Aleksandrossa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Są dwa psy- jeden dobry drugi zły. Tym "złym" jest właśnie Szarik. Ma ok. +5 lat. 3 lata temu kupiliśmy dom. Dawni właściciele domu zostawili nam psiaka, gdyż nie mieli co z nim zrobić. Jednak okazało się, że nie może u nas zostać- nasz pies, owczarek za każde okazane zainteresowanie Szarikiem, rzucał się na niego. Babcia zaoferowała, że go weźmie gdyż nie miała wtedy psa (jak wiadomo- na wsi jak jest pies, ludzie myślą że jest bezpieczniej). Pies miał budę z łańcuchem, jedzenie itp. Był na noc spuszczany. Jednak kilka razy obsikał drzewka i do teraz siedzi 24h/7 na łańcuchu :shake: Niedawno będąc u babci usłyszałam, że planuje UŚPIĆ Szarika :-( Powód? Uważa, że psiak jest "agresywny". :angryy: Ja jednak starałam sie codziennie do niego przychodzić i ani razu na mnie nie warkną! Wręcz przeciwnie- szukał kontaktu z człowiekiem, łasił się, nawet lekko był wystraszony. Musimy mu szybko znaleźć DT! Wiem, że teraz trudno znaleźć jakiś, więc staram się przegadać rodziców, byśmy go wzieli na DT.Inaczej czeka go śmierć :-( Zdjęcia dodam jutro- na razie baterie się ładują. Quote
Aleksandrossa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 I czy on wygląda na agresywnego :O ?! Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Kto zrobi bannerek Szarikowi ;( ? On ma coraz mniej czasu ;( !! Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Proszę :(... On jeszcze wierzy w człowieka... Jeszcze czeka :(... Ale już nie długo :(... Quote
Recommended Posts