Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']Witamy serdecznie w piątek :multi:

Piękne banerki mamy.;)
Arabeska zdolniacha :p[/quote]
Ja też witam, banerki śliczniutkie, bardzo się ciesymy:lol::lol::loveu::loveu:

[quote name='Arabeska^^']Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :)[/quote]
Jeszcze raz gorące podziękowania:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Yoko2009']Piękny banerek:) Pozdrawiamy sobotnio
[/quote]
Dzięki;)

[quote name='dysia-u']oo ja to też taka nie komputerowa jestem :oops::oops::oops::oops:
spokój , tylko spokój cie może uratować. ;) dziewczyny pomogą , fajne są :loveu:[/quote]
Właśnie na nie liczyłam, bo z moimi zdolnościami to sprawa beznadzejna:razz:
[quote name='dysia-u']ooo jest jest banerek :multi::multi::multi: kto go machnął ?[/quote]
Arabeska jest taka zdolna:crazyeye:

I wogule witam wszystkie odwedzające yorkasy i ich panie, przepraszmy, ale ostatnio mało tu byłyśmy(chroniczny brak czasu) ale ju nadrabiamy:oops:. Zaraz będą fotki;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7105/dsc03590d.jpg[/IMG]

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/6253/dsc03611a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9287/dsc03613b.jpg[/IMG]

Posted

Witamy po krótkiej przerwie i już nadrabiamy zaległości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawda, że piękne mamy banerki ? Arabeska to prawdziwa artystka :lol:
Fredziula cudnie wygląda na nowych foteczkach. Śliczna dziewczynka :loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nati28'][URL]http://img7.imageshack.us/img7/7105/dsc03590d.jpg[/URL] :loveu:[/quote]
:cool3::cool3:

[quote name='Doti1986']Śliczna ta Fredziulka:loveu:[/quote]
Dziękujemy:p

[quote name='suzi74']Piękna Fredzia:loveu:
Zapraszamy do nas:razz:[/quote]
Dziękujemy, zapewne was odwiedzimy;)

Posted

[quote name='matiz91']Śliczna Fredzia !
Widać, że otoczona miłością !

:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Tak tak wszyscy baardzoooooooooo ją kochają:loveu::loveu:

[quote name='karkakarka']Witam drobinkę Fredzię :) śliczna jest :loveu:[/quote]
Witamy, ta drobinka waży 2,300:crazyeye::crazyeye:

[quote name='Nati28']Witamy i przesylamy poranne pozdrowienia :loveu:[/quote]
Witamy:multi:

[quote name='jot11']Cześć w poniedziałek :multi:[/quote]
Witamy;)

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się z Fredziulką:loveu:[/quote]
:multi::multi::multi::multi:

[quote name='Pegaza']Mniam mniam:p
[URL]http://img7.imageshack.us/img7/7105/dsc03590d.jpg[/URL]
cze Fredziu:loveu:[/quote]
Cze!!!!!!!!!1:loveu:

[quote name='Viky i Ja']Witamy po krótkiej przerwie i już nadrabiamy zaległości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawda, że piękne mamy banerki ? Arabeska to prawdziwa artystka :lol:
Fredziula cudnie wygląda na nowych foteczkach. Śliczna dziewczynka :loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Dziękujemy za miłe słówka, a banerki śiczne to prawda. Twój też cudny:loveu:

[quote name='megi82']ale fajowo jęzorek wywalony?a co się robiło,że się tak zmęczyło?pewnie szaleństwo było i dlatego ten języczek[/quote]
Jęzorek wytyka bo tak jej przysmak do gryzienia smakuje:razz:;)

Posted

Witamy wszystkie odwiedzające nas yoreczki i ich panie. :loveu:
Dziś Fredziula była u weta, dostała preparat na odrobaczenie, preparat na pchełki i kleszcze, wyczyszczono jej uszka, obcięto pazurki- az krewka jej poleciała, chyba za mocno:shake:. Umówiłyśmy się na usunięcie ząbkówe na piątek, pod narkozą, trochę się boję, ale przecież nie ona pierwsza, musi być ok!!!!!!!!!!!!!!!!1.
Jutro wizyta u fryzjera;).
Fredziula waży 2,300:crazyeye::crazyeye:, gdzie ona to ma? juz wiem w pupie:evil_lol::evil_lol:, wet powiedział że troszkę dietki nie zaszkodzi:oops:, ale powiedział, iz Fredzia jest typowa, tylko filigranowa;) i zeby jej nie utuczyć:oops:
Mam do was pytanko, ja daję Fredzi royal dla młodych jorków, ile wy dajecie swoim- Fredzia kończy 8m-c( wydaje mi się ze ona je za dużo:razz::razz:).
Dziś kupiłam pedigri-puszeczkę 400g-kurczak w galaretce- wcinała aż jej sie uszy trzęsły:cool3:ale dałam jej tylko troszkę, bo nie wiem ile mogę jej dać:shake:.
Napiszcie coś o iloścach jedzonka waszych milusinskich:lol::lol::loveu::loveu:

Posted

Witamy piekniusią Fredzie i jej pańcię
Fredzia to urocza mordeczka tylko do całowania :loveu::loveu::loveu:
Ja też się zastanawiam czy dobrze dozuję Toffisiowi royalka,daję mu 2 łyżeczki od herbaty 4 razy i raz mięsko z ryżem i marchewką ,czy dobrze ?
Przepraszam że nie w swojej galerii ale skorzystałam z tematu:evil_lol: chyba nie będziesz mi mieć za złe:shake:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy wszystkie odwiedzające nas yoreczki i ich panie. :loveu:
Dziś Fredziula była u weta, dostała preparat na odrobaczenie, preparat na pchełki i kleszcze, wyczyszczono jej uszka, obcięto pazurki- az krewka jej poleciała, chyba za mocno:shake:. Umówiłyśmy się na usunięcie ząbkówe na piątek, pod narkozą, trochę się boję, ale przecież nie ona pierwsza, musi być ok!!!!!!!!!!!!!!!!1.
Jutro wizyta u fryzjera;).
Fredziula waży 2,300:crazyeye::crazyeye:, gdzie ona to ma? juz wiem w pupie:evil_lol::evil_lol:, wet powiedział że troszkę dietki nie zaszkodzi:oops:, ale powiedział, iz Fredzia jest typowa, tylko filigranowa;) i zeby jej nie utuczyć:oops:
Mam do was pytanko, ja daję Fredzi royal dla młodych jorków, ile wy dajecie swoim- Fredzia kończy 8m-c( wydaje mi się ze ona je za dużo:razz::razz:).
Dziś kupiłam pedigri-puszeczkę 400g-kurczak w galaretce- wcinała aż jej sie uszy trzęsły:cool3:ale dałam jej tylko troszkę, bo nie wiem ile mogę jej dać:shake:.
Napiszcie coś o iloścach jedzonka waszych milusinskich:lol::lol::loveu::loveu:[/quote]

Hah, moja Phoebe waży 1,8kg :lol: Nawet nie wiem kiedy ona tak przytyła ;D.
Moja ma co prawda 4ms-c (no już prawie 5.. :D), więc nie wiem czy Ci pomogę, ale je 3 razy dziennie, też Royala (choć planuję zmienić na Purinę Pro Plan, bo Royal już jej się chyba znudził - je dopiero gdy na prawdę "przyciśnie" ją głód .. :roll:). Porcje jakie jej daję nie są duże, ale cóż, w ciągu dnia dostaje czasem co nie co, a wtedy wcina aż jej się uszy trzęsą :evil_lol:. Wydaje mi się, że jest trochę za tłusta i łudzę się, że jest jeszcze mała i z tego "wyrośnie".. Nam pewnie też przydałaby się dieta..
No cóż, tak to już jest, najwidczoniej jesteśmy zbyt nadopiekuńcze.. :lol:

A co do zabiegu jaki czeka Fredziulę, to życzę, aby wszystko poszło ok ! :multi:
Pozdrawiamy i życzymy miłej nocy ! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej Tolka je 3 razy dziennie, rano i wieczorem Royala po 25 gram a w południe, albo puszkę z cesara (1/2) albo jej gotuję kurczaka (rybę, cielęcinkę) z ryżem i marchewką (pietruszką). Ale pedigree nie dawaj, bo to ponoć świństwo. I do roku ponoć pies powinien jeść 3 razy dziennie.

Tola też miała wyrywane ząbki... przykry zabieg, ale skoro konieczny... lepiej iść niż żeby miała krzywe zęby ;)

Posted

Moje dziołchy jedzą 2 razy dziennie w takim rozłożeniu, że Gracja w pracy sobie suchą karmę podskubie, Tinie dziadek coś w ciągu dnia da na smaka, a wieczorem jedzą obydwie kolację sucha karma + trochę puszki. Ostatnio przerzuciliśmy się z royala na acanę adult dla małych ras i osobiście mi się bardziej podoba i dziewuchom też bardziej smakuje :p

I czekam na fotki po fryzjerze, muszę kontrolować jak tam się moja matula sprawuje bez mojego nadzoru :eviltong:

Mizianko dla Fredzi i pozdrowienia z zimnego Olsztyna :lol: