Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='lonka']Bedziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To co, widzimy się? :cool3:
Nesjanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Cockerek']Dziewczyny, my to z kamera będziemy. Więc filmik rewelacja mam nadzieje. Ale fotki też się porobi. Ja sie troszkę już boję, ale tylko troszeczkę :lol:[/quote] wow !!!! kamera - super tylko jeżeli o mnie chodzi to proszę filmować mojego psa, a nie moją grubą d.... :lol:
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nesjanka, ty mnie normalnie ... nie mogę :lol: :evil_lol: Sorry, bez urazy ale bardziej mnie będą interesować pieski na ringu :diabloti: A jak sie do mnie będziesz chciała ładnie uśmiechnąć, to może i dla ciebie jakiś filmik się znajdzie na płycie :cool3:
Nesjanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 i dobrze !!! mam nadzieję, że bardziej na filmie będą psy :mad: to ja się uśmiecham :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i zamawiam :cool3: film z grzywaczy :lol: z maltanów oczywiście też
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Grzywki powiadasz? No, może i dla nich znajdzie się miejsce na kasecie :cool3:
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 O! To może my też się załapiemy...:):):lol::lol::lol:? Ładnie prosimy:oops: (:mad:) HIHI:):roll: A ja mam pytanie do p. Ani i Ciebie Nesjanko- czy wy kąpiecie małe na miejscu ( w poznaniu w sobote) czy w domu w dziś wieczorem..? no bo chyba nocujecie w poznaniu?:D
Nesjanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Martynko - no grzywki, grzywki !!! jakby nie było to też ozdobne :loveu: - jak wam się uda w tak zwanym międzyczasie będzie wspaniale !!!! :multi::multi::multi: Malta-GD - ja będę kąpała jutro wieczorem (czyt = w nocy) jak dojadę do Poznania ciekawe czy dla mnie starczy mi czasu :roll:
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 a wy śpicie w poznaniu, w hotelu czy u znajomych?
Nesjanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 aaaa - my to mamy suuuper - dostliśmy zaproszenie od Pani Lidki (od Amisi) :loveu: gdyby nie to pewnie jechalibyśmy bezpośrednio
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja się niezmiernie ciesze, że mieszkamy rzut kamieniem od Poznania :razz: Aaa [B]Sarabella[/B], głowa do góry, będzie dobrze i się wszystko ułoży!!! Ticolo na pewno też się ładnie postara :razz: A właśnie, może ty byłaś dzisiaj lub wczoraj i wiesz juz jak tam jest? Ponoć ludzi wczoraj i dzisiaj niezbyt dużo, no ale to w końcu dni robocze. Nie zazdroszczę nam wszystkim w niedzielę, pewnie będą tłumy zwiedzających, co się na poobiedni spacerek wybiorą :roll: No i mnóóóstwo jest ludzi z zagranicy, którzy niestety ponoć kosza równo wszystkie miejsca na pudle :roll:
invictus hilaritas Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 trzymam za was mocno kciuki :) Zalotka do dziela- ja cie juz widze na podium :)
invictus hilaritas Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ee tam u nas zwyc. swiata ma polski bullterier- suczka :) !!!!
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Trzymaj kciuki Ewa! Ja się zbytnio nie podniecam, szczególnie że w mojej klasie aż 15 sztuk idzie :roll: Gratulacje dla tego szczęśliwca polskiego bullika - ale ma fajnie :loveu:
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 aa... Nesjanka- ZAZDROSZCZE! my w hotelu... i sie zastanawiamy, cyz wykąpać małą dziś w domu czy jutro w hotelu.. w koncu to tez dla niej przezycie, no ale jednak jak będziemy jechać, będzie padać staniemy, a ta wybiegnie kurde w błotoko... no nie wiem...
yoasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [B]Kassy ---->[/B] ej Ty mnie nawet nie strasz bo potwornie w blondach wyglądam a co dopiero w białych włosach :p :p :p Dziewczynki chciałam Wam życzyć powodzenia ! Będe trzymać kciuki i chyba nie wytrzymam aby się dowiedzieć jak wyniki a w domku będę dopiero późnym wieczorem w niedzielę :placz: :placz: też se kurde wesele ktoś jutro wymyślił :eviltong: :razz: :razz: [SIZE=7][COLOR=purple][B]POWODZENIA !!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=7][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B] :multi:
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Asiulka, ciesz się, potyniasz trochę, a i coś dobrego na ruszt wrzucisz :p No i nie ma to jak rodzinne zjazdy, cioteczki ploteczki itp. :eviltong:
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 cockerek, co poradzisz, dzis w domu czy jutro w hotelu (bo tylko ty jesteś dostępna :P) ??? :help:
AnnaM Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Malta... ja przyjezdzam w niedziele rano, nie nocuje w Poznaniu... wiecie co... ciesze sie na nasze spotkanie ;)
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja radze w hotelu. Tak robiłam, jak byłam na wyjazdach i spaliśmy w hotelu.
yoasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Cockerek']Asiulka, ciesz się, potyniasz trochę, a i coś dobrego na ruszt wrzucisz :p No i nie ma to jak rodzinne zjazdy, cioteczki ploteczki itp. :eviltong:[/quote] Martynko gdyby nie fakt, że na polu jest jakieś plus 3 a ja będe popycać w satynowym kostiumie to moze bym sie cieszyła :p no ale mam nadzieję, że jakoś przeżyję :razz: mam plana szybko się wstawić i wtedy mnie już rybka :p a rodzinki nie będzie bo to kumpel się żeni więc towarzystwo wyborowe ;)
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hehe, no to miłej 'zabawy' musisz sie szybko ruszać. i taki apell do wszystkich: Proszę o wstepne spytanie sie mnie czy mozecie wstawic zdjecia naszej suni..:D no wiecie ja oczywiście zrobie to samo... takie na przyszłość:D Dobra... kąpiemy w hotelu..
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej, dziewczyny, czy wiadomo jakie psy będą wystawiane? tzn. nazwy? jak tak to prosze o liste!:):)
lonka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Cockerek']To co, widzimy się? :cool3:[/quote]Mam nadzieje:oops:
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='Malta-GD'] Proszę o wstepne spytanie sie mnie czy mozecie wstawic zdjecia naszej suni..:D no wiecie ja oczywiście zrobie to samo... takie na przyszłość:D[/quote] :thumbs: A o jakie nazwy ci chodzi? Spisu wystawców czy psów nie ma nigdzie, więc pewnie nikt nie wie jakie psy będą. Ale moja koleżanka widziała dzisiaj na wystawie panią z Węgier z dwoma maltanami :p
agara Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 O,! oto mi chodziło, czy będą maltany z wegier, podobno są prześliczne...! A coś p. Sarabelli nie ma.. a ja mam sprawkę:D:D
Recommended Posts