Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
Ciotki jest dom dla Dina!:loveu:
Zadzwonił do mnie Pan, mieszka na wsi w domu z ogrodem. Naprawde w porządku facet.
W sobote go zawozimy z jedną z wolontariuszek.

Jaja sobie robisz?!!!!!!!!!!!!
BOMBA!!!!!!!!!!!!!:multi:

jak znalazl Dina?????

zaraz walne na tym portalu ogloszenia

Posted

Pan widział go na allegro zrobionym przez Bjute:loveu:
Ja nie moge uwierzyć że tak szybko się udało!
Dopiero co go dałam na dogo! Ola la się pojawiła i od razu ruszyło!
Zaraz na PW wyślę Ci Olu kolejny wątek bo wierze w tą Twoją moc przyciągania domów :evil_lol:

Posted

ana666 napisał(a):
Pan widział go na allegro zrobionym przez Bjute:loveu:
Ja nie moge uwierzyć że tak szybko się udało!
Dopiero co go dałam na dogo! Ola la się pojawiła i od razu ruszyło!
Zaraz na PW wyślę Ci Olu kolejny wątek bo wierze w tą Twoją moc przyciągania domów :evil_lol:

super!:loveu: to sie nazywa trio:evil_lol:
a to bylo wyroznione czy zwykle bo niwim:oops: ?

to ja ano czekam na wateczek!:multi: i Bjutce podeslij:evil_lol:

Posted

Wątek Kropki wysłany :cool3:
Bjuta już tam jest tylko Ciebie brakowało i temu domu nie było!;)
Allegro nie było wyróżnione. Pan mówił że już od dawna go obserwował i dziś ostatecznie zdecydował że chce Dina. Będzie mieć tam napewno super!:multi:

Posted

ana666 napisał(a):
Wątek Kropki wysłany :cool3:
Bjuta już tam jest tylko Ciebie brakowało i temu domu nie było!;)
Allegro nie było wyróżnione. Pan mówił że już od dawna go obserwował i dziś ostatecznie zdecydował że chce Dina. Będzie mieć tam napewno super!:multi:

ano wlasnie czytam i widze ,ze jest :lol:
teraz to jest trio:evil_lol:

a z daleka jest ten Pan? :lol: sobie autkiem nasz Dinuś pojezdzi :-D

Posted

Allegro było wyróżnione, a nawet jest - bo jeszcze wisi przez godzinę... Jest 1311 wejść i obserwator :evil_lol:

Robię allegra od paru miesięcy. "Wypchnęłam" 13 psów na pewno (a 6 jest takich, o których wiem, że zostały wypatrzone przez internet, ale nie wiem czy przez allegro). I z tych wszystkich psów - tylko jeden załapał się na zwykłym allegro...
To jest dosyć załamujące, bo ja np mam na ogół 70 allegr (głównie Zabrzan) no i daję radę wyróżniać zaledwie paru... Taka jest niestety prawda - na zwykłe allegro wchodzi 100 osób, a na wyróżnione ponad 1000 (rekordzistą jest Moon, miał ponad 5000 wejść ostatnio...)
Oby z Kropką się udało! :lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Allegro było wyróżnione, a nawet jest - bo jeszcze wisi przez godzinę... Jest 1311 wejść i obserwator :evil_lol:

Robię allegra od paru miesięcy. "Wypchnęłam" 13 psów na pewno (a 6 jest takich, o których wiem, że zostały wypatrzone przez internet, ale nie wiem czy przez allegro). I z tych wszystkich psów - tylko jeden załapał się na zwykłym allegro...
To jest dosyć załamujące, bo ja np mam na ogół 70 allegr (głównie Zabrzan) no i daję radę wyróżniać zaledwie paru... Taka jest niestety prawda - na zwykłe allegro wchodzi 100 osób, a na wyróżnione ponad 1000 (rekordzistą jest Moon, miał ponad 5000 wejść ostatnio...)

Czyli było wyróżnione:oops:
Myślałam że nie:roll:

Posted

[quote name='Bjuta']Allegro było wyróżnione, a nawet jest - bo jeszcze wisi przez godzinę... Jest 1311 wejść i obserwator :evil_lol:

Super wynik:-o
no to warto robic wyroznione allegra.

Ja przed chwilka zrobilam takowe Brysiowi z mojego podpisu.....tylko nie wiem co jest nie tak bo pisze,ze do konca jest 6 dni a ja zaznaczalam 14 :( da sie cos z tym zrobic bjutko? :(

Posted

ana666 napisał(a):
Pan mieszka 155 km od Obornik więc kawałek.;)
Mam tylko nadzieje że Dino nie ma choroby lokomocyjnej :evil_lol:

hehe a to wezcie jakies wiadro na wymiocinki :evil_lol:
jak wiozlam mala ratlerkowata sunie do nowego domku to zwymiotowala ogromna ilosc "jedzenia"... szczerze to bylo az niemozliwe ,ze tyle tego miala w sobie :-o

Posted

Ja w zeszłym roku wiozłam 2 małe psiory ze schroniska do mojego domu na DT, widziałam że ten jeden będzie zaraz wymiotować i nie wiedziałm czy ma zabrudzić moje spodnie czy samochód bo kocyka ani nic takiego nie miałam no i się poświęciłam-całe spodnie były w ziemniakach wymieszanych z jakąs zieloną mazią dziwną jakby jakimś zielskiem:lol:
Od tego czasu zawsze w podróż biore chociaż jakiś stary ręcznik:evil_lol:

Posted

hehehehe dobre!:evil_lol:
to mialas awangardowe spodnie bardzo juz po fakcie :evil_lol:

kurcze a my mialysmy ze soba jakies 5 recznikow i wszystkie poszly :shake:

Posted

[quote name='Ola la']Super wynik:-o
no to warto robic wyroznione allegra.

