Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

okej maniaczki wystaw to juz moje ostatnie wejście aż do niedzieli i postanowiłam poprawić wam humorki i odstresować jednym zdjęciem Zizura, które pokazuje jak ona zachowuje się kiedy ktoś przychodzi do nas "w gości" :p
dodam jeszcze, że osoba na tym zdjęciu nie przepada za psami ale Zizur dotąd tupał, wrzeszczał i piszczał aż nawet taki przeciwnik psów musiał skapitulować :p :p :p a potem siedziała u niej jakieś 30 minut i udawała, ze wsłu****e się w rozmowę o polityce co jakiś czas powarkując jakby chciała wtrącić 3 grosze :eviltong: eh ten mój Zizurek przebrzydły :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/204/c7a0bc9a1cddc029.jpg[/IMG][/URL]

no to ostatni raz życzę [SIZE=4][COLOR=magenta]POWODZENIA[/COLOR][/SIZE] i pomykam już na prawdę :p

Posted

Eejjj, Zizur na stole, a tam pusto? :evil_lol: :eviltong: Nie dość że się wreszcie udało jej po tych 30 min. wejśc na górę, to nic ciekawego tam nie zastała - ach ci dorośli :eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Cockerek']Eejjj, Zizur na stole, a tam pusto? :evil_lol: :eviltong: Nie dość że się wreszcie udało jej po tych 30 min. wejśc na górę, to nic ciekawego tam nie zastała - ach ci dorośli :eviltong: :lol:[/quote]

aż kurczak nie mogę odejść od komputera :shake:

Martynko --> ona tam przylazła pokonwersować a nie na wyżerkę :eviltong: Zizur to mała intelektualistka jest , jedzenie to dla niej konieczność, zeby miała siłę biegać ale nie lubi jeść bo zawsze ma wiele ciekawszych zajęć na oku :p

kurcze jak teraz nie pójdę to sie kopnę w tyłek ;)

Posted

Zizka jest świetna, ale na zdjęciu ma zawiedzioną minkę......moze liczyła na flaszkę na stole:evil_lol:
--------------------

A ja dziś byłam na zakupach na Wystawie....dziewczyny szykujcie kasę, bo jest na co wydać:lol: .
Pokaze Wam jaki tron kupiłam dla mojego księcia, wprawdzie książe nieuczesany, bo pańcia dziś nic przy nim nie zrobiła, dopiero za moment bedziemy się czesali itp.:lol:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/204/1d977c1d9dd88520.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/241/5d58441d7862e583.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Eeejjj, tez kcem takie wyro dla moich dziewczynek :loveu: Po ile pani te wyrka idą? :lol: A Shamcio jaki gentelmen, do nas się doopskiem odwrócił :evil_lol: Ale trzeba przyznać że nawet pupcię ma łądną zgrabną :lol: O włoskach nie wpsomnę!!! :loveu: Geo, one się tak świecą pięknie - rewelacja!

Posted

wow! moja mała nie mogłaby mieć takiego łóżeczka... ekhem... ona lubi takie 'ścianki' chyba sie domyślacie, wkurza mnie to jak nie wiem,czasami to az przesadzam z krzykiem, wtedy ona sie na mnie obraża... ale kurde spryciara robi sobie co chce, a jak ja przychodze to lezy jakgdyby nigdy nic... :angel: głupia małpa:P

Posted

MALTA NIE MÓW MI NA PANI TYLE RAZY PROSIŁAM !!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ałaaaaaaa właśnie się skopałam :diabloti:

Georgina ---> wyrko przecudnej urody podobnie jak Księciunio ale niestety nie dla mojego prymitywa Zizura :-( ona niestety preferuje podłogi oraz inne twarde powierzchnie na których może legnąć i chyba nie wie jak sie na łóżku leży bo niezmiernie rzadko jej się to zdarza :razz: także ja tylko zmarnowałabym pieniądze chyba, że sama się na tym kłaść będę :eviltong:

Martyna ---> weź mnie kurna Ty wygoń bo ja nie wiem co mi się stało dzisiaj :crazyeye: chyba mnie do krzesła siły nieziemskie przyssały ;)

Posted

[quote name='Cockerek']Eeejjj, tez kcem takie wyro dla moich dziewczynek :loveu: Po ile pani te wyrka idą? :lol: A Shamcio jaki gentelmen, do nas się doopskiem odwrócił :evil_lol: Ale trzeba przyznać że nawet pupcię ma łądną zgrabną :lol: O włoskach nie wpsomnę!!! :loveu: Geo, one się tak świecą pięknie - rewelacja![/quote]

Martynko, nie chcij wiedzieć ile tronik kosztował......:cool3: , ale powiem Ci tylko tyle, ze byly kurteczki mikroskopijnej wielkośc za 85 euro,.
Jak dla 2 dziewczynek to musisz mieć troszkę wiekszy, byly w kolorze turkusowym i bialo- czarnym. Wszystkie miluchne i śliczne.
A Shamirek do zdjęcia zawsze tak dupke wystawia:evil_lol: , ewentualnie jest jeszcze wersja nos przy dywanie

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/204/7b5d309b1c8c201c.jpg[/IMG][/URL]

A co do włosków, to dziś nie zdazyłam go nawet przeczesać, ani przetrzeć oczek. Ale za komplementy dziękujemy:loveu:
Zastanawiam się czy go nie przywieźć na wystawe zeby poznał Judke i inne znajome maltanki, dziś nikt nie sprawdzał czy wnosi się psy. Ogolnie atmosfera na wystawie super

