Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti1986']Dzwonilam i badanie nie wykazało żeby Pixi miala jakieś pasożyty więc pewnie te rewolucje żołądkowe to kwestia przysmaków:([/QUOTE]

Super wiadomość :)
Ja teraz mam obawy bo podejrzewam, że Viky zjadła zatyczkę do uszu (taką jak stopery) :crazyeye: i teraz strasznie się boję żeby nie utknęła w jelitach:crazyeye:

Posted

Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:(

Posted

[quote name='Doti1986']Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:([/QUOTE]

Cześć Doti :multi:
No ja bym sie też zdenerwowała :angryy:
Miejmy nadzieje,że młodej nic nie będzie :roll:

Moj Rubin to kiedyś połknął patyk od loda,w całości :mad:
Cały tydzień go obserwowałam,na szczęście nic mu nie było :evil_lol:

Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Super wiadomość :)
Ja teraz mam obawy bo podejrzewam, że Viky zjadła zatyczkę do uszu (taką jak stopery) :crazyeye: i teraz strasznie się boję żeby nie utknęła w jelitach:crazyeye:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:([/QUOTE]

Moje podejrzenia okazały się słuszne ta moja zaraza zeżarła tą zatyczkę :-o. Na szczęście o 2 w nocy ją wydaliła więc już jestem spokojna :multi:. Nie martw się Dorotko jak zapyczka o długości prawie 3 cm i średnicy 1 cm zdołała wyjść to kuleczki też powinny. Potrzeba tylko czasu (ok. doby)

Posted

Ja tam się o te kuleczki bardzo nie martwię bo jak weszły jedna strona to drugą wyjdą:evil_lol: Tylko ja nie wiem co się mojej Pixi ostatnio dzieje bo wcześniej jadła normalnie a teraz to się taka łapczywa zrobiła że nie gryzie karmy tylko ja w całości połyka i kończy sie na tym że jak spęcznieje jej w zołądku to wymiotuje a przeważnie to robi tylko w samochodzie:angryy::angryy::angryy: bo w domu na szczęście nie wymiotuje ale też zauważyłam że z tej łapczywości już kilka razy się zakrztusiła i jakby nikogo w domu nie było to by się udusiła bo już 3 razy ja odratowaliśmy z mężem bo nie mogła oddychać:angryy:

Posted

Moja też tak łapczywie jadła, ale tylko do ok. 3 miesiąca, a teraz to już w ogóle nie chce jeść. Karma stoi w misce cały dzień, a ta nawet jej nie tknie :(. Podejrzewam że to może być od ząbków (jak na razie ma dwa podwójne kły), ale ona ma tak już od jakiś 2 miesięcy, więc nie wiem o co jej może chodzić :/

Posted

Dziewczęta mam problem gdyż skończył mi się szampon dla psa a niestety nie mam możliwości zakupienie już tego którego używaliśmy do tej pory a był super:( Więc co mi polecacie?

Posted

[quote name='Doti1986']Dziewczęta mam problem gdyż skończył mi się szampon dla psa a niestety nie mam możliwości zakupienie już tego którego używaliśmy do tej pory a był super:( Więc co mi polecacie?[/QUOTE]

My używamy Vulpesa a teraz BIS&Y poleconego w Restarcie przy zakupie Carmen :)

Posted

[quote name='Arabeska^^']Moja też tak łapczywie jadła, ale tylko do ok. 3 miesiąca, a teraz to już w ogóle nie chce jeść. Karma stoi w misce cały dzień, a ta nawet jej nie tknie :(. Podejrzewam że to może być od ząbków (jak na razie ma dwa podwójne kły), ale ona ma tak już od jakiś 2 miesięcy, więc nie wiem o co jej może chodzić :/[/QUOTE]

To samo jest u mnie,co ja nie robię żeby jadł ,rzucam mu po jednej kulce ,karmie go z ręki, bo inaczej to potrafi cały dzień nie jeść i jest mi go żal
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE]

Hej!
Ja jak kupowałam to szukalam do włosów suchych,matowych i bez połysku,bo Bello wtedy takie miał.Teraz po tym szamponie,odżywce i oleju palmowym ma super włos.Także będe pewnie już nastepnym razem kupować inny.
Musisz poczytać i dostosować do włosa Pixuli,taki jaki stwierdzisz ,że najbardziej będzie odpowiadał.

Serdecznie pozdrawiam :multi:

Ps.Gdzie uciekł Twój banerek?? :crazyeye:

Posted

U mnie się wszystkie banerki wyświetlają i nie widzę żeby gdziekolwiek uciekł :) Wszystko zależy od prędkości łącza i nieraz nie wszystkie elementy się wyświetlają:(

Posted

[quote name='*kleo*']Hej :) Co do pytania u nas - kurczaki się morduje na zootechnice Dorotko ;)[/QUOTE]

zazdroszcze Tobie troche tych studiow bo ta moja chemia to taka nudna... ;)

Posted

[quote name='Nati28']zazdroszcze Tobie troche tych studiow bo ta moja chemia to taka nudna... ;)[/QUOTE]
Nudna? Zawsze uwielbiałam chemię, kiedyś nawet myślałam o tym, żeby składać podanie na farmację albo na analitykę medyczną :cool3: