Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:No to juz jestem!!:p obrona zaliczona doskonale, to chyba dzięki tym kciuczkom:eviltong: dzięki, dzięki, dzięki:evillaug::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:
Zapraszam n imprezkę:drink1::beerchug::laola::pepsi::chlup::cunao::sabber::knajpa::klacz:
Cieszę się bardzo że mam to za sobą, a wszystkim studentkom yorkomaniaczkom, życzę "szybkiej" obrony

Posted

Gratulacje!!!
:BIG::laola::cunao::drink1::beerchug::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::smilecol::cool2::thumbs::multi:
Super :)

Mnie to czeka za rok :shake:

Posted

[quote name='eve86']Gratulacje!!!
:BIG::laola::cunao::drink1::beerchug::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::smilecol::cool2::thumbs::multi:
Super :)

Mnie to czeka za rok :shake:[/quote]

To super, w takim razie za rok bawimy się u was:multi::evil_lol:, wszystko jest do przeżycia ale stresiku nie zazdroszczę:roll:, ale nic za darmo:eviltong::eviltong:

Posted

[url]http://img33.imageshack.us/img33/2396/dsc02187x.jpg[/url]
:loveu: jak ona śliczna :loveu:

No i gratuluję obrony:cool2::laola:, ja po duuużej przerwie też się wybrałam na studia, a obronę będę miała za 2 lata... jak dotrwam:evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']To super, w takim razie za rok bawimy się u was:multi::evil_lol:, wszystko jest do przeżycia ale stresiku nie zazdroszczę:roll:, ale nic za darmo:eviltong::eviltong:[/quote]

Broniłam już licencjata :shake: wiem co to stres:placz: Jeszcze raz szczere gratulacje :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img33.imageshack.us/img33/2396/dsc02187x.jpg[/URL]
:loveu: jak ona śliczna :loveu:

No i gratuluję obrony:cool2::laola:, ja po duuużej przerwie też się wybrałam na studia, a obronę będę miała za 2 lata... jak dotrwam:evil_lol:[/quote]

Fredzia dziękuje za komplemencik,:lol: ale ja nadal twierdzę ze one są do siebie podobne, więc widzisz jaka Tolcia śliczna.:-o
A co do nauki, myślę że moja przerwa była dłuższa niż Twoja,:evil_lol: były trudne chwile, bo dom, rodzina, praca, były chwile zwątpienia, ale ja się nigdy nie poddaję i napewno Ty tez dasz radę, ;) a my będziemy ci dopingować
:multi::multi:

Posted

[quote name='FREDZIU']
A co do nauki, myślę że moja przerwa była dłuższa niż Twoja,:evil_lol: były trudne chwile, bo dom, rodzina, praca, były chwile zwątpienia, ale ja się nigdy nie poddaję i napewno Ty tez dasz radę, ;) a my będziemy ci dopingować
:multi::multi:[/quote]
Oby oby :loveu: daj Boże :loveu:

[quote name='FREDZIU']Fredzia dziękuje za komplemencik,:lol: ale ja nadal twierdzę ze one są do siebie podobne, więc widzisz jaka Tolcia śliczna.:-o[/quote]
:calus::loveu: hihi

Posted

[quote name='eve86']Broniłam już licencjata :shake: wiem co to stres:placz: Jeszcze raz szczere gratulacje :multi::multi::multi:[/quote]
Ja też broniłam licencjat osobno, to spoko magisterka jest prostsza, mniej pytają, mniejszy zakres materiału właściwie z samej pracy:evil_lol::evil_lol: ale stresik jest:cool3::razz:

Posted

Moja Fredzia jest super, od pierwszego spacerku załatwia tam swoje potrzeby:crazyeye:, oczywiście jeszcze nie zawsze, ale zawsze, robi i jedno i drugie. Szok nie:-o:crazyeye:
Natomiast nie znosi czesania:diabloti:czysty cyrk przy tym, ucieka, skacze, podgryza,:mad: a ząbki i ich higiena? Szczoteczka słuzy tylko do gryzienia:cool1:
A jak te sprawy u was/:razz:

