Brysio Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Iwonko popros na wątek Jolek68 z tego co wiem to zajmowała się husky;) Quote
Kisiaraf Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Melduje się na wątku może na coś się przydam :) Quote
Hala Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jest piękna............. marze o takiej maści....eghhhh Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jestem, jestem ;) czy dawałyście info na S-O i malamuty :shake: jak nie to wkleję info i prześlę też do bezdomneszpice ;) Quote
iwona213 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 wysłałam 4 dni temu maila do właścicieli żeby mnie poinformawali jeśli znajdą coś suni na własną ręke, ale nie odpisali. Poczekam do jutra i wyśle ponownie zapytanie. Jak nie odpowiedzą wycofuje się z szukania jej domu, wydaje mi się że ludzie są bardzo niepoważni. Quote
jolek68 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 fakt dziwni to są rzeczywiście :shake: zadzwoń jeszcze raz a jak nie będzie nadal kontaktu to może podeślij jakąś fundację czy kogoś z dogo by "luknął" na całą sytuację ;) nie wiadomo co tacy wymyślą :shake: Quote
karolina1 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja dostałam maila w sprawie Kanis. Witam, mam pytanie związane z ogłoszeniem KANIS - 3 letnia niebieskooka husky! na stronie - KANIS - 3 letnia niebieskooka husky! / Psy > Siberian Husky - Sosnowiec - w serwisie eOferty.com.pl. czy pies jest do odebrania jestem z katowic Quote
iwona213 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 nie mam kontaktu z ludzmi od jakiegoś dłuższego czasu, ale nie ma tego złego, dziś udało mi się na ogłoszenie kanis wyadoptować rocznego samczyka ze schroniska z padaczką. Nie mam pojęcia co z ludzmi od Kanis, na maile nie odpowiadają, na smsy nie odpisują. Nie ma sensu szukać jej domu, skoro nie wiadomo czy nie oddali jej pierwszej lepszej osobie... mam nadzieje ze jeszcze jakiś haszczor skorzysta z jej ogłoszeń... oby Kanis też sie poszczescilo... Quote
jolek68 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 oby... :shake: dobre z tego jest że rzeczywiście inny sh może skorzystać ;) Quote
karolina1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Masz mailowy kontakt do państwa lub inny?? Może ja spróbuje napisać lub zadzwonić.Wyślij mi PW z kontaktem do nich. Spytam czy sunia nadal do adopcji... może mi odpowiedzą jak będą myśleć że chce zaadoptować. Quote
iwona213 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 wysłałam pw ;) daj znac jak sie czegos dowiesz Quote
karolina1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dostałam odp. na mojego sms-a. ''Kanis już nie jest do adopcji bo jest dana do domu z ogrodem.'' Quote
karolina1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie ma za co. Sama byłam bardzo ciekawa jej losu. Miejmy nadzieje że jest to dla niej super domek! Quote
Recommended Posts