Ja przed chwilka zrobilam takowe Brysiowi z mojego podpisu.....tylko nie wiem co jest nie tak bo pisze,ze do konca jest 6 dni a ja zaznaczalam 14 :( da sie cos z tym zrobic bjutko? :(

Kurczę, niestety nic. Ja też tak kiedyś miałam - wybrałam 2 tygodnie, potem pokręciłam kółeczkiem do góry, żeby podjechać i mi się zrobił 1 dzień. Nie zauważyłam, klinkęłam i było po ptakach... Wyróżnione, jednodniowe allegro... :angryy: A niestety opcji ilości dni nie da się poprawić.

Posted

Bjuta napisał(a):
Kurczę, niestety nic. Ja też tak kiedyś miałam - wybrałam 2 tygodnie, potem pokręciłam kółeczkiem do góry, żeby podjechać i mi się zrobił 1 dzień. Nie zauważyłam, klinkęłam i było po ptakach... Wyróżnione, jednodniowe allegro... :angryy: A niestety opcji ilości dni nie da się poprawić.

o rany :crazyeye: czyli nie jest jeszcze tak źle jak myslalam .

Posted

Ola la napisał(a):
hehehehe dobre!:evil_lol:
to mialas awangardowe spodnie bardzo juz po fakcie :evil_lol:

kurcze a my mialysmy ze soba jakies 5 recznikow i wszystkie poszly :shake:

Nie strasz mnie przed jutrzejszą wyprawą, to ja wezmę z 10 ręczników i spodnie na przebranie:evil_lol:

Posted

ana666 napisał(a):
Nie strasz mnie przed jutrzejszą wyprawą, to ja wezmę z 10 ręczników i spodnie na przebranie:evil_lol:

no cos ty :cool3:zaschnięte wymiocinki nie są az takie złe :evil_lol:

no w kazdym razie z nimi(wymiocinkami)czy bez nich szerokiej drogi zycze!:multi:
jedziesz z któras z tych cioteczek co przywozily z Tobą Moruska?

Posted

Nie, jade z wolontariuszką Kamilą, bo ani Agacie i ani Izie które były z Morusem nie pasowało:shake:
Jutro o 12 zabieram go ze schroniska, pójde jeszcze z nim na spacer a potem wyruszymy do nowego domu:multi:

Posted

Właśnie wróciłam do domu, Dino calą drogę do nowego domu przespał i OLU zwymioyował ale tylko raz i na kocyk:lol:, który postanowiłam wywalić. ma super właścicieli i dom.
Pan jest weterynarzem, mają strarszą dobermankę i 2 koty które polubił od zaraz:multi:
Ogromny dom z jeszcze większym ogrodem, najpierw będzie w przeogromnym boksie póki się nie przyzwyczaji a potem gdzie będzie chciał- na dworze lub w domu.:lol:
Dziękuje Wam za pomoc w szukaniu domu i ogłoszenia :buzi: :Rose:

Posted

ana666 napisał(a):
Właśnie wróciłam do domu, Dino calą drogę do nowego domu przespał i OLU zwymioyował ale tylko raz i na kocyk:lol:, który postanowiłam wywalić. ma super właścicieli i dom.
Pan jest weterynarzem, mają strarszą dobermankę i 2 koty które polubił od zaraz:multi:
Ogromny dom z jeszcze większym ogrodem, najpierw będzie w przeogromnym boksie póki się nie przyzwyczaji a potem gdzie będzie chciał- na dworze lub w domu.:lol:
Dziękuje Wam za pomoc w szukaniu domu i ogłoszenia :buzi: :Rose:

super chruper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to swietujemy!!!!!!:knajpa::popcorn::drink1::drinking:
i pan wetereynarz...no no:lol:
Dino gratuluje!!!!!!:multi:

hehe zwymiotowal powiadasz ano?:evil_lol:
tylko raz?:crazyeye:
ale pewnie porządnie :cool3::cool1:

Posted

Oj, wymiociny rekordowe, jakby skóra świńska, mega smród a jeśli chodzi o ilość to z 2 kg.tego było:grin:
Ja też świętuje:cunao::knajpa:

Posted

ana666 napisał(a):
Oj, wymiociny rekordowe, jakby skóra świńska, mega smród a jeśli chodzi o ilość to z 2 kg.tego było:grin:
Ja też świętuje:cunao::knajpa:

hehe czyli sobie chłopak wymiotnął raz a porządnie:evil_lol:

Posted

Mam wieści z nowego domu:lol:
Dino boi się mężczyzn, jego właściciel nad nim pracuje - mówi że bieże go na spacery i pomału się do niego przyzwyczaja.
Przez pierwsze 2 dnie ze stresu nie załatwiał się wcale, ale teraz już jest ok.
Do jedzenia dostaje szynki i kiełbasę. Na razie póki się nie przyzwyczai będzie w kojcu, 3 razy dziennie pan zabiera go na długi spacer razem z ich dobermanką, mieszkają przy jeziorze i lesie więc tereny wymarzone:loveu:
Dinek całe noce szczeka razem z psami sąsiadów ale to im nie przeszkadza;)
Pan mówił że jest z niego bardzo zadowolony i cieszy się że to właśnie jego wybrał:multi: