Alba1986 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 W związku z tematem mam pytanie : Od jakiegoś czasu marzy mi się husky:loveu: Czy psy tego typu są dobrymi partnerami jeśli ktoś lubi wycieczki na rowerze? ( drugą rasą nad którą się zastanawiam jest Owczarek niemiecki) Quote
olekg89 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Husky kochają biegać/ciągnąć to logiczne po to zostały wyhodowane. Owczarka częste wycieczki rowerowe bez stymulacji mózgownicy będą nudzić. Quote
agenciara Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Alba1986']W związku z tematem mam pytanie : Od jakiegoś czasu marzy mi się husky:loveu: Czy psy tego typu są dobrymi partnerami jeśli ktoś lubi [B]wycieczki[/B] na rowerze? ( drugą rasą nad którą się zastanawiam jest Owczarek niemiecki)[/QUOTE] wycieczki rowerowe jak najbardziej dla ON'ka... ja je zawsze przeplatałam z "za-patyko-bieganiem", wylegiwaniem się w trawie i odpoczynkiem. z haszczakami mam złe wspomnienia bo z euforii przed bieganiem porysowały mi smyczą ramę od roweru więc mam na nie focha ;) od tamtej pory preferuję do wybiegania typ psa niepociągowego z obawy o mój sprzęt hehe ;) teraz planuję full sprzęt do bikejoringu, ale w wersji light On'kowej... czyli rekreacyjnie :) Quote
Recommended Posts