FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='jot11']Dziewczyny zaraz będą doradzać.Poczekaj chwilkę. :diabloti: No ja młoda też już nie jestem.:roll::roll::roll:[/QUOTE] Ale młodsza:placz: A czemu ten diabełek:cool3: Quote
tigrunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 To zależy od tego jakie buty będziesz miała.. bo jak bez palców to mus bez rajstop :roll: Ja na weselu byłam bez rajstop ale miałam długą spódnicę no i buty takie sandały na szpilce :loveu: Więc tak czy siak bez rajstop być musiałam :eviltong: Quote
*Jot* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='FREDZIU']Ale młodsza:placz: A czemu ten diabełek:cool3:[/QUOTE] No niewiadomo czy młodsza.:cool3: A diabełek dlatego bo on jest fajny i mi się podoba.Taki uśmiechnięty.:diabloti: Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='tigrunia']To zależy od tego jakie buty będziesz miała.. bo jak bez palców to mus bez rajstop :roll: Ja na weselu byłam bez rajstop ale miałam długą spódnicę no i buty takie sandały na szpilce :loveu: Więc tak czy siak bez rajstop być musiałam :eviltong:[/QUOTE] Nie ma wyjścia trzeba lecieć jeszcze na solarkę(troszke już mam opalone nogi po urlopiku, ale za mało) i jakiś balsamik brązujacy może?:roll::cool3: Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='jot11']No niewiadomo czy młodsza.:cool3: A diabełek dlatego bo on jest fajny i mi się podoba.Taki uśmiechnięty.:diabloti:[/QUOTE] No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:placz:chociaż czuję się baaaarrrdzooooo młodo:eviltong::eviltong: Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja w zeszłym roku jak byłam na weselu to do małej czarnej miałam kabaretki, ale buty miałam z zakrytymi palcami. A jak z odkrytymi to albo bez wzmocnień na palcach, albo bez, innego pomysłu nie mam :eviltong: Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='*kleo*']Ja w zeszłym roku jak byłam na weselu to do małej czarnej miałam kabaretki, ale buty miałam z zakrytymi palcami. A jak z odkrytymi to albo bez wzmocnień na palcach, albo bez, innego pomysłu nie mam :eviltong:[/QUOTE] Dzieki :lol:każda opinia mile widziana:evil_lol::eviltong: Quote
tigrunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Z balsamikiem brązującym to lepiej zacznij trenować już teraz co by gafy nie było jakiejś :evil_lol: Może i mniej inwazyjne jak samoopalacze ale kto to wie na co trafisz :roll: Ja ostatnio się wzięłam porządnie za solarium i już ładne kolorki mi się pokazały ale byłam 5 razy żeby taki efekt osiągnąć :roll: Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='FREDZIU']No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:eviltong::eviltong:[/QUOTE] no kochana , nie wiem czy mnie która przebije,hihi ja ide wlipcu na wesele i też w rajstopkach. Wydaje mi sie że bez to troche tak nieeleganckoo mnie jakoś w nich nigdy nie jest gorąco/ w dzinsach podobnie/ i mój M nie może zrozumieć jak mozna na zime i na lato jednakowo w nich chodzić hmhm no jakos mozna z tym że na zime plus dzinsy ale on i tak różnicy nie widzi Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 och Ula znowu nieelegancko:eviltong: wszystko zalezy jakie buciki, bo do sandałków to raczej rajtki nie bardzo ;) Witam wieczornie:multi: Quote
Nati28 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Widze ze masz podobny problem jak ja, ja mam za dwa tygodnie zjazd rodzinny (bedzie mnostwo osob) i nie wiem co ubrac, nie za bardzo znam sie na tego typu ubiorach :evil_lol: wic niestety nie pomoge ;) ale ladnemu we wszystkim ladnie :cool3: Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Dziewczyny bardzo wam wszystkim dziękuję za ozywiona dyskusje:evil_lol:wszystkie rady wzięłam do serca. Jutro idę kupić buciki, jak kupie pełne zakładam rajstopki, jak bez palców to bez, chyba ze nozki bedą blade. Rajstopki kabaretki czy zwykłe opalone? Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [B]Nati ładnemu we wszystkim ładnie-SUPER DZIĘKI, ALE PRZECIEŻ MNIE NIE WIDZIALAS:angryy::evil_lol:.[/B] Dziewczyny, następny ciekawy temat-morze, do soboty muszę schudnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ćwiczę cardio, mam dietę odchudzanie na zawołanie:crazyeye:jestem taka głodna, ze rzeczywiście będzie odchudzanie na zawołanie. A muszę schudnąć, aby ok sie czuc w sukience, fajnie nie?Ale mówią, ze nie ma rzeczy niemożliwych:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Nati28 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nie ma za co dziekowac :eviltong: ja zakladam ze my na forum wszystkie jestesmy ladne! :) Quote
Pegaza Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Widze ze sprobowalas tego samego zestawu co i ja dla swoich psow:) moje dzisiaj tez byly kapane;) Quote
Yoko2009 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:) a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:) Pozdrawiam i dobrej nocki życzę Quote
*Agnieszka* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='Yoko2009']Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:) a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:) Pozdrawiam i dobrej nocki życzę[/QUOTE] No to niezły wynik!!14 kg!ładnie. Muszę wypróbować bo się zaczęłam ostro odchudzać,normalnie jestem teraz tak głodna że wszędzie teraz gdzie się nie obejrzę tam widzę wielkie żarcie-to jakiś obłęd już!! A tak w ogóle witamy się hej,hej wieczorkowo:) Quote
Marzena* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='FREDZIU']No to super, ze ktoś w zblizonym wieku bo myslałam, ze jestem jedna ze starszych ciotek:placz:chociaż czuję się baaaarrrdzooooo młodo:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Ja też do tych starszych należę więc juz trzy jesteśmy :evil_lol: [quote name='Yoko2009']Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:) a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:) Pozdrawiam i dobrej nocki życzę[/QUOTE] Jak musisz schudnąć tak szybko to tylko Dukan ;) Przetestowałam na sobie i działa :) Tylko, że ja na Dunkanie wytrzymałam 2 tygodnie i organizm się zbuntował :( Musiałam zmodyfikowac dietę i lece dalej juz "po swojemu". Efekty nie są może tak spektakularne jak u Asi, ale w nie całe 2 miesiące 7,5 kg zniknęło :) Dla mnie to już ogromny sukces :) Quote
Doti1986 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Co do rajstopek to ja też mam dylemat bo mam pełne buty tylko palec odkryty i też się zastanawiam nad cielistymi rajstopami bo wiem że bez nich buty mnie obetrą a poza tym nie mam ładnych opalonych nóg;) Quote
dysia-u Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 wiecie co? właściwie to chyba nie jest takie ważne co powiedzą o naszych butach , rajstopkach byle zabawa była przednia. Była na weselu paniusia ubrana w panterke , makijaż och! ach! a siedziała sztywno i prawie wcale nie szalała na parkiecie, mąż siedział przy niej taki jakis zblazowany i tylko oczami na boki strzelał. Jedna zaś miała oczko w rajtkach z góry na dół ale nie wyglądała na zmartwioną. Co wy na to wszystko? Quote
FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='Nati28']Nie ma za co dziekowac :eviltong: ja zakladam ze my na forum wszystkie jestesmy ladne! :)[/QUOTE] No tak, ale ze mnie gapa:evil_lol::evil_lol: [quote name='Pegaza']Widze ze sprobowalas tego samego zestawu co i ja dla swoich psow:) moje dzisiaj tez byly kapane;)[/QUOTE] Tak, jest trzeci dzien po kąpieli i włoski są super, narazie nic sie nie dzieje, nie swędzi, nie ma łupiezu:lol: [quote name='Yoko2009']Dotarłam:) i powiem tak, ja byłam w zeszłym tyg. na weselu i był straszny upał i laski które miały buty z odkrytymi palcami, sandały na szpilkach to były bez rajstop a jak buty zakryte to rajstopki cieliste:) a co do diety to