Posted

Asiulka, nie-e, ja nie kopię :eviltong: Siedź tu z nami babo jedna :evil_lol:

Geo, tak, tak!! Weź Shamisia w niedzielę :multi: A włąśnie, ja myślałam o dwóch osobnych wyrkach a ciekawe czy by dziewczęta spały razem w jednym :diabloti: No ale cena to mnie chyba skutecznie odpycha :crazyeye:

Posted

[quote name='Cockerek']

Geo, tak, tak!! Weź Shamisia w niedzielę :multi: A włąśnie, ja myślałam o dwóch osobnych wyrkach a ciekawe czy by dziewczęta spały razem w jednym :diabloti: No ale cena to mnie chyba skutecznie odpycha :crazyeye:[/quote]

Jeszcze pomyśle nad wzięciem malego, bo we Wroclawiu nawet na spokojnie zdjęć nie mogłam zrobić.
A poza tym boję się, ze w kompleksy wpadnę, Wasze maltany odpicowane na wystawę, a ja przyjade z moim kudłaczem wprost z legowiska:evil_lol:

-----
Z tym spaniem w jednym legowisku to moze być różnie ;), niewiadomo czy Nelka bedzie chciała przytulać się do siostrzyczki.
Martynka, a kiedy ja bedziesz miała?

Posted

[quote name='yoasia']
Georgina ---> wyrko przecudnej urody podobnie jak Księciunio ale niestety nie dla mojego prymitywa Zizura :-( ona niestety preferuje podłogi oraz inne twarde powierzchnie na których może legnąć i chyba nie wie jak sie na łóżku leży bo niezmiernie rzadko jej się to zdarza :razz: także ja tylko zmarnowałabym pieniądze chyba, że sama się na tym kłaść będę :eviltong:
[/quote]
[B] Joasia[/B], Twoje posty zawsze poprawiają mi humor:evil_lol:

Posted

[B]Geo[/B] jakie super wyrko :lol: mój mały nie chce w tych wynalazkach spać, woli kocyk albo podłogę,
no ewentualnie kanapę :cool3: a jaka ta zabójcza cena jest ?? (zdradź cosik :razz: )
A jak łapka Shamirka? już lepiej?

[B]Yoasia[/B] z Ciebie to szalone dziewczę ;) kopać nikt Cię tu nie bedzie, siedź.
[B]Martyna[/B] a mała Nemi już u Ciebie czy w niedzielę spotkanie?? :loveu:

Posted

Nelcia jak była małym szczurkiem to też spała tylko i włącznie na panelach, zimnych płytkach lub na balkonie :-o Przeszło jej z wiekiem, teraz pakuje swój tyłek na legowisko, sama tam lezie, a kiedyś ją musiałam "zmuszać" żeby się tam szanowna biała położyła :lol: Hm ... czy by się chciała przytulać teraz do siostry... ona się tak rozpycha, doopskiem sie pcha jak czasem leży ze mną, albo gierkami tak śmiesznie przebiera odpychając sie ode mnie :lol:
Nemi odbieram w piątek :Cool!:

Posted

[quote name='Nessti'][B]Geo[/B] jakie super wyrko :lol: mój mały nie chce w tych wynalazkach spać, woli kocyk albo podłogę,
no ewentualnie kanapę :cool3: a jaka ta zabójcza cena jest ?? (zdradź cosik :razz: )
A jak łapka Shamirka? już lepiej?
[/quote]

Shamirek w dzień spi w budce , takiej typowej z daszkiem i ja uwielbia. Ma też legowisko, ale bez takich miłych boczków i nie bardzo miał gdzie położyć głowkę, wiec "nakichał":lol: na nie i teraz leżą tam zabawki:evil_lol:
Nowy nabytek baaaardzo mu się spodobał, leży na nim cały czas, wskakuje z rozbiegu, drapie , gryzie itp.:evil_lol:
No dobra zdradze.......kosztowało 40 euro
[B]Nessti[/B]- ta łapka to mi się uroiła, córcia przyszła z kościoła, obejrzała podusie i stwierdziła , że ma normalne i , że jestem przwrażliwiona. Rzeczywiście potem go pooglądałam jak spał i wszystko ok, tylko czasami sobie liże:roll:

Posted

To raczej mała będzie się przyklejać do Nelki :evil_lol:, Może nelka na zmianę pogody reaguje :evil_lol: w tym wieku :razz::lol:
Ness preferuje miejsce pod łóżkiem na panelach, nie wiem co on tam widzi, w środku nocy idzie sobie na kanapę :roll: a nad ranem na kocyku ląduje :evil_lol:
A z tym przepychaniem girkami to mamy to samo :evil_lol::evil_lol:

....Nemi odbieram w piątek [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG]....

To za tydzień? no myślałam, że może teraz :niedowia:

Posted

[quote name='Nessti']
To za tydzień? no myślałam, że może teraz :niedowia:[/quote]
Tak miało być :-( Ale wyszło inaczej. Ale ważne że jest moja i na mnie czeka, bo juz się o nią inni pytają :mad:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]I jak Kochani stresy są?? Będę za Was i Wasze pieski trzymała bardzo mocno kciuki aby Wam poszło jak najlepiej i abyście połozyły resztę świata na lopatki. Trzeba pokazac kto rzadzi :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...