simbik Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Już jestem po sędziowaniu przez tego pana więc mogę coś napisać od siebie na jego temat :lol:. Ja jestem in plus :cool2: do tego sędziego . Mimo nie dużych stawek nie zawsze przyznawał wnioski. Duże znaczenie ma u niego prezentacja psa, stan szaty i walory umaszczenia. Mocno grzebie w zębach i szuka P1. Zwraca uwagę na podkulone ogonki (psy tchórzliwe) i obwisłe powieki. Dość dużo porównuje w ruchu. Nigdy nie miałam tak długiego porównania o Najlepszego Juniora, ja już myślałam że pan się nie zdecyduje komu ten tytuł dać :evil_lol:. Przegonił nas kilka razy porządnie, a pomiędzy tym ganianiem ustawialiśmy się na wszystkie kierunki. Quote
Musiałek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja tez i moi znajomi po :)) 1. dentysta !!!! 2. ogólne wrażenie 3. używa pełnej skali ocen !! dla mnie na DUŻY PLUS!!!! 4. nie szasta wnioskami 5. nie widzi wad w ruchu przód i tył :shake: ogólnie jestem na TAK Quote
MariuszR Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie wiem jak w innej rasie , ale w mojej chyba ma "swój własny" wzorzec. Człowiekowi który więcej psów wystawił (w całej europie) niż ten pan widział, napisał: "pies źle wystawiony" :) wiem, że do Niego więcej nie pojadę. Quote
Riven Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 a jakie ma podejście do babików i szczeniaków ? Quote
Recommended Posts