol: [/quote] Martynko, przeciez ja w Anglii byłam tylko tydzień, w Polsce już ponad miesiąc jestem :)
Daga_i_Oskar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [B]Lenko[/B], wstawiłaś cudowne zdjęcia maluszków :) Już nie mogę się doczekac kiedy otworzą oczka i zaczną Ci rozrabiac hihi :multi: :multi:
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 taaak - taki portal o każdej rasie by był fajny .... ale czy nie za mało mamy maltańczyków w Polsce ????? [COLOR=red][B]Czy jest z nami twórczyni portalu o yorkach ????[/B][/COLOR]
elena Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Dziękuję ślicznie w imieniu dzieciaczków i mamusi, która wydała na świat takie kochane kuleczki :calus: ! Cleo jest super, inne też, mam też już z 20 wstępnych imion z bazy na dogo, teraz tylko problem które wybrać :crazyeye: ? Ale jeszcze mamy czas na to ;) . [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Dzięki za miłe słówka o portalu[/SIZE][/FONT] :oops: .
elena Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Nesjanko, jestem, jestem, dostałam mail od Ciebie !
Cockerek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar']Martynko, przeciez ja w Anglii byłam tylko tydzień, w Polsce już ponad miesiąc jestem :)[/quote] :oops: a co mi się ubzdurało że dłużej tam posiedzisz :niewiem: [b]Nesjanko[/b], twórczyni portalu o yorkach to Elenka właśnie :) A zobacz jak się wstydzi. Kawał dobrej roboty odwaliła a się rumieni ;) Może i zbyt mało maltanów żeby taki portal powstał, ale ja sobie tak myślę, że i tak by był ciekawy. Maltańczyki to taaakie słodziutkie pieski :-D
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [INDENT][quote name='elena']Nesjanko, jestem, jestem, dostałam mail od Ciebie ![/quote] ALE FAJNIE !!! osobiście jestem pod ogromnym urokiem portalu - naprawdę :shocked!: :-o :shocked!: czy w takim razie mogę liczyć na odpowiedź ???? chętnie pomogę w propagowaniu portalu, będę zbierać wyniki z wystaw itp... napisz w czym mogę pomóc.... niestety pewnie wiesz, że zrobiłaś komuś konkurencję ..... rozumiem, że jesteś również właścielką maltańczyka ??? [/INDENT]
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [INDENT][quote name='Cockerek']:oops: a co mi się ubzdurało że dłużej tam posiedzisz :niewiem: [B]Nesjanko[/B], twórczyni portalu o yorkach to Elenka właśnie :) A zobacz jak się wstydzi. Kawał dobrej roboty odwaliła a się rumieni ;) Może i zbyt mało maltanów żeby taki portal powstał, ale ja sobie tak myślę, że i tak by był ciekawy. Maltańczyki to taaakie słodziutkie pieski :-D[/quote] Cocerek - zgadzam się z Tobą !!! a osobiście już 2 rok szukam godnej maltanki ... Jestem za wielkim "ZA" portalem o maltańczykach [/INDENT]
pumilo Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Yorkowy portalik jest super. Ja szczególnie lubię zaglądać po wystawach -dajecie dużo fajnych fotek. Brawa do autorki :angel:
Draczyn Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Nesjanka'][INDENT] Cocerek - zgadzam się z Tobą !!! a osobiście już 2 rok szukam godnej maltanki ... Jestem za wielkim "ZA" portalem o maltańczykach [/INDENT][/quote]Zawiadomcie mnie koniecznie, gdy taki portal powtanie. Ja też ubóstwiam te futrzaki, ale nie lubię ich czesać, ale patrzeć na nie i je pieścić uwielbiam
elena Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [B]Nesjanko[/B], nie myślę absolutnie o portalu, jako o konkurencji dla innych takiego typu przedsięwzięć ;-) ! Wydaje mi się że yorki są na tyle popularną rasą, że będzie miejsce dla kilku podobnych portali :lol: ! Dziękuję za oferowaną pomoc, wyniki, zdjęcia z wystaw - bardzo chętnie :lol: ! Właścicielką maltańczyka niestety jeszcze nie jestem, choć zakochana jestem po uszy w tych białaskach i może kiedyś ...;-) ! [B]Martynko[/B], zawstydzasz mnie jeszcze bardziej ;-) ! Też jestem ZA portalem maltanowym :-D ! [B]Pumilo[/B]! Dzięki, a wyniki i fotki to właśnie najlepszy przykład pracy zespołowej ;-) , bo jedna osoba nie jest w stanie być na każdej wystawie! Zapraszam Ciebie do YL, bo też masz yorki w hodowli :-D ! Przepraszam że na maltańczykach tak na cwilkę zrobiło się yorkowo ;-) , żeby to zmienić to proszę o nowe foteczki Nelci, Milki, Moly...:lol:
Cockerek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Portal maltanowy był w planach. Ale na planach się skończyło. Do tego trzeba trochę osób do współpracy, a jakby nie patrzeć, yorków faktycznie jest o wiele więcej, a więc i więcej osób do pracy ;) Może kiedyś... Pumilo, ty masz yorki? Nie wiedziałam. A są tu jakieś ich fotki?
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ja tam jestem chętna do pracy !!!! mimo, że jeszcze nie mam maltańczyka ..... na wystawy jeżdżę - więc jakieś wyniki by były, a fotki każdy kto ma maltańczyka przyśle - prawda ? [INDENT]j[/INDENT]
AnnaM Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jezuuu albe byłoby fajnie jakbyśmy stworzyli portal o maltanach :) ja jestem chętna... kto jeszcze? ps a tak właściwie to nie wiem jakby to zrobić...:ekmm:
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='AnnaM']Jezuuu albe byłoby fajnie jakbyśmy stworzyli portal o maltanach :) ja jestem chętna... kto jeszcze? ps a tak właściwie to nie wiem jakby to zrobić...:ekmm:[/quote] np tak jak ja zamówiłam - i sobie czekam ...
Cockerek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jak to zrobić to akurat nie największy problem ;) Cały czas intensywnie myślimy :)
AnnaM Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :D to myslcie Cockerku... ja sie zgłaszam do pomocy :)
Cockerek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ok, jakby co to mam ciebie na uwadze :) A to by było sporo pracy zanim taki portalik miałby ruszyć. No ale fajnie byłoby takie coś uruchomić z nowym rokiem :)
Draczyn Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Też chętnie bym Wam pomogła, ale dla mnie sprawy techniczne to jeszcze czarna magia, ale bedę trzymała paluszki, aby wszystko dobrze szło
Nesjanna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Draczyn']Też chętnie bym Wam pomogła, ale dla mnie sprawy techniczne to jeszcze czarna magia, ale bedę trzymała paluszki, aby wszystko dobrze szło[/quote] Draczyn - wiem, że jak będzie trzeba dasz z siebie wszystko !!! bądź w pogotowiu !!!
AnnaM Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 no... :) szkoda ze nie jestem informatykiem amatorem... ;)
Nesjanna Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 ja obiecuję: kiedyś powstanie i maltankowy portal !!!!:multi:
Recommended Posts