Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem i ja . Wiecie co jest rzeczywiście fundacja Rottka ale jak wszędzie mają oni ograniczone fundusze i full psów w hotelach , a adopcje wiecie jak idą ??? Szczególenie rottków takich groźnych i agresywnych wielkich psów :diabloti: Iwona jakbyś chciała to mam telefon do preses tej fundacji mogę podać , może akurat pomogą można spróbować .

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia napisał(a):
Jak skończy się Allegro to dajcie mi proszę znać. Zapłacę za wyróżnienie.
Skarbeczku kiedy w końcu znajdziesz domek?

dzieki, dam znać...

teraz z rozpędu też zrobiłam wyróżnione ;)

może jeszcze dziś wstawie fotki ze spacerku, to już nie jest ten sam pies... jest radosny, bawi się, kładzie się żeby drapać mu brzuszek, jest cudny...

Posted

Witam. Jestem wolontariuszem Pomorskiej Fundacji Rottka. Podaję nasz adres internetowy. [URL="http://www.rottka.pl"]www.rottka.pl[/URL] Postaram sie słodziaka umiescić na naszej stronce :roll:

Posted

[quote name='gabi2']Witam. Jestem wolontariuszem Pomorskiej Fundacji Rottka. Podaję nasz adres internetowy. [URL="http://www.rottka.pl"]www.rottka.pl[/URL] Postaram sie słodziaka umiescić na naszej stronce :roll:[/quote]

wielkie dzięki :)

Posted

Dzięki Iwonko:loveu: Na Ciebie zawsze można liczyć. Oby tym razem to allegro przyniosło mu domek....
Ogłoszenia odnawiam cały czas i licze na cudny domek dla naszego Rotka.

Posted

dziekuje Krysiu za ogłoszenia, jakoś chłopak nie ma szczęścia, a jest już taki cudowny, radosny i zabiega o każdego człowieka który przychodzi po psiaka. Może chociaż ktoś z ogłoszeń go wypatrzy skoro w schronisku nie ma szczęścia...

Posted

ketunia napisał(a):
Mam nadzieję, że ktoś cię wypatrzy. Cioteczki gdyby allegro się skończyło i nasz piękny Rotuś nie znalazł domku to ja mu zasponsoruję wyróżnienie.

dziekuje ketunia