Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tofikyork']Witamy piękną Fredzie i jej pańcię:):loveu: co tam u was słychać ??:lol:[/quote]
Dziekujey za odwiedzinki, my żyjemy teraz rwaniem ząbków:placz:

[quote name='Doti1986']Śliczna jak zawsze..... cudeńko:loveu:[/quote]
Dzięki:oops:

[quote name='jot11']Maleńka Fredzio,pozdrawiamy cię i Twoją Panią.

:loveu: :lol: :loveu:[/quote]
Przyjmujemy pozdrowionka nawzajem:lol:

[quote name='Viky i Ja']Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run:[/quote]
Tak tak szkoda słoneczka, ale niektórzy niestety muszą pracować:razz:

[quote name='Arabeska^^']O jejku, współczujemy :(
Ale trzymamy kciuki o to aby się cud wydarzył :D
Albo chociaż żeby nie bolało i aby Fredzia była dzielna :)
:loveu:[/quote]
Trzymajcie kciuczki mocno:shake::-(

Posted

[quote name='Yoko2009']Jaka ona śliczna:). Nie bójcie się rwania, Yokula miesiąc temu dzielnie przeżyła wyrywanie 6 ząbków:)
Pozdrawiamy[/quote]
To nas pocieszyłaś,:shake:Nie wiem ile Fredzia ma ząbków, ale 5-6 napewno. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Boje sie narkozy:placz:

[quote name='karkakarka']Witam, a już na wyrywanie jesteście umówione?? I czy Fredzi już jakieś ząbki wypadły?[/quote]
Po 25 mamy iśc się umówić, jeden ząbek napewno wypadł, 2 sa luźne, ale co do reszty nie wiem :shake:nie widziałam, niewiem czy to mleczne czy stałe:oops:
:shake:

[quote name='***Paulina***']Cześć wam:bye:
Fredzia śliczna:loveu: Fajne ma kokardki:loveu:[/quote]
Dzięki, to prezencik od ciotek:loveu:

Posted

[quote name='iwa63']Witamy piątkowo
Trzymamy kciuki za to żeby ząbki wypadły same ślicznej Fredziuli:thumbs:[/quote]

[quote name='laurin']Witam :multi:
Jejciu jaka ślicznotka z Fredzi:loveu::loveu::loveu: A jaka gustowna kokardka:cool3:
pozdrawiamy :lol:[/quote]

[quote name='jot11']Dzień dobry w sobotkę. :multi:

:hand::B-fly::bye:[/quote]

[quote name='pycia'][B]Witamy w słoneczny dzionek:)Fredzia piękna[/B]![/quote]

[quote name='Arabeska^^']Witamy :)
Kciuki będziemy trzymać najmocniej jak się da :lol:[/quote]

Witamy pięknie wszystkich gości i dziekujemy za slowa wsparcia, komplementy i pamięć:lol::lol:;);)

Posted

[quote name='karkakarka']Tolka ma wszystkie kły podwójne, a te z przodu jej wypadły już :)[/quote]

Macie dobrze tylko kły a my chyba te z przodu też do rwania, po konsultacji z właściwym wetem napisze dokładnie:-(

Posted

[quote name='karkakarka']A może jednak jej już wypadły z przodu mleczaki, tylko nie zauważyłaś kiedy.
U Tolki w jeden dzień chyba 5 wypadło, a po dwóch dniach już były stałe zęby :)[/quote]

Mam nadzieję po 25 się przekonam:shake:

Posted

[B]TOLKA- [/B]to przykre, ale lepiej jechać szybciej bo pewnie nasze maleństwa odczuwaja dyskomfort, a moze ból:placz: Ale my je uratujemy przed złymi zębiskami:angryy:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu:
Wymiziaj ode mnie Fredzię :lol:
I jeszcze raz życzę Wam, aby wyrywanie ząbków nie było konieczne :)[/quote]

Zaraz idziemy kąpu kąpu a wtedy wymiziam Fredziulę:evil_lol: , my szykujemy sie na wycieczkę do Bydgoszczy:lol:mam nadzieję zrobić tam zakupy dla Fredzi, mam ndzieję ze będą tam stoiska z akcesoriami;)

Posted

[quote name='FREDZIU']Zaraz idziemy kąpu kąpu a wtedy wymiziam Fredziulę:evil_lol: , my szykujemy sie na wycieczkę do Bydgoszczy:lol:mam nadzieję zrobić tam zakupy dla Fredzi, mam ndzieję ze będą tam stoiska z akcesoriami;)[/quote]

Ooo, no to życzę udanych zakupów :)

Posted

[quote name='Arabeska^^']Ooo, no to życzę udanych zakupów :)[/quote]
Oj zakupki się udały, Fredzia ma piękny kubraczek na zimę i wygląda super juro dodam foteczki.:lol: