Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=anett;Kobix podaj mi proszę namiary na siebie; mam z n-k osobę zainteresowaną Gufiaczkiem

:roll::roll:Oj, zeby domek wypalil dla Gufiaczka..:loveu::loveu:taki sliczny piesunia..zdjecia kapitalne..trzymam kciuki..:lol::lol::lol:

Posted

Skoro nie wiadomo co z domkiem, a i kobix życzyła sobie wystawienia allegra Guficzka...wystawiłam wyróżnione na 14dni!...Lu Gosiek prześle mi 12zł na wyróżnienie!:loveu::loveu::loveu:...dziękuję!

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=702377955]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (702377955) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Wyrzuciłam fotki z przystanku...niech chłopak kojarzy się jednak z pięknem!:lol:...piękny psiak,w pięknym otoczeniu!

Posted

Ciotki, odwiedźcie boroczka:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1166/zaniedbay-skoltuniony-rumcajs-prosi-dzis-o-pomoc-143182/"]Zaniedbay, skołtuniony Rumcajs prosi dziś o pomoc!!![/URL]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/103/860e3be7ca65b740.jpg[/IMG]

Posted

wszystko ok;)
był 1 sensowny telefon w sprawie adopcji Gufiaka...lecz niestety cisza i brak odpowiedzi:shake:
cóż widocznie kontakt nie był jednak "właściwy"

pozostałe...szkoda gadać:p

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][COLOR=Red]....sytuacja jest tragiczna!!!!....[/COLOR][/B][/SIZE]

Pod Częstochową została znaleziona[B] [SIZE=3]UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli.[/SIZE]..[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

[SIZE=4][B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B]
[/SIZE]
Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

[B][SIZE=3]ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!![/SIZE][/B]

[SIZE=5][B]PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!![/B][/SIZE]

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!..[SIZE=3][COLOR=Red][B].tym psom zostajemy tylko my!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

:angryy:
[B]zuzlik [/B]dzięki że wrzuciłaś więcej osób wypatrzy...

moje skromne kojce zapchane-nie dam rady pomóc.a jakoś na cito nic się zwolni...do domu odpada

[B]kto może zaoferować kojce[/B]

Posted

[quote name='kobix']:angryy:
[B]zuzlik [/B]dzięki że wrzuciłaś więcej osób wypatrzy...

moje skromne kojce zapchane-nie dam rady pomóc.a jakoś na cito nic się zwolni...do domu odpada

[B]kto może zaoferować kojce[/B][/quote]

Dziękuję,że jesteście z beniami...tam wszystko jeszcze płynne...wszystko na etapie organizacji...czekam na bezpośrednie wiadomości...mam nadzieję szybko je otrzymać.Już konkretne.

Posted

:shake:=kobix;wszystko ok;)
był 1 sensowny telefon w sprawie adopcji Gufiaka...lecz niestety cisza i brak odpowiedzi:shake:
cóż widocznie kontakt nie był jednak "właściwy"

pozostałe...szkoda gadać:p

:razz:Allegro powinno pomoc chociaz sezon "ogorkowy" :cool3::cool3:ludziska sie wczasuja ale taki psina sliczny domek napewno sie znajdzie...Gufiaczek :lol:
[B]:crazyeye::crazyeye:nie martw sie ciotki pracuja, a inni sie wczasuja.[/B]..:roll::roll:

Mnie Pako :shake::shake: zwariowal ,dzisiaj spi w walizce, pod glowe rolka recznikow papierowych, pod pupe torebka ze smyczkami , szelkami i pieluchy tetrowe
dla niemowlat (o ile ktos to jeszcze uzywa):razz::razz:

Posted

[quote name='clo']kurcze pomylilam wpisy na watku tego gufiaka z naszym gufiakiem dziadeczkiem;p to jemu szukamy dozwytoniego sponsora;)[/quote]

kurczę [B]clo [/B]właśnie przeczytałam wpis i :crazyeye::evil_lol:
moim zdaniem Gufi potrzebuje jedynie/AŻ dobrego psiego domu-mądrego jak on sam...