FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Magda']I wszystko robisz bardzo dobrze, ale jak wkleisz pierwsze zdjęcie naciśnij dwa razy Enter. Wtedy zrobisz odstęp między zdjęciami i nie będą obok siebie ;)[/quote] Madziu dzięki za pomoc, jak będę miała nowe fotki to poćwiczę, :roll: wiesz głowa już nie ta, trochę techniki i człowiek ginie:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='FREDZIU']Madziu dzięki za pomoc, jak będę miała nowe fotki to poćwiczę, :roll: wiesz głowa już nie ta, trochę techniki i człowiek ginie:evil_lol::evil_lol:[/quote] Wysłałam instrukcję krok po kroku na PW;) Nauczysz się. Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Magda']Wysłałam instrukcję krok po kroku na PW;) Nauczysz się.[/quote] :laola:hura, udało się, bardzo bardzo Madziu dziękujemy:multi::lol::lol: Quote
Magda Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='FREDZIU']:laola:hura, udało się, bardzo bardzo Madziu dziękujemy:multi::lol::lol:[/quote] Bardzo się cieszę :multi: To mogę już zmykać. Quote
Arabeska^^ Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Hih, moja tak walczy o wszystko - czy to kość czy to choćby centymetr (dzisiaj na przykład tak ganiała za nim po pokoju, że prawie ze śmiechu padłam :lol: :D). Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Arabeska^^']Hih, moja tak walczy o wszystko - czy to kość czy to choćby centymetr (dzisiaj na przykład tak ganiała za nim po pokoju, że prawie ze śmiechu padłam :lol: :D).[/quote] One są rozkoszne, ja kupiłam Fredzi nową zabaweczkę i nie mogłam uwierzyć:crazyeye: że ona się tak cieszy, skacze ,podskakuje, podrzuca,:evil_lol: cuda taka radość, szok:lol::lol: [quote name='karkakarka']słodka Fredzia :) :loveu:[/quote] Fredzia dziękuje Toli:evil_lol: Quote
eve86 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja ma to samo kupuje mojemu zabawke on jak dziecko gania z nia po calym domu i wszystkim chce pokazać... Fredzia umie walczyć o swoje :evil_lol: Maly diabełek :evil_lol::evil_lol: Quote
Jofka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='FREDZIU']One są rozkoszne, ja kupiłam Fredzi nową zabaweczkę i nie mogłam uwierzyć:crazyeye: że ona się tak cieszy, skacze ,podskakuje, podrzuca,:evil_lol: cuda taka radość, szok:lol::lol:[/quote] Witamy w sobotę:) Aaaaa to normalne Tolek też się cieszy,ale ja muszę trochę się z nim pobawić i go zachęcać,bo jest wierny swoim przyjaciołom:)Jeżykowi i myszce(musiałam ja wyrzucić nie miała oka:):razz: Quote
FREDZIU Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Jofka']Witamy w sobotę:) Aaaaa to normalne Tolek też się cieszy,ale ja muszę trochę się z nim pobawić i go zachęcać,bo jest wierny swoim przyjaciołom:)Jeżykowi i myszce(musiałam ja wyrzucić nie miała oka:):razz:[/quote] Fredzia patrzy tylko za czymś nowym:cool3: i wynosi wystko sobie na balkonik, na słoneczko, a że mieszkamy na parterze to los tych zabaweczek jest różny, np. nie mam pojęcia gdzie jest piszczący duszek:mad::mad: :mad: Quote
Nati28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 U nas zabawki laduja zakopane w ogrodku :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 A to ci Coco, cwaniaczek:diabloti: chowa przed pańcią zabaweczki:evil_lol: Quote
Nati28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 On chowa je przed moimi kotami bo one przychodza i mu zabieraja, a wtedy jest cyrk jak on je gania :evil_lol: Quote
karkakarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :hmmmm: ciekawe czy póżniej pamięta, gdzie je schował :evil_lol: Jofka jesteś okrutna, jak mogłaś wyrzucić myszę i jeżyka :mad: - ulubione Tolka A może jakieś nowe fotusie Fredzi :cool3: Quote
Jofka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='karkakarka']:hmmmm: ciekawe czy póżniej pamięta, gdzie je schował :evil_lol: Jofka jesteś okrutna, jak mogłaś wyrzucić myszę i jeżyka :mad: - ulubione Tolka A może jakieś nowe fotusie Fredzi :cool3:[/quote] Pomarańczowy jeżyk i różowy piesek jest z nami i nawet śpi,ale mysza została spalona w kominku,bo była bezoka i posliniona:):eviltong: Quote
FREDZIU Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Nati28']On chowa je przed moimi kotami bo one przychodza i mu zabiera ja, a wtedy jest cyrk jak on je gania :evil_lol:[/quote] :crazyeye:ŁAŁ to naprawdę cwaniaczek i domaga się szacunku dla swoich rzeczy:diabloti: a co jakiś kotowaty będzie zabierał mu zabaweczki:evil_lol::evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='karkakarka']:hmmmm: ciekawe czy póżniej pamięta, gdzie je schował :evil_lol: Jofka jesteś okrutna, jak mogłaś wyrzucić myszę i jeżyka :mad: - ulubione Tolka A może jakieś nowe fotusie Fredzi :cool3:[/quote] Tak tak właśnie zabieram się za obróbkę zdjęć:cool3: jak dobrze pójdzie będą historyczne i te z dzisiejszego spacerku:multi: tak że juz teraz zdjęcia będę wstawiać na bieżąco:eviltong: Quote
Nati28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Coco pamietam gdzie schowal bo na nastepny dzien leci i odkopuje, taki cwaniak :evil_lol: Quote
karkakarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czekam na zdjęcia :) A to ci sprytny Cocuś:evil_lol: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oj droga Pani piszesz że u mnie cisza a gdzie wasze zdjęcia ze spacerku????? :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
FREDZIU Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 :evil_lol:[quote name='eve86']Oj droga Pani piszesz że u mnie cisza a gdzie wasze zdjęcia ze spacerku????? :mad::mad::mad::mad::mad:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:SORECZKI, ale sie zasiedziałam:evil_lol:foteczki na bank będą juterko:evil_lol::evil_lol: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='FREDZIU']:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:SORECZKI, ale sie zasiedziałam:evil_lol:foteczki na bank będą juterko:evil_lol::evil_lol:[/quote] to czekamy czekamy z niecierpliwością :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/2627/dsc02758k.jpg[/IMG] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4789/dsc02895x.jpg[/IMG] nie ma to jak u panci [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/4038/dsc02963n.jpg[/IMG]Jestem na forum:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/2226/dsc02907k.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/147/dsc02909r.jpg[/IMG] [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/3087/dsc02914u.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts