Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas w zeszłym roku pod blokiem biegał wieczorami lis, ale ostatnio się nie pojawia :confused: Za to kiedyś wyjrzałam przez okno w kuchni i zobaczyłam stado hmmm... czegoś, a za nim faceta. Pierwsza moja myśl to "Po co temu chłopu tyle dużych psów w mieście?", ale jak się zbliżyli zobaczyłam, że to nie psy tylko chyba z 6-7 dzików, za nimi straż miejska, a dalej dzieciaki z komórkami :evil_lol: I to stosunkowo niedaleko od głównych ulic Olsztyna :evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']Przewaznie to sarny, ale dziki tez czasami przyjde ;)[/QUOTE]

Co do sarny to ja mam jedną na sumieniu latem jak jechaliśmy na działkę prze las to wyleciał mi taki mały koziołek i nie zdążyłam zahamować. Próbowałam się zatrzymać ale i tak go ciachnęłam:( Miałam wybór w niego albo w Tira z naprzeciwka:(

Posted

jak coś to się spotykamy :p .
Doti - nie martw się .. moja mama też tak duużo razy miała .. niestety . a jak się jeździ to normalnie co 5km widać jakiegoś kota czy psa...
No i to wina właścicieli ja rozumiem że kota to się nie da przywiązać ale psa da .. a właściciele tego nie robią ..
A tak wogóle to czeeść :loveu:

Posted

Cześć Cocolinki :multi: A u nas w lasach są sarny,jelenie,dziki,zajace i lisy :lol: Może jeszcze inne zwierzeta,o których nie wiem :roll: Lisy zimą czasami zagladają na podwórka w poszukiwaniu jedzenia,u mnie w tym roku jeden na łące był.Rubin go pogonił,ale lis był na szczęście szybszy :razz:

Posted

Witamy popoludniowa pora :loveu:

[quote name='Yoko2009']Cześć kochani, nie zasypało was wczoraj?????:):)
zapraszamy na fotki[/QUOTE]

Jakos tak bardzo nas nie zasyplo ;)

Posted

[quote name='moniczkaa86'][B][I]Cześć Nati & Cocuś ;D wpadlyśmy z pozdrowieniami, dawno nas nie było... ściskamy ;)[/I][/B][/QUOTE]

Nareszcie sie pojawilas :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Nati,co porabiasz? Jakoś mało Cię na dogo.Dużo nauki masz? :p[/QUOTE]

A no pewnie że dużo sesja się zaczyna więc i u mnie dogo spadnie na dalszy plan :(

Posted

[quote name='Doti1986']A no pewnie że dużo sesja się zaczyna więc i u mnie dogo spadnie na dalszy plan :([/QUOTE]
Aż tyle macie? Mnie tylko jeden egzamin czeka za jakieś 1,5 tygodnia, ale na razie jeszcze o nim nie myślę, mam inne sprawy na głowie :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Aż tyle macie? Mnie tylko jeden egzamin czeka za jakieś 1,5 tygodnia, ale na razie jeszcze o nim nie myślę, mam inne sprawy na głowie :evil_lol:[/QUOTE]

U mnie sesja za 3 tygodnie a wymyślili egzaminy przed i się człowiek chyba pochlasta:( ja mam 3 :( a najgorsze będzie fizyka:(

Posted

A ja mama Wytrzymałość materiałów, fizyka i nieszczęsny humanistyczny przedmiot stosunki międzynarodowe gospodarcze i polityczne:( Nie wiem co to za przykaz żeby na uczelniach technicznych były przedmioty tez humanistyczne:(