Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']Dziewczyny zaraz będą doradzać.Poczekaj chwilkę. :diabloti:
No ja młoda też już nie jestem.:roll::roll::roll:[/QUOTE]
Ale młodsza:placz:
A czemu ten diabełek:cool3:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zależy od tego jakie buty będziesz miała.. bo jak bez palców to mus bez rajstop :roll:
Ja na weselu byłam bez rajstop ale miałam długą spódnicę no i buty takie sandały na szpilce :loveu: Więc tak czy siak bez rajstop być musiałam :eviltong:

Posted

[quote name='FREDZIU']Ale młodsza:placz:
A czemu ten diabełek:cool3:[/QUOTE]

No niewiadomo czy młodsza.:cool3:
A diabełek dlatego bo on jest fajny i mi się podoba.Taki uśmiechnięty.:diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']To zależy od tego jakie buty będziesz miała.. bo jak bez palców to mus bez rajstop :roll:
Ja na weselu byłam bez rajstop ale miałam długą spódnicę no i buty takie sandały na szpilce :loveu: Więc tak czy siak bez rajstop być musiałam :eviltong:[/QUOTE]

Nie ma wyjścia trzeba lecieć jeszcze na solarkę(troszke już mam opalone nogi po urlopiku, ale za mało) i jakiś balsamik brązujacy może?:roll::cool3:

Posted

[quote name='jot11']No niewiadomo czy młodsza.:cool3:
A diabełek dlatego bo on jest fajny i mi się podoba.Taki uśmiechnięty.:diabloti:[/QUOTE]

No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:placz:chociaż czuję się baaaarrrdzooooo młodo:eviltong::eviltong:

Posted

Ja w zeszłym roku jak byłam na weselu to do małej czarnej miałam kabaretki, ale buty miałam z zakrytymi palcami. A jak z odkrytymi to albo bez wzmocnień na palcach, albo bez, innego pomysłu nie mam :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja w zeszłym roku jak byłam na weselu to do małej czarnej miałam kabaretki, ale buty miałam z zakrytymi palcami. A jak z odkrytymi to albo bez wzmocnień na palcach, albo bez, innego pomysłu nie mam :eviltong:[/QUOTE]

Dzieki :lol:każda opinia mile widziana:evil_lol::eviltong:

Posted

Z balsamikiem brązującym to lepiej zacznij trenować już teraz co by gafy nie było jakiejś :evil_lol: Może i mniej inwazyjne jak samoopalacze ale kto to wie na co trafisz :roll: Ja ostatnio się wzięłam porządnie za solarium i już ładne kolorki mi się pokazały ale byłam 5 razy żeby taki efekt osiągnąć :roll:

Posted

[quote name='FREDZIU']No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:eviltong::eviltong:[/QUOTE]
no kochana , nie wiem czy mnie która przebije,hihi
ja ide wlipcu na wesele i też w rajstopkach. Wydaje mi sie że bez to troche tak nieeleganckoo
mnie jakoś w nich nigdy nie jest gorąco/ w dzinsach podobnie/ i mój M nie może zrozumieć jak mozna na zime i na lato jednakowo w nich chodzić
hmhm no jakos mozna z tym że na zime plus dzinsy ale on i tak różnicy nie widzi

Posted

Widze ze masz podobny problem jak ja, ja mam za dwa tygodnie zjazd rodzinny (bedzie mnostwo osob) i nie wiem co ubrac, nie za bardzo znam sie na tego typu ubiorach :evil_lol: wic niestety nie pomoge ;) ale ladnemu we wszystkim ladnie :cool3:

Posted

Dziewczyny bardzo wam wszystkim dziękuję za ozywiona dyskusje:evil_lol:wszystkie rady wzięłam do serca. Jutro idę kupić buciki, jak kupie pełne zakładam rajstopki, jak bez palców to bez, chyba ze nozki bedą blade.
Rajstopki kabaretki czy zwykłe opalone?

Posted

[B]Nati ładnemu we wszystkim ładnie-SUPER DZIĘKI, ALE PRZECIEŻ MNIE NIE WIDZIALAS:angryy::evil_lol:.[/B]
Dziewczyny, następny ciekawy temat-morze, do soboty muszę schudnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ćwiczę cardio, mam dietę odchudzanie na zawołanie:crazyeye:jestem taka głodna, ze rzeczywiście będzie odchudzanie na zawołanie. A muszę schudnąć, aby ok sie czuc w sukience, fajnie nie?Ale mówią, ze nie ma rzeczy niemożliwych:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:)
a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:)
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę

Posted

[quote name='Yoko2009']Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:)
a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:)
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę[/QUOTE]
No to niezły wynik!!14 kg!ładnie.
Muszę wypróbować bo się zaczęłam ostro odchudzać,normalnie jestem teraz tak głodna że wszędzie teraz gdzie się nie obejrzę tam widzę wielkie żarcie-to jakiś obłęd już!!
A tak w ogóle witamy się hej,hej wieczorkowo:)

Posted

[quote name='FREDZIU']No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:placz:chociaż czuję się baaaarrrdzooooo młodo:eviltong::eviltong:[/QUOTE]

Ja też do tych starszych należę więc juz trzy jesteśmy :evil_lol:

[quote name='Yoko2009']Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:)

Jak musisz schudnąć tak szybko to tylko Dukan ;)
Przetestowałam na sobie i działa :) Tylko, że ja na Dunkanie wytrzymałam 2 tygodnie i organizm się zbuntował :( Musiałam zmodyfikowac dietę i lece dalej juz "po swojemu". Efekty nie są może tak spektakularne jak u Asi, ale w nie całe 2 miesiące 7,5 kg zniknęło :) Dla mnie to już ogromny sukces :)

Posted

Co do rajstopek to ja też mam dylemat bo mam pełne buty tylko palec odkryty i też się zastanawiam nad cielistymi rajstopami bo wiem że bez nich buty mnie obetrą a poza tym nie mam ładnych opalonych nóg;)

Posted

wiecie co? właściwie to chyba nie jest takie ważne co powiedzą o naszych butach , rajstopkach byle zabawa była przednia. Była na weselu paniusia ubrana w panterke , makijaż och! ach! a siedziała sztywno i prawie wcale nie szalała na parkiecie, mąż siedział przy niej taki jakis zblazowany i tylko oczami na boki strzelał. Jedna zaś miała oczko w rajtkach z góry na dół ale nie wyglądała na zmartwioną. Co wy na to wszystko?

Posted

[quote name='Nati28']Nie ma za co dziekowac :eviltong: ja zakladam ze my na forum wszystkie jestesmy ladne! :)[/QUOTE]
No tak, ale ze mnie gapa:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pegaza']Widze ze sprobowalas tego samego zestawu co i ja dla swoich psow:)
moje dzisiaj tez byly kapane;)[/QUOTE]
Tak, jest trzeci dzien po kąpieli i włoski są super, narazie nic sie nie dzieje, nie swędzi, nie ma łupiezu:lol:

Wiecie co, ja chyba jednak pójdę w rajstopkach, cieniutkich, cielistych, nie mam nóg modelki i chyba bedę sie lepiej czuła:roll:. A co do wagi to zrobiłam takie:crazyeye:14 kg, ja sie ciagle odchudzam i ciągle nic:angryy::angryy:.
Chociaz teraz mam tą dietke odchudzania na zawołanie i wiecie co, juz sa efekty, właśnie mierzyłam sukienkie:multi:może nie ma wielkiej sprawy jeszcze, ale jest nieco luźniejsza, a z ta dietką Dankana sie zapoznam-DZIĘKI:lol:

[quote name='agamewa']No to niezły wynik!!14 kg!ładnie.
Muszę wypróbować bo się zaczęłam ostro odchudzać,normalnie jestem teraz tak głodna że wszędzie teraz gdzie się nie obejrzę tam widzę wielkie żarcie-to jakiś obłęd już!!
A tak w ogóle witamy się hej,hej wieczorkowo:)[/QUOTE]

Witam, ja tez jestem ciągle głodna, ale teraz przy tej diecie nie,:crazyeye:moze mam duza motywacje i dlatego:lol:

Posted

[FONT=Tahoma][quote name='Viky i Ja']Ja też do tych starszych należę więc juz trzy jesteśmy [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma][B]Cieszę sie , jeszcze chwila i będzie forum ciotek, ale niech nikt nie myśli,jeszcze takich do rzeczy .:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wynik odchudzania imponujacy Macie ta silną wolę :crazyeye:[/B][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][quote name='Doti1986']Co do rajstopek to ja też mam dylemat bo mam pełne buty tylko palec odkryty i też się zastanawiam nad cielistymi rajstopami bo wiem że bez nich buty mnie obetrą a poza tym nie mam ładnych opalonych nóg [/QUOTE][/FONT]
[FONT=Tahoma][B]Ja robie tak jak ty :loveu:[/B][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma][quote name='dysia-u']wiecie co? właściwie to chyba nie jest takie ważne co powiedzą o naszych butach , rajstopkach byle zabawa była przednia. Była na weselu paniusia ubrana w panterke , makijaż och! ach! a siedziała sztywno i prawie wcale nie szalała na parkiecie, mąż siedział przy niej taki jakis zblazowany i tylko oczami na boki strzelał. Jedna zaś miała oczko w rajtkach z góry na dół ale nie wyglądała na zmartwioną. Co wy na to wszystko?[/QUOTE][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma][B]Ulcia to prawda, ze zabawa, dobry nastrój, dobre towarzystwo jest najwazniejsze, ale jak kobieta źle sie czuje w łaszkach to niestety .:placz:[/B][/FONT]
[FONT=Tahoma][B]A wiesz, jak ja bym sie ubrała w panterkę, wymalowała sie och,ach, to niestety tez bym siedziała skwaszona , natomiast dziurka w rajstopce to pół biedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Posted

[B]Dziewczyny bardzo wam dziekuje za ożywiona "dyskusję" a nawet burze mózgów:evil_lol::evil_lol:. Ciesze sie, ze mozna na Was babeczki-cioteczki liczyć:lol:.[/B]
[B]A teraz żebyśmy nie zapomniały kto tu rządzi, daje fotki Fredzioli:loveu:[/B]
[IMG]http://i48.tinypic.com/2jefk7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i49.tinypic.com/dvsmyr.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.tinypic.com/izoj80.jpg[/IMG]
[IMG]http://i48.tinypic.com/34j4mzr.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg[/IMG]
[B]CDN:lol:[/B]

Posted

Następna porcyjka sesyjki:lol:
[IMG]http://i46.tinypic.com/2upx15x.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/dnf5td.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/10hj09e.jpg[/IMG]
[IMG]http://i49.tinypic.com/5l6nnn.jpg[/IMG]