Impresja&Simarilion Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Chyba takie zdjecie mi się nie podoba!:oops: Quote
Impresja&Simarilion Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nie chodzi mi o psy tylko o sytuacje w jakiej zrobione jest to zdjęcie... Nie wstawia się zdjęcia z psiego seksu bo to jest nie smaczne i tyle. Do Ciebie nic nie mam ale ciagle wstawiasz tu jakies dziwne rzeczy i zmieniasz swoje posty tak że nie wiadomo o co Ci chodzi. To jest forum do dyskusji i wymiany pogladów a nie do sprzedawania szczeniaków. Quote
Dorota2007 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ja też uważam , że wstawianie zdjęc psów na sprzedaż ( które wycofałaś po jakims czasie - topik był wyraznie "FOR SALE"), czy kryjących sie psów - jest TU nie na miejscu.:shake:Nikt nie pisze ,że to brzydkie psy - po prostu te posty tu nie pasują.Chcesz być na Dogomanii- to pisz na temat lub zakładaj topiki tematyczne , najlepiej w języku , który wszyscy rozumieją.:mad: Quote
Recommended Posts