Posted

[quote name='FREDZIU']Moja Fredzia jest super, od pierwszego spacerku załatwia tam swoje potrzeby:crazyeye:, oczywiście jeszcze nie zawsze, ale zawsze, robi i jedno i drugie. Szok nie:-o:crazyeye:
Natomiast nie znosi czesania:diabloti:czysty cyrk przy tym, ucieka, skacze, podgryza,:mad: a ząbki i ich higiena? Szczoteczka słuzy tylko do gryzienia:cool1:
A jak te sprawy u was/:razz:[/quote]

My kończymy wymiane ząbków i zaczniemy je dopiero myć wet mi powiedział ze nie ma sensu myć mleczaków... Będzie istny cyrk na kółkach az sie boję :crazyeye:
Jesli chodzi o czesanie to Riki nawet to lubi gorzej z kąpielą wtedy muszę go trzymac ja a druga osoba np. spłukiwać:roll: A po wyjsciu z kompieli istny szał wyciera sie o wszystko i goni jak szalony :evil_lol: wszystki zaścielone łózka obskoczy:evil_lol:

Posted

[quote name='eve86']My kończymy wymiane ząbków i zaczniemy je dopiero myć wet mi powiedział ze nie ma sensu myć mleczaków... Będzie istny cyrk na kółkach az sie boję :crazyeye:
Jesli chodzi o czesanie to Riki nawet to lubi gorzej z kąpielą wtedy muszę go trzymac ja a druga osoba np. spłukiwać:roll: A po wyjsciu z kompieli istny szał wyciera sie o wszystko i goni jak szalony :evil_lol: wszystki zaścielone łózka obskoczy:evil_lol:[/quote]
A jak przekonałaś go do czesania, przekupstwem? A po wyrkch sam skacze? bo moja jeszcze nie doskoczy,:cool1: a jaki twój jest duzy ile waży??

Posted

[quote name='FREDZIU']A jak przekonałaś go do czesania, przekupstwem? A po wyrkch sam skacze? bo moja jeszcze nie doskoczy,:cool1: a jaki twój jest duzy ile waży??[/quote]

Nie ważył go wet :oops: A ja od kąd zepsuła mi sie waga nie kupowałam... Ma 24 cm wzrostu. Mierzyłam go jak stał po środku tułowia :shake: Pierwsze nie lubił czesania ale potem jakos sam z siebie. On ma takie skoki ze wszedzie wyjdzie :loveu: nawet po fotelach na stół :evil_lol:

Posted

[quote name='eve86']Nie ważył go wet :oops: A ja od kąd zepsuła mi sie waga nie kupowałam... Ma 24 cm wzrostu. Mierzyłam go jak stał po środku tułowia :shake: Pierwsze nie lubił czesania ale potem jakos sam z siebie. On ma takie skoki ze wszedzie wyjdzie :loveu: nawet po fotelach na stół :evil_lol:[/quote]
TO CI MAŁY SZTAN:diabloti:

Posted

[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/935/dsc02336.jpg[/IMG]

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7891/dsc02338f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7401/dsc02343jqy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/1110/dsc02408t.jpg[/IMG]

[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1102/dsc02427sbu.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Jofka']Witajcie:multi:
Malutka jaka słodka,śpioszek z niej.A jak tam po fryzjerze?:cool3:[/quote]

Zaraz bedą fotki po wizycie:cool3:ale głównie cięcie było w miejscach intymnych:cool3: i na uszkach,resztę narazie zostawiamy, niech rośnie, zobaczymy jak będzie wyglądać:crazyeye:. Dzięki za
odwiedzinki:multi:

Posted

[quote name='FREDZIU']Zaraz bedą fotki po wizycie:cool3:ale głównie cięcie było w miejscach intymnych:cool3: i na uszkach,resztę narazie zostawiamy, niech rośnie, zobaczymy jak będzie wyglądać:crazyeye:. Dzięki za
odwiedzinki:multi:[/quote]
Się rozumie.Ja to mojego Cwaniaka obcinam tylko intymnie no i uszka,teraz zapuszczamy włoski:lol:Czekamy na te fotki