FREDZIU Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Fredziole :) ale Wam zazdroszczę tego spacerowania :([/QUOTE] Równocześnie się wpisałyśmy :evil_lol: Rozumiem Cię , ale jeszcze troszke i Jazik będzie biegał jak szalony:loveu: Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Marzena to juz chyba laby nie ma i w pracy siedzi;) bo na dogo ją nie widac.. Quote
*Jot* Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Pegaza']Marzena to juz chyba laby nie ma i w pracy siedzi;) bo na dogo ją nie widac..[/QUOTE] No właśnie Marzka gdzie Ty ? :crazyeye: Wracaj szybciutko. :p Quote
FREDZIU Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Jestem, jestem tylko tak jakoś czas szybko leci. Fredziula prawie po cieczce, nie widzę śladów, ale jeszcze sie liże. Teraz obserwuję czy ciąża sie nie zbliża ( urojona) Zobaczymy. Pozdrawiam Wszystkie które o nas pamiętają :lol: Quote
FREDZIU Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 CZEŚĆ DZIEWCZYNY, ZYJEMY, SORKI ŻE TAK MAŁO ZNOWU ZAGLĄDAMY. Postaram sie nadrobić za jakąś chwilkę;) Fredziula zdrowa, ciąży nie widać, narazie. Pozdrawiam Was gorąco i uciekam. PA:lol: Quote
kaaamila1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Hej Fredziu! Spacerowe foteczki śliczne, ale czekam na nowe! Pozdrawiam. Quote
Pegaza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='*Jot*']No właśnie Marzka gdzie Ty ? :crazyeye: Wracaj szybciutko. :p[/QUOTE] Znowu ją wcielo na dluzej;)ale jak widac nie tylko ją..bo Ciebie Jola tez nie ma buuu Quote
FREDZIU Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Cześć dziewczyny, sorki że znowu nas nie było tak długo, ale obiecuję że w ten weckend porobię spacerowe foteczki i wkleję. Fredziola czuje sie dobrze, cieszę się że nie ma narazie ciąży urojonej, włoski szybko jej odrastają, na początku września musimy odwiedzić Klaudie :lol: Quote
*Jot* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Pegaza']Znowu ją wcielo na dluzej;)ale jak widac nie tylko ją..bo Ciebie Jola tez nie ma buuu[/QUOTE] Ja już jestem.....:eviltong: Cześć Marzka :multi: Dawaj te fotki :) Quote
Pegaza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='*Jot*']Ja już jestem.....:eviltong: Cześć Marzka :multi: Dawaj te fotki :)[/QUOTE] Taa niebywałe..zguba sie znalazla..:cool1: Marzena fotki prosimy.. Quote
FREDZIU Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 DZIEWCZYNY, U MNIE SŁOWO DROŻSZE PIENIĘDZY, ALE SORY, SORY, SORY FOCIE BĘDĄ W TEN WECKEND:oops: Quote
kiniaaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fredziole, będzie lańsko jak nie wiem :mad: Co to za odwyk od dogo?? Quote
*Jot* Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='FREDZIU']DZIEWCZYNY, U MNIE SŁOWO DROŻSZE PIENIĘDZY, ALE SORY, SORY, SORY FOCIE BĘDĄ W TEN WECKEND:oops:[/QUOTE] W ten weekend.....czyli,który ?? :mad: Quote
FREDZIU Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Jesteśmy, jesteśmy. Fredziula jest zdrowa, miała ciąże urojoną( kolejną) ale pokonałyśmy ją bez żadnych specyfików- hura!!!!!! W zeszłym tygodniu była u fryzjerka, ma króciutko ścięte włoski, wygląda ślicznie :loveu: Pozdrawiamy wszystkie dogomaniaczki:lol: Quote
kaaamila1 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Hej Fredziu!!! W takim razie prosimy o fotki malutkiej !!! Quote
Recommended Posts