Yoko2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jaka ona śliczna:). Nie bójcie się rwania, Yokula miesiąc temu dzielnie przeżyła wyrywanie 6 ząbków:) Pozdrawiamy Quote
karkakarka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam, a już na wyrywanie jesteście umówione?? I czy Fredzi już jakieś ząbki wypadły? Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cześć wam:bye: Fredzia śliczna:loveu: Fajne ma kokardki:loveu: Quote
FREDZIU Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='tofikyork']Witamy piękną Fredzie i jej pańcię:):loveu: co tam u was słychać ??:lol:[/quote] Dziekujey za odwiedzinki, my żyjemy teraz rwaniem ząbków:placz: [quote name='Doti1986']Śliczna jak zawsze..... cudeńko:loveu:[/quote] Dzięki:oops: [quote name='jot11']Maleńka Fredzio,pozdrawiamy cię i Twoją Panią. :loveu: :lol: :loveu:[/quote] Przyjmujemy pozdrowionka nawzajem:lol: [quote name='Viky i Ja']Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run:[/quote] Tak tak szkoda słoneczka, ale niektórzy niestety muszą pracować:razz: [quote name='Arabeska^^']O jejku, współczujemy :( Ale trzymamy kciuki o to aby się cud wydarzył :D Albo chociaż żeby nie bolało i aby Fredzia była dzielna :) :loveu:[/quote] Trzymajcie kciuczki mocno:shake::-( Quote
FREDZIU Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Yoko2009']Jaka ona śliczna:). Nie bójcie się rwania, Yokula miesiąc temu dzielnie przeżyła wyrywanie 6 ząbków:) Pozdrawiamy[/quote] To nas pocieszyłaś,:shake:Nie wiem ile Fredzia ma ząbków, ale 5-6 napewno. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Boje sie narkozy:placz: [quote name='karkakarka']Witam, a już na wyrywanie jesteście umówione?? I czy Fredzi już jakieś ząbki wypadły?[/quote] Po 25 mamy iśc się umówić, jeden ząbek napewno wypadł, 2 sa luźne, ale co do reszty nie wiem :shake:nie widziałam, niewiem czy to mleczne czy stałe:oops: :shake: [quote name='***Paulina***']Cześć wam:bye: Fredzia śliczna:loveu: Fajne ma kokardki:loveu:[/quote] Dzięki, to prezencik od ciotek:loveu: Quote
iwa63 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy piątkowo Trzymamy kciuki za to żeby ząbki wypadły same ślicznej Fredziuli:thumbs: Quote
laurin Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam :multi: Jejciu jaka ślicznotka z Fredzi:loveu::loveu::loveu: A jaka gustowna kokardka:cool3: pozdrawiamy :lol: Quote
*Jot* Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dzień dobry w sobotkę. :multi: :hand::B-fly::bye: Quote
pycia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [B]Witamy w słoneczny dzionek:)Fredzia piękna[/B]! Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy :) Kciuki będziemy trzymać najmocniej jak się da :lol: Quote
karkakarka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tolka ma wszystkie kły podwójne, a te z przodu jej wypadły już :) Quote
FREDZIU Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='iwa63']Witamy piątkowo Trzymamy kciuki za to żeby ząbki wypadły same ślicznej Fredziuli:thumbs:[/quote] [quote name='laurin']Witam :multi: Jejciu jaka ślicznotka z Fredzi:loveu::loveu::loveu: A jaka gustowna kokardka:cool3: pozdrawiamy :lol:[/quote] [quote name='jot11']Dzień dobry w sobotkę. :multi: :hand::B-fly::bye:[/quote] [quote name='pycia'][B]Witamy w słoneczny dzionek:)Fredzia piękna[/B]![/quote] [quote name='Arabeska^^']Witamy :) Kciuki będziemy trzymać najmocniej jak się da :lol:[/quote] Witamy pięknie wszystkich gości i dziekujemy za slowa wsparcia, komplementy i pamięć:lol::lol:;);) Quote
FREDZIU Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='karkakarka']Tolka ma wszystkie kły podwójne, a te z przodu jej wypadły już :)[/quote] Macie dobrze tylko kły a my chyba te z przodu też do rwania, po konsultacji z właściwym wetem napisze dokładnie:-( Quote
karkakarka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A może jednak jej już wypadły z przodu mleczaki, tylko nie zauważyłaś kiedy. U Tolki w jeden dzień chyba 5 wypadło, a po dwóch dniach już były stałe zęby :) Quote
FREDZIU Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='karkakarka']A może jednak jej już wypadły z przodu mleczaki, tylko nie zauważyłaś kiedy. U Tolki w jeden dzień chyba 5 wypadło, a po dwóch dniach już były stałe zęby :)[/quote] Mam nadzieję po 25 się przekonam:shake: Quote
karkakarka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 cieszyłam się a tu klops... tolka ma podwójne jedynki i ćle jej rosną górne drugie kły :( w poniedziałek jadę do weta... Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu: Wymiziaj ode mnie Fredzię :lol: I jeszcze raz życzę Wam, aby wyrywanie ząbków nie było konieczne :) Quote
FREDZIU Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [B]TOLKA- [/B]to przykre, ale lepiej jechać szybciej bo pewnie nasze maleństwa odczuwaja dyskomfort, a moze ból:placz: Ale my je uratujemy przed złymi zębiskami:angryy: Quote
FREDZIU Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Arabeska^^']Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu: Wymiziaj ode mnie Fredzię :lol: I jeszcze raz życzę Wam, aby wyrywanie ząbków nie było konieczne :)[/quote] Zaraz idziemy kąpu kąpu a wtedy wymiziam Fredziulę:evil_lol: , my szykujemy sie na wycieczkę do Bydgoszczy:lol:mam nadzieję zrobić tam zakupy dla Fredzi, mam ndzieję ze będą tam stoiska z akcesoriami;) Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='FREDZIU']Zaraz idziemy kąpu kąpu a wtedy wymiziam Fredziulę:evil_lol: , my szykujemy sie na wycieczkę do Bydgoszczy:lol:mam nadzieję zrobić tam zakupy dla Fredzi, mam ndzieję ze będą tam stoiska z akcesoriami;)[/quote] Ooo, no to życzę udanych zakupów :) Quote
Nati28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Mowimy czesc i przesylamy miziano dla Fredzi :loveu: Quote
eve86 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy słodziutką Fredzie i życzymy miłego wieczorku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy Fredzie i jej panią i życzymy miłej niedzieli ;) Quote
FREDZIU Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Arabeska^^']Ooo, no to życzę udanych zakupów :)[/quote] Oj zakupki się udały, Fredzia ma piękny kubraczek na zimę i wygląda super juro dodam foteczki.:lol: Quote
Recommended Posts