georgina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Cockerek'] No a tak przy okazji, jajko długo schodzi? :roll: [/quote] Prawidłowo powinno zejśc do 8 tygodnia, choc podobno do 6 miesiąca to też w normie. [B]Nesjanko[/B], a jak ja mam mu masować?:p tzn. dokładnie w którym miejscu?:eviltong: [B]Anna-[/B] Judka ma cudowne ślepka:loveu:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 dokładnie i wiem, że siostra też się wybiera :razz: a Nelka pośrednia - strasznie jestem ciekawa ile i jaka będzie konkurencja .......... ludzie pewnie się nazjeżdżają ................ z całego świata , a my tak bliziutko mamy :razz::lol::lol::lol:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='georgina'] [B]Nesjanko[/B], a jak ja mam mu masować?:p tzn. dokładnie w którym miejscu?:eviltong: [/quote] masować tak często jak się da jak ? - poprostu tak ściągać do worka palcami, u mojego psa schodziły do 7-go m-ca życia teraz mam 4m-cznego szczeniaka yorka i też jeszcze mu nie zeszły ale pod palcami można wyczuć, że są dwa tylko jeszcze nie na swoim miejscu - cierpliwości - ale powiem ci że z tymi facetami to zawsze są kłopoty :razz::razz::razz::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:
georgina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka'] - cierpliwości - ale powiem ci że z tymi facetami to zawsze są kłopoty :razz::razz::razz::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:[/quote] Hehehe, święte słowa, ale za to jak pieknie patrza , oczywiscie jak cos chcą:evil_lol: :lol: :jumpie: :help1: :thumbs: ...i nie mówie tu tylko o maltańczykach:eviltong:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka'] a Nelka pośrednia - strasznie jestem ciekawa ile i jaka będzie konkurencja ..........[/quote] A wiesz że teoretycznie mam dwie opcje do wyboru :cool3: I się poważnie zastanawiam - powaga!! :razz: A konkurencja... o la la, z pewnością zabraknie mi miejsca w aparacie :multi:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ja właśnie się też zastanawiam jak tu zgłosić Ecru - czy w młodzieży czy w pośredniej ...... ale chyba narazie jeszcze zgłoszę w młodzieży a jak skończymy (jak nam się uda :cool3::cool3:) Mł. Ch. Pl to zmienię klasę - chyba tak zrobię
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Bo ja sobie tak tłumaczę, że jak co, to w starszakach mogę ją zawsze puścić, a w mł to juz będzie ostatni gwizdek :p Spodziewam sie prawdziwego najazdu maltanów :loveu: No a od grzywków to pewnie będzie aż ciemno. Przytulałam takiego jednego w Koszalinie. Jejku, jaki on był cieplutki, grzał jak termoforek :lol:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Martynka chociaż ty daj szansę młodzieży .... :cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz: a grzywacze tak to chodzące termofory - nawet w ich histori są wzmianki że służyły ludziom jako żywe termofory na dworach carskich :loveu:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ej, a mi kto da szansę w pośr?? :lol: Wredna jestem, nie? :evil_lol: Ale Agnieszka, ty wiesz jakie tam psy pójdą ... :siara:
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka'] AnnaM - nagrabiłaś sobie u mnie :diabloti::angryy: tylko Nelcia ci się podoba ??? a inne już nie ???? oj oj[/quote] nie tylko... ale nela jesrt dla mnie wzorem... i nigdy tego nie ukrywałam... ;) a w warszawie tak szybko uciekłas ze amisia sie nie mogłam nacieszyc...;)
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Cockerek'] Poznań powiadacie? Ile was tam jedzie, przyznawać się!! :lol:[/quote] my...:oops:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nooo, dla Judy to debiut i to w wielkim stylu na samej światówce!! :razz:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Cockerek']Ej, a mi kto da szansę w pośr?? :lol: Wredna jestem, nie? :evil_lol: Ale Agnieszka, ty wiesz jakie tam psy pójdą ... :siara:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i nic więcej
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='AnnaM']nie tylko... ale nela jesrt dla mnie wzorem... i nigdy tego nie ukrywałam... ;) a w warszawie tak szybko uciekłas ze amisia sie nie mogłam nacieszyc...;)[/quote] obiecuję, że jeszcze będziesz miała okazję nacieszyć się Amiśką :loveu::loveu: no wzorzec musi być - Nelka rośnie i rozwija się wzorcowo ja osobiście życzę [U]wszystkim[/U] właścicielom psiaków żeby ich psy wyrastały tak pięknie :loveu:
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka']obiecuję, że jeszcze będziesz miała okazję nacieszyć się Amiśką :loveu::loveu: [/quote] nooo.... :multi: kurcze ale bedzie spotkanie w listopadzie :multi: :multi: :multi:
georgina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='AnnaM'] kurcze ale bedzie spotkanie w listopadzie :multi: :multi: :multi:[/quote] Ja się tez nie mogę doczekać:) [B]Martynko-[/B] Ty nawilzasz Nelkę olejkiem, napisz proszę od kiedy mogę już małemu aplikować taki kosmetyk?
agara Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cockerek']Nooo, dla Judy to debiut i to w wielkim stylu na samej światówce!! :razz:[/quote] dzień dobry, tak właśnie się zorientowalam, że na wystawie w Gdyni, rywalizowałyśmy ze sobą- w mlodzieży:P I jak tam dalsze sukcesy? Dlaczego nie było pani w Sopocie?
Cockerek Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Nesjanka']obiecuję, że jeszcze będziesz miała okazję nacieszyć się Amiśką :loveu::loveu:[/quote] A ja już w niedzielę będę miziać :multi: :loveu: :lol: A tak w ogóle, to wszystkie miśki są słodkie białaski :loveu: Geo, co do oliwki, to w sumie nie wiem od kiedy można. Ja zaczęłam jak Nelcia miała coś ok.8 ms. i to też nie było regularnie. Małego zacznę szybciej. [quote name='Magda-GD']Dlaczego nie było pani w Sopocie?[/quote] Tutaj wszyscy jesteśmy na "ty" ;) A w Sopocie chciałam być, ale była siła wyższa - najlepsi znajomi ślubowali i trzeba było pohulać trochę na weselu :cunao: A wy gdzie się teraz wybieracie?
georgina Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Nesjanka']ja oliwkuję od ok 4 m-ca życia :loveu:[/quote] Czyli czas zacząć;) .........tylko nie wiem jakiej firmy zakupić:cool1: , bo jak na razie testuje i mam wszystkiego po trochu różnych marek
georgina Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='AnnaM']no ja tez chce zaczac oliwkowac...:razz:[/quote] A już wiesz czym konkretnie? Jakich kosmetykow uzywasz, dla szczeniat czy juz " normalnych";) ?
AnnaM Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 nie nie wiem jeszcze... a szamponu uzywam dla szczeniąt...
agara Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cockerek']A ja już w niedzielę będę miziać :multi: :loveu: :lol: A tak w ogóle, to wszystkie miśki są słodkie białaski :loveu: Geo, co do oliwki, to w sumie nie wiem od kiedy można. Ja zaczęłam jak Nelcia miała coś ok.8 ms. i to też nie było regularnie. Małego zacznę szybciej. Tutaj wszyscy jesteśmy na "ty" ;) A w Sopocie chciałam być, ale była siła wyższa - najlepsi znajomi ślubowali i trzeba było pohulać trochę na weselu :cunao: A wy gdzie się teraz wybieracie?[/quote] ok, my chciałyśmy jechac do Torunia, ale za późno się zorientowałyśmy, więc na pewno bd we Włocławku bo do Białego stoku jest za daleko...:( Może pojedziemy do poznania, na młodzież jeszcze żeby zaliczyć za międzynarodową...:) A wy?
Recommended Posts