asherbailey79 Posted yesterday at 07:21 AM Posted yesterday at 07:21 AM Uneori am impresia că sunt prea multe meciuri disponibile și devine greu să alegi unde merită să te uiți mai atent. Eu încerc să nu mă bazez doar pe numele echipelor. Mă interesează forma recentă, stilul de joc și importanța partidei. Voi ce criterii folosiți când alegeți un meci pentru analiză? Quote
SAM665 Posted yesterday at 08:28 AM Posted yesterday at 08:28 AM Mi-am schimbat destul de mult modul de analiză în ultimii ani. La început mă uitam aproape exclusiv la clasament și la reputația echipelor, dar mi-am dat seama că aceste lucruri nu spun întotdeauna povestea completă. Acum încerc să adun mai multe informații înainte să trag o concluzie. Pe mrbit verific uneori meciurile disponibile și cotele, însă nu mă grăbesc să aleg ceva doar pentru că pare atractiv la prima vedere. Mă uit la rezultatele recente, la absențe, la stilul celor două echipe și la contextul partidei. Uneori găsesc un meci aparent obișnuit care devine mult mai interesant după ce citesc câteva informații. Pentru mine, partea cea mai importantă rămâne analiza și faptul că înțeleg de ce o anumită variantă mi se pare interesantă. Nu consider că există o metodă sigură, dar o pregătire mai atentă face procesul mult mai logic. Quote
Recommended Posts