FREDZIU Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='Yoko2009']Witam wieczorowo:), wszystko się ułoży:)Frediulka wróci do dawnej formy a synuś wyzdrowieje:)[/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć Marzenka:)głowa do góry,no siup,siup..dasz radę!!!![/QUOTE] [quote name='Connected']Witam się :hand:[/QUOTE] [quote name='*Jot*']Cześć Marzenko :multi: Wszystko się dobrze u Was układa?[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Kuna chyba jakis pech Cie dopadl;) mnie na szczescie ostatnio nic nie trafia ;)[/QUOTE] No cześć dziewczyny, super że o nas myślicie:lol: Męzuś juz lepiej sie czuje, synuś też, Fredzia jeszcze dziś dostanie lekarstwo, ale za to ja od trzech dni leżę i cierpię;)kłopoty z jelitówką wirusówką, temp.39ufffff:angryy:. Dziś jestem w stanie siąść do komka i daje o sobie znać:p Trzymajcie się cieplutko babeczki:p Quote
dysia-u Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Fredziule nie dajcie się żadnym choróbskom!!!! wiosna idzie!!!!! pozdrawiamy i zdrówka zyczymy Quote
*Jot* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Marzeno gdzie się schowałaś ? :mad: Hej :multi: Quote
Marzena* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jola a Ty prowadzisz jakąś akcje poszukiwawczą ??? Hej Fredziulki :) Quote
*Jot* Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Marzena*']Jola a Ty prowadzisz jakąś akcje poszukiwawczą ??? [/QUOTE] Nie ,nie prowadzę.A to chyba dobrze,że interesuję się gdzie nasza koleżanka znikła !! Quote
FREDZIU Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Cześć dziewczyny ja znowu mam urwanie głowy:cool3: czasu ciągle mało i tak pewnie będzie do końca kwietnia, a potem spoko luz. Będzie wiecej czasu na pisanko, dużo mam wam do powiedzenia. Tęsknie za wami:lol: Pa. P.S Fredziola zdrowa i lata jak żywe srebro, rządzi na całego w naszym domku:evil_lol: Jak tylko czas pozwoli dam foteczki:lol: Quote
FREDZIU Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 [quote name='Pegaza']Cze :) to czekam na Ciebie i fotki:)[/QUOTE] [quote name='ania90']Witamy sie:) wiec czekam na foteczki:)[/QUOTE] Cześć dziewczyny fajnie że wpadłyście, wstawię fotencje jak tylko bedę mogła, ale chyba nie wcześniej niż po świętach. Fredziola 27 idzie do fryzjerka, bo już jest zarośnięta ze aż strach:crazyeye:. Pozdrawiamy, pa pa Quote
*Jot* Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cześć Marzenka :multi: Jak to zdjęcia dopiero po Świetach? :crazyeye: Nie zgadzam się. :shake: Quote
FREDZIU Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć Marzenka :multi: Jak to zdjęcia dopiero po Świetach? :crazyeye: Nie zgadzam się. :shake:[/QUOTE] [quote name='ania90']czemu dopiero po swietach?[/QUOTE]ZE Cześć dziewczyny, no przykro mi, ale inaczej nie dam rady:cool3: Pozdrawiamy, pa, pa,paa!!!:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Cześć dziewczyny, Święta, Święta i po Świętach. Pozdrawiamy Was po światecznie:lol:. Pamiętamy o Was, ale jeszcze troszkę JESTEŚMY ZAJETE:cool3:. Pa pa:loveu: Quote
FREDZIU Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Cześć dziewczyny, żyjemy nadal- wbrew pozorom. Myślę ze już za tydzień wrócimy:lol:. TESKNIMY BARDZO:loveu: TAK SZYBCIUTKO TYLKO WAM NAPISZĘ !!!!!!Wczoraj chciał jeden menel ukraść nam Fredzię z balkonu!!!!!!:placz:Mąż faceta pogonił zdecydowanie, a na drugi dzień patrzymy:crazyeye:a tu siateczka zabezpieczająca Fredziulkę przecięta!!!!! Ale mieliśmy szczęście:roll: Pa pa:multi: Quote
ewa2909 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='FREDZIU']Cześć dziewczyny, żyjemy nadal- wbrew pozorom. Myślę ze już za tydzień wrócimy:lol:. TESKNIMY BARDZO:loveu: TAK SZYBCIUTKO TYLKO WAM NAPISZĘ !!!!!!Wczoraj chciał jeden menel ukraść nam Fredzię z balkonu!!!!!!:placz:Mąż faceta pogonił zdecydowanie, a na drugi dzień patrzymy:crazyeye:a tu siateczka zabezpieczająca Fredziulkę przecięta!!!!! Ale mieliśmy szczęście:roll: Pa pa:multi:[/QUOTE] Wpadliśmy z rewizytą:lol: Frediulka śliczniutka,pilnujcie jej dobrze żeby przypadkiem nie zmieniła właściciela:shake: Quote
ania90 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 biedna Fredzia:shake: musicie ja dobrze pilnowac :) mnie Bobiego juz nie raz chcieli ukrasc:-( Quote
Pegaza Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Cieniu dobrze ze byliscie w domu i pore zareagowal M bo szkoda Fredki by bylo.. co za parszywe mendy nic tylko takiemu dobrze wp....piiii piiii zeby mu sie na przyszlosc odechcialo.. Quote
FREDZIU Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Cześć dziewczyny pomału wracamy na dogo:lol:. Mam foteczki, ale nie uwierzycie- zapomniałam adresu programu do wklejania fotek:oops::oops: Moze mi ktoś podać?????????????????????????????? Mam foteczki z długimi włoskami Fredzioli, ale już nie długo postanowiłam całkowicie zmienić fryzurkę;). Quote
FREDZIU Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='ewa2909']Wpadliśmy z rewizytą:lol: Frediulka śliczniutka,pilnujcie jej dobrze żeby przypadkiem nie zmieniła właściciela:shake:[/QUOTE] [quote name='ania90']biedna Fredzia:shake: musicie ja dobrze pilnowac :) mnie Bobiego juz nie raz chcieli ukrasc:-([/QUOTE] [quote name='Pegaza']Cieniu dobrze ze byliscie w domu i pore zareagowal M bo szkoda Fredki by bylo.. co za parszywe mendy nic tylko takiemu dobrze wp....piiii piiii zeby mu sie na przyszlosc odechcialo..[/QUOTE] Dzięki za odwiedzinki, Nasza Galeryjka zarosła oj zarosła pajęczynką:-(. Też się cieszę, że Fredzi mi nie ukradli, teraz jesteśmy bardziej czujni:roll: Quote
Recommended Posts