wpisz sobie w google dieta Dukana, w ciagu pierwszych kilki dni waga spada 3-4 kilo i brzuszek robi się płaski, ja sie tym odchudzałam od września dogrudnia i schudłam 14 kg:) Pozdrawiam i dobrej nocki życzę[/QUOTE] Wiecie co, ja chyba jednak pójdę w rajstopkach, cieniutkich, cielistych, nie mam nóg modelki i chyba bedę sie lepiej czuła:roll:. A co do wagi to zrobiłam takie:crazyeye:14 kg, ja sie ciagle odchudzam i ciągle nic:angryy::angryy:. Chociaz teraz mam tą dietke odchudzania na zawołanie i wiecie co, juz sa efekty, właśnie mierzyłam sukienkie:multi:może nie ma wielkiej sprawy jeszcze, ale jest nieco luźniejsza, a z ta dietką Dankana sie zapoznam-DZIĘKI:lol: [quote name='agamewa']No to niezły wynik!!14 kg!ładnie. Muszę wypróbować bo się zaczęłam ostro odchudzać,normalnie jestem teraz tak głodna że wszędzie teraz gdzie się nie obejrzę tam widzę wielkie żarcie-to jakiś obłęd już!! A tak w ogóle witamy się hej,hej wieczorkowo:)[/QUOTE] Witam, ja tez jestem ciągle głodna, ale teraz przy tej diecie nie,:crazyeye:moze mam duza motywacje i dlatego:lol: Quote
FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [FONT=Tahoma][quote name='Viky i Ja']Ja też do tych starszych należę więc juz trzy jesteśmy [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][B]Cieszę sie , jeszcze chwila i będzie forum ciotek, ale niech nikt nie myśli,jeszcze takich do rzeczy .:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wynik odchudzania imponujacy Macie ta silną wolę :crazyeye:[/B][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][quote name='Doti1986']Co do rajstopek to ja też mam dylemat bo mam pełne buty tylko palec odkryty i też się zastanawiam nad cielistymi rajstopami bo wiem że bez nich buty mnie obetrą a poza tym nie mam ładnych opalonych nóg [/QUOTE][/FONT] [FONT=Tahoma][B]Ja robie tak jak ty :loveu:[/B][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][quote name='dysia-u']wiecie co? właściwie to chyba nie jest takie ważne co powiedzą o naszych butach , rajstopkach byle zabawa była przednia. Była na weselu paniusia ubrana w panterke , makijaż och! ach! a siedziała sztywno i prawie wcale nie szalała na parkiecie, mąż siedział przy niej taki jakis zblazowany i tylko oczami na boki strzelał. Jedna zaś miała oczko w rajtkach z góry na dół ale nie wyglądała na zmartwioną. Co wy na to wszystko?[/QUOTE][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][B]Ulcia to prawda, ze zabawa, dobry nastrój, dobre towarzystwo jest najwazniejsze, ale jak kobieta źle sie czuje w łaszkach to niestety .:placz:[/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B]A wiesz, jak ja bym sie ubrała w panterkę, wymalowała sie och,ach, to niestety tez bym siedziała skwaszona , natomiast dziurka w rajstopce to pół biedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] Quote
FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [B]Dziewczyny bardzo wam dziekuje za ożywiona "dyskusję" a nawet burze mózgów:evil_lol::evil_lol:. Ciesze sie, ze mozna na Was babeczki-cioteczki liczyć:lol:.[/B] [B]A teraz żebyśmy nie zapomniały kto tu rządzi, daje fotki Fredzioli:loveu:[/B] [IMG]http://i48.tinypic.com/2jefk7.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/dvsmyr.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/izoj80.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/34j4mzr.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/5fetzs.jpg[/IMG] [B]CDN:lol:[/B] Quote
FREDZIU Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Następna porcyjka sesyjki:lol: [IMG]http://i46.tinypic.com/2upx15x.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/dnf5td.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/10hj09e.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/5l6nnn.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/5tsb29.jpg[/IMG] [B]CDN[/B] Quote
Recommended Posts