Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam wieczorowo:), wszystko się ułoży:)Frediulka wróci do dawnej formy a synuś wyzdrowieje:)[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Cześć Marzenka:)głowa do góry,no siup,siup..dasz radę!!!![/QUOTE]

[quote name='Connected']Witam się :hand:[/QUOTE]

[quote name='*Jot*']Cześć Marzenko :multi:
Wszystko się dobrze u Was układa?[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Kuna chyba jakis pech Cie dopadl;)
mnie na szczescie ostatnio nic nie trafia ;)[/QUOTE]

No cześć dziewczyny, super że o nas myślicie:lol:
Męzuś juz lepiej sie czuje, synuś też, Fredzia jeszcze dziś dostanie lekarstwo, ale za to ja od trzech dni leżę i cierpię;)kłopoty z jelitówką wirusówką, temp.39ufffff:angryy:. Dziś jestem w stanie siąść do komka i daje o sobie znać:p
Trzymajcie się cieplutko babeczki:p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marzena*']Jola a Ty prowadzisz jakąś akcje poszukiwawczą ???
[/QUOTE]

Nie ,nie prowadzę.A to chyba dobrze,że interesuję się gdzie nasza koleżanka znikła !!

• 3 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny ja znowu mam urwanie głowy:cool3: czasu ciągle mało i tak pewnie będzie do końca kwietnia, a potem spoko luz. Będzie wiecej czasu na pisanko, dużo mam wam do powiedzenia. Tęsknie za wami:lol: Pa.
P.S
Fredziola zdrowa i lata jak żywe srebro, rządzi na całego w naszym domku:evil_lol:
Jak tylko czas pozwoli dam foteczki:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze :) to czekam na Ciebie i fotki:)[/QUOTE]

[quote name='ania90']Witamy sie:)

wiec czekam na foteczki:)[/QUOTE]

Cześć dziewczyny fajnie że wpadłyście, wstawię fotencje jak tylko bedę mogła, ale chyba nie wcześniej niż po świętach. Fredziola 27 idzie do fryzjerka, bo już jest zarośnięta ze aż strach:crazyeye:.
Pozdrawiamy, pa pa

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Marzenka :multi:
Jak to zdjęcia dopiero po Świetach? :crazyeye: Nie zgadzam się. :shake:[/QUOTE]

[quote name='ania90']czemu dopiero po swietach?[/QUOTE]ZE

Cześć dziewczyny, no przykro mi, ale inaczej nie dam rady:cool3:
Pozdrawiamy, pa, pa,paa!!!:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny, Święta, Święta i po Świętach. Pozdrawiamy Was po światecznie:lol:.
Pamiętamy o Was, ale jeszcze troszkę JESTEŚMY ZAJETE:cool3:. Pa pa:loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny, żyjemy nadal- wbrew pozorom. Myślę ze już za tydzień wrócimy:lol:.
TESKNIMY BARDZO:loveu:
TAK SZYBCIUTKO TYLKO WAM NAPISZĘ !!!!!!Wczoraj chciał jeden menel ukraść nam Fredzię z balkonu!!!!!!:placz:Mąż faceta pogonił zdecydowanie, a na drugi dzień patrzymy:crazyeye:a tu siateczka zabezpieczająca Fredziulkę przecięta!!!!! Ale mieliśmy szczęście:roll:
Pa pa:multi:

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć dziewczyny, żyjemy nadal- wbrew pozorom. Myślę ze już za tydzień wrócimy:lol:.
TESKNIMY BARDZO:loveu:
TAK SZYBCIUTKO TYLKO WAM NAPISZĘ !!!!!!Wczoraj chciał jeden menel ukraść nam Fredzię z balkonu!!!!!!:placz:Mąż faceta pogonił zdecydowanie, a na drugi dzień patrzymy:crazyeye:a tu siateczka zabezpieczająca Fredziulkę przecięta!!!!! Ale mieliśmy szczęście:roll:
Pa pa:multi:[/QUOTE]

Wpadliśmy z rewizytą:lol:
Frediulka śliczniutka,pilnujcie jej dobrze żeby przypadkiem nie zmieniła właściciela:shake:

Posted

Cieniu dobrze ze byliscie w domu i pore zareagowal M bo szkoda Fredki by bylo..
co za parszywe mendy nic tylko takiemu dobrze wp....piiii piiii zeby mu sie na przyszlosc odechcialo..

Posted

Cześć dziewczyny pomału wracamy na dogo:lol:.
Mam foteczki, ale nie uwierzycie- zapomniałam adresu programu do wklejania fotek:oops::oops:
Moze mi ktoś podać??????????????????????????????
Mam foteczki z długimi włoskami Fredzioli, ale już nie długo postanowiłam całkowicie zmienić fryzurkę;).

Posted

[quote name='ewa2909']Wpadliśmy z rewizytą:lol:
Frediulka śliczniutka,pilnujcie jej dobrze żeby przypadkiem nie zmieniła właściciela:shake:[/QUOTE]

[quote name='ania90']biedna Fredzia:shake:
musicie ja dobrze pilnowac :)
mnie Bobiego juz nie raz chcieli ukrasc:-([/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Cieniu dobrze ze byliscie w domu i pore zareagowal M bo szkoda Fredki by bylo..
co za parszywe mendy nic tylko takiemu dobrze wp....piiii piiii zeby mu sie na przyszlosc odechcialo..[/QUOTE]

Dzięki za odwiedzinki, Nasza Galeryjka zarosła oj zarosła pajęczynką:-(. Też się cieszę, że Fredzi mi nie ukradli, teraz jesteśmy bardziej czujni:roll: