Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy piękną Fredzie i jej panią
Mój Toffiś od niedawna wychodzi na dwórek,jak jest na dworze to nie powiem nawet się załatwia a w domku na podkład,a tu taka pogoda że nie mam sumienia go na dwór brać poczekam jak będzie trochę sucho,a sweterki mu zrobiłam to nie powinien zmarznąć:evil_lol:

Posted

Gracja też sika na podkład, ale nie oduczam jej, bo dla mnie to wygodniej :eviltong: Nie muszę się zrywać z samego rana, może iść na siku w nocy, i jak jest taka pogoda jak teraz i w ogóle. Nie utrzymałabym jej włosa inaczej, jak zmoknie nadaje się już tylko do prania :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']nie nie robi:shake: ale chcialam by sie nauczyla w domu tez zalatwiac:lol: tylko dlatego ze mogla by zrobic siku gdy nas by nie bylo a tak musi trzymac czyli wychodzi na to ze ja chce w domu to ona nie a u Was na odwrot:evil_lol:[/quote]
Ale masz super, mądry psiaczek:lol:

[quote name='laurin']Cześć :)
Cudeńko z Twojej Fredzi:loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy:oops:

My już przeszliśmy i etap siusiania na podkład i naukę siusiania na polciu... ciekawe co będzie w zimie:cool1: aż mnie ciarki przechodzę że trzeba będzie rano na śnieg wychodzić :crazyeye:[/quote]
No właśnie dziś taka wichura, wyszłam z Fredzią i wiatr ją porwał:shake:prawie,:shake: zaraz uciekłyśmy do domku:evil_lol:

[quote name='Doti1986']Nikomu się nie dogodzi:eviltong:
Moja koleżanka też ma Yoraska i wyszkoliła ją tak że załatwia się i w domu i na dworku. W domku kupiła jej kocią kuwetę i tam załatwia swoje potrzeby gdy nie może wytrzymać jak malutka sama siedzi w domku[/quote]
Powiem szczerze ze też o tym myślałam i właściwie to że Fredzia siusia na gazetkę to moja wina, bo tak ją nauczyłam, a ona mądralka szybko się nauczyła, ale co chcemy przecież siusia do wc:eviltong:

[quote name='Pegaza']Pozdrowienia cieplusie z zimnego slaska:loveu:[/quote]
Dziękujemy z rozszałałego kujawko pomorskiego:lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']Nie przejmuj się;), ja też;)
Cześć środowe:multi:[/quote]
:lol::lol::lol:
[quote name='jot11']Witamy ślicznotkę :loveu: i jej Panią :multi:[/quote]
Witamy:multi::multi:

[quote name='karkakarka']Witam :)[/quote]

[quote name='Yoko2009']Witamy i pozdrawiamy:)[/quote]

[quote name='Nati28']Witamy Fredzie i jej pania :loveu:[/quote]

Witamy gorąco wszystkie yorkasy i ich panie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='iwa63']Witamy piękną Fredzie i jej panią
Mój Toffiś od niedawna wychodzi na dwórek,jak jest na dworze to nie powiem nawet się załatwia a w domku na podkład,a tu taka pogoda że nie mam sumienia go na dwór brać poczekam jak będzie trochę sucho,a sweterki mu zrobiłam to nie powinien zmarznąć:evil_lol:[/quote]
No właśnie one takie malusie;)

[quote name='*kleo*']Gracja też sika na podkład, ale nie oduczam jej, bo dla mnie to wygodniej :eviltong: Nie muszę się zrywać z samego rana, może iść na siku w nocy, i jak jest taka pogoda jak teraz i w ogóle. Nie utrzymałabym jej włosa inaczej, jak zmoknie nadaje się już tylko do prania :eviltong:[/quote]
No jak Grcja siusia w domku to Fredzia też może:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Pozdrowienia :multi:z zaśnieżonej Łodzi:shake:[/quote]
Dziękujemy, tyle śniegu??????????/szok u nas jeszcze nie ma i mam nadzieję że narazie nie będzie:-(:-(

Posted

A teraz nowa porcja fotek:lol:

[IMG]http://img114.imageshack.us/img114/745/dsc03594k.jpg[/IMG]

[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/6179/dsc03595.jpg[/IMG]

[IMG]http://img114.imageshack.us/img114/2316/dsc03600.jpg[/IMG]tu mały rozczochraniec:evil_lol:

Posted

Witamy śliczności :loveu::loveu::loveu:
Spróbuj po banerek zgłosić się do Pauliny (Galeria Kati), właśnie dzisiaj dostałyśmy od niej nasz nowy śliczny banerek :lol:
Pozdrawiamy:loveu: