bunia2010 Posted March 12 Posted March 12 Małgorzata Irena Wojtanowska · Mamy w Polsce milion bezdomnych psów.... 1.000.000 A ja mam wrażenie, że większość osób myśli iż 3 organizacje w kraju które zgarniają miliony ogarnie Wam ten milion psów... Jest zwykły wiejski burek, to jak się krew nie leje jest zero reakcji i nikt go nie chce... Jak piesek się robi medialny i zasięgi rosną zaczyna się oznaczanie w postach Dioz Judyta Ada (ten to już nikomu nie pomoże bo jest zajęty ściąganiem rasowych piesków z Białorusi, bo te szybciej znajdują domy i lepiej otwierają portfele) Jak jest pies widocznie kaleki to każda organizacja jak na mojego krzywego nagle miała miejsce Judytowanie i diozowanie w komentarzach to jedno, ale ile osób realnie próbowało do nich zadzwonić i poprosić o pomoc dla psa lub kota Dzisiaj powiedzą że nie mają miejsc, a jutro na relacjach na rasowe pieski z likwidacji pseudo już się miejsca znajdują... Jak będziecie mieć psa w potrzebie, na waszych terenach, w waszym mieście to kto wam realnie pomoże ? Może Ada Judyta i dioz jeżdżą do was dokarmiać bezdomne koty Może się zastanowicie kto u Was na terenie dokarmia i sterylizuje bezdomne koty Jak zajrzyjcie na sprawozdania roczne Ady Judyty Dioz na kontach leżą miliony, a zadzwońcie i poproście o opłacenie sterylizacji jednego bezdomnego kota za 200 zł. Tak dziewczyny z małego stowarzyszenia pisały... z milionerów liderów 1.5 % nikt nie odpowiedział ... Wy wpłacający milionerom, oznaczający w komentarzach osobiście odbicie się od ściany jak poprosicie o pomoc, może coś do Was dotrze. Nie patrzcie na to co wielkie medialne, tylko na to co jest dookoła Was .... Cudze chwalicie a swego nie znacie .... Dlaczego jak jest błaganie w postach o wykastrowanie wiejskiej suki która rodzi co pół roku nigdy się nie odezwie Ada dioz Judyta zapłacimy za to płaci fundacja Psom na Pomoc czyli Karina Świtała i @Fundacja Trop z Warszawy czyli Tomasz Koper ... Co oni mogą pomagać na terenie całego kraju a milionerzy zbiednieją Już Powszechna Sterylizacja napisze w komentarzach że opłacą zabieg... Zdjęcie wrednej pyskatej baby dla uwagi.... Takiej która ma już dość tej bezdomności i ma marzenie mieć w domu 5 psów tylko na chwilę obecną sumienie mi na 5 nie pozwala... Zastanówcie się jak szukacie pomocy kto Wam pomoże czy ci którym wy pomagacie wpłatami pod wpływem ckliwych filmików ? Czy wasze małe lokalne biedne organizacje ciągnące na długach, kto wam przyjmie kota ? Już pomijam fakt, że większość wpłacających medialnym fundacjom ma gdzieś co się dzieje z tymi zwierzętami po odbiorach ważna jest chwila odbioru blik zbiórka a później cisza... Quote
Recommended Posts