Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='FREDZIU']Próbowałam wkleić fotkę, ale ja nie mam polecenia zatwierdz odpowiedz tylko wyślij, ja ją wysyłam to pojawia mi się ta pusta strona?[/QUOTE] Coś strasznie masz namieszne :( U mnie nie działają opcje zaawansowane (mam białą stronę) i dodaję przez "wyślij odpowiedź". Jak nie będziesz mogła wkleić zdjęć to wklej linki a ja Ci je zmienię, o ile będziesz chciała ;) Pozdrawiamy cieplutko i cierpliwości życzymy :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja też mialam problem ze wstawieniem zdjęć, ale w końcu się to udalo. Czekamy u Was na nowe foty:) Quote
FREDZIU Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Witamy po przerwie, wszyscy o nas zapomnieli? Pozdrawiay was. Quote
*Jot* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hej :multi: Ja nie zapomniałam i zagladam do Was :multi: Tylko,że Was nie było :shake: Pozdrawiamy. Quote
Nati28 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witam :) Szkoda ze nie ma fotek slicznosci malej :loveu: Quote
FREDZIU Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Witam wszystkie odwiedzajace nas osoby i ich yoreczki, przepraszam, że nie dam rady odwiedzić wszystkich, taki los!!!!!!!!!!!! Wiecie mam problem, moze ktoś cos mi poradzi. Fredzia najprawdopodobnie dostała cieczkę ok. 6.11.09 teraz mamy 1.12.09 Fredzia nie krwawi, ale ma cycuszki znacznie powiększone, a na jednym zrobił sie krwiaczek( chyba się uderzyła?) te cycuchy mnie niepokoja, nic więcej się nie dzieje, je (może trochę mniej), bawi się( może trochę mniej), tuli się jak zawsze. Czy to normalne? Quote
Nati28 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='FREDZIU']Witam wszystkie odwiedzajace nas osoby i ich yoreczki, przepraszam, że nie dam rady odwiedzić wszystkich, taki los!!!!!!!!!!!! Wiecie mam problem, moze ktoś cos mi poradzi. Fredzia najprawdopodobnie dostała cieczkę ok. 6.11.09 teraz mamy 1.12.09 Fredzia nie krwawi, ale ma cycuszki znacznie powiększone, a na jednym zrobił sie krwiaczek( chyba się uderzyła?) te cycuchy mnie niepokoja, nic więcej się nie dzieje, je (może trochę mniej), bawi się( może trochę mniej), tuli się jak zawsze. Czy to normalne?[/QUOTE] Ja niestety nie pomoge bo mam psa a nie suczke, ale wydaje mi sie ze lepiej isc do weterynarza aby sie upewnic czy wszystko ok ;) Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cycuszki powiekszone to normalny objaw tylko ze ten krwiak hmm moze sie faktycznie gdzies uderzyla... Moze byc ze sie chce mniej bawic czy nie miec ochoty na jedzenie...tym sie nie przejmuj... Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='FREDZIU']Witam wszystkie odwiedzajace nas osoby i ich yoreczki, przepraszam, że nie dam rady odwiedzić wszystkich, taki los!!!!!!!!!!!! Wiecie mam problem, moze ktoś cos mi poradzi. Fredzia najprawdopodobnie dostała cieczkę ok. 6.11.09 teraz mamy 1.12.09 Fredzia nie krwawi, ale ma cycuszki znacznie powiększone, a na jednym zrobił sie krwiaczek( chyba się uderzyła?) te cycuchy mnie niepokoja, nic więcej się nie dzieje, je (może trochę mniej), bawi się( może trochę mniej), tuli się jak zawsze. Czy to normalne?[/QUOTE] Viky po cieczce też miała powiększone cycuchy, podejrzewałam ciąże urojoną, ale nie mam pewności czy faktycznie ją miała bo pokarm się nie pojawił i nie matkowała żadnej zabawce. Pozostałe objawy się zgadzały. Za radą Skibki dużo z nią chodziłam ( po 2-3 godziny ) i po jakimś czasie przeszło. Krwiaczek może faktycznie jest od uderzenia. Quote
iwa63 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wpadłam na chwilkę bo już późno ,cisteczka gotowe zapraszamy Quote
Truska34 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć Fredziule! My też o Was nie zapomnieliśmy i odwiedzaliśmy Was, ale Was nie było. A że zakazy różne Władza porobiła;), to i zanim się kogoś pozdrowi, trzeba się trzy razy zastanowić. Ale dzisiaj pozdrawiamy i miłego dnia życzymy! A cycuszkami się nie martw, przejdą tak jak suczce mojej koleżanki.... Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Witam was dziewczyny, dzięki, że tak solidarnie mi odpowiedziałyście, tak myślałam, ze to moze być po cieczce np. ciąża urojona. Pokarmu nie widzę, może jest ale nie widzę. Mam jeszcze jedno ważne pytanko, a jak długo wasze yorkaski miały cieczkę? U Fredzi mija miesiąc za kilka dni, ona nie krwawi, ale czytałam, że jakiś czas może być jeszcze wydzielina śluzowa zamiast krwi, węc niewiadomo tak nprawdę. A co do większej ilości ruchu, to właśnie to stosuję, aleniestety nie mogę sobie pozwolić na tak długie spacerki. Za chwilę popróbuje z fotkami, ale proszę Cię Wiki w razie czego zamień linki na fotki- proszę. Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nie wierze jest fotka!!!!!!!!!!!!!! [IMG]http://i49.tinypic.com/208gx7d.jpg[/IMG] Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Super, super, tylko czemu taka wielka!!!!!!!!!!!!!!11 [IMG]http://i49.tinypic.com/2u5s4eg.jpg[/IMG] Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No narescie, przynajmniej focie mogę wstawiać, więc proszę focie z przed miesiąca. Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No uciekł mi post, więc teraz focie. [IMG]http://i46.tinypic.com/256w6qc.jpg[/IMG] Quote
Nati28 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [url]http://i49.tinypic.com/2u5s4eg.jpg[/url] piekny spioch :loveu: Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć :multi: Piękna jest Fredzia :loveu::loveu: Ale prosimy o więcej fotek :diabloti: Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Więcej, więcej, kiedy cały czas walczę i nie chcą się wczytać!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy serdecznie :) Piękna Fredziula :loveu: tylko fotek mało :( Nie ma sprawy jak będzie trzeba to zmienię linki na foteczki, ale widzę że całkiem dobrze sobie radzisz :) Tylko chyba cierpliwości brak ;) Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Fredzia sobie slodko drzemie:loveu: dobranoc...:) Quote
iwa63 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jak ona Rozkosznie lula[URL]http://i49.tinypic.com/2u5s4eg.jpg[/URL] Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witamy ślizną Fredziulke zdjęcia super:) Quote
Recommended Posts