Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy wszyskim za odwiedzinki i pozdrowienia i witamy wszystkich w ten ziiiiiiiiiiimny sobotni wieczór:multi::multi:

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/131/dsc03566h.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='FREDZIU']W związku ze zmianami na dogo, nie wiem jak wstawić kilka fotek, jak zamienic fotkę na link?????????? Pomożecie?????????:-([/quote]
ja dziękuje za taaakie zmiany :shake: już dostaje oczopląsu :roll: a jaki chaos teraz na DG uuuuu

Posted

[quote name='FREDZIU']W związku ze zmianami na dogo, nie wiem jak wstawić kilka fotek, jak zamienic fotkę na link?????????? Pomożecie?????????:-([/quote]
Klikasz prawym klawiszem na zdjęcie i wybierasz kopiuj adres obrazka, a później w poście robisz wklej i już gotowe :)

Posted

Witamy, wieczór faktycznie dość chłodny :shake:, ale za to w dzień w Głogowie było slonecznie i w miarę ciepło :lol:. Fredzia wygląda cudnie. Proszę więcej fotek :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy

Posted

Witamy się niedzielnie :p Widzę, że nie tylko moja Gracja lubi spacery po parku, może się dziewuchy kiedyś spotkają? :lol:
Chociaż patrząc za okno najbliższy termin ze znośną pogodą wypadłby chyba na wiosnę :eviltong:

Posted

:cool1:[quote name='karkakarka']Klikasz prawym klawiszem na zdjęcie i wybierasz kopiuj adres obrazka, a później w poście robisz wklej i już gotowe :)[/quote]

No tak ja wiem, ale jak chcę wstawić drugie zdjęcie to pierwsze znika, a nie wiem teraz jak zamienić fitkę na link???????:cool1:

Posted

[quote name='*kleo*']Witamy się niedzielnie :p Widzę, że nie tylko moja Gracja lubi spacery po parku, może się dziewuchy kiedyś spotkają? :lol:
Chociaż patrząc za okno najbliższy termin ze znośną pogodą wypadłby chyba na wiosnę :eviltong:[/quote]
Całkiem mozliwe ze się spotkają, ostatnio jak byłam w odwiedzinkach widziałam Grację z panem:lol:

Posted

[quote name='dysia-u']to jedno to ma być "porcja" ???!!!!:mad:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie moge wstawić za jednym razem więcej, nie wiem jak zmienic fotke na link:angryy: