Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam 4 dni temu maila do właścicieli żeby mnie poinformawali jeśli znajdą coś suni na własną ręke, ale nie odpisali. Poczekam do jutra i wyśle ponownie zapytanie. Jak nie odpowiedzą wycofuje się z szukania jej domu, wydaje mi się że ludzie są bardzo niepoważni.

Posted

fakt dziwni to są rzeczywiście :shake: zadzwoń jeszcze raz a jak nie będzie nadal kontaktu to może podeślij jakąś fundację czy kogoś z dogo by "luknął" na całą sytuację ;) nie wiadomo co tacy wymyślą :shake:

• 2 weeks later...
Posted

nie mam kontaktu z ludzmi od jakiegoś dłuższego czasu, ale nie ma tego złego, dziś udało mi się na ogłoszenie kanis wyadoptować rocznego samczyka ze schroniska z padaczką. Nie mam pojęcia co z ludzmi od Kanis, na maile nie odpowiadają, na smsy nie odpisują. Nie ma sensu szukać jej domu, skoro nie wiadomo czy nie oddali jej pierwszej lepszej osobie...

mam nadzieje ze jeszcze jakiś haszczor skorzysta z jej ogłoszeń... oby Kanis też sie poszczescilo...

• 3 weeks later...
Posted

Masz mailowy kontakt do państwa lub inny??

Może ja spróbuje napisać lub zadzwonić.Wyślij mi PW z kontaktem do nich.

Spytam czy sunia nadal do adopcji... może mi odpowiedzą jak będą myśleć że chce zaadoptować.