chrupcia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Czesc :) no to wspaniale ze Pixi nie ma żadnych nie potrzebnych gości w brzuszku:) na następny raz uważaj ze smakołykami i bedzie ok ;) Quote
Marzena* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Doti1986']Dzwonilam i badanie nie wykazało żeby Pixi miala jakieś pasożyty więc pewnie te rewolucje żołądkowe to kwestia przysmaków:([/QUOTE] Super wiadomość :) Ja teraz mam obawy bo podejrzewam, że Viky zjadła zatyczkę do uszu (taką jak stopery) :crazyeye: i teraz strasznie się boję żeby nie utknęła w jelitach:crazyeye: Quote
Doti1986 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:( Quote
*Jot* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Doti1986']Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:([/QUOTE] Cześć Doti :multi: No ja bym sie też zdenerwowała :angryy: Miejmy nadzieje,że młodej nic nie będzie :roll: Moj Rubin to kiedyś połknął patyk od loda,w całości :mad: Cały tydzień go obserwowałam,na szczęście nic mu nie było :evil_lol: Pozdrawiam :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy po naszej kilku dniowej nieobecności śliczną Pixi i jej pańcie. Doti nie masz co się martwić, z malutką będzie na pewno wszystko dobrze. Pozdrawiamy:) Quote
Marzena* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Viky i Ja']Super wiadomość :) Ja teraz mam obawy bo podejrzewam, że Viky zjadła zatyczkę do uszu (taką jak stopery) :crazyeye: i teraz strasznie się boję żeby nie utknęła w jelitach:crazyeye:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Moja wczoraj mnie zdenerwowała miała takie czerwone kółko grzechotkę którym się bardzo lubiła bawić to wczoraj je przegryzła i zeżarła z środka te małe plastikowe kuleczki:([/QUOTE] Moje podejrzenia okazały się słuszne ta moja zaraza zeżarła tą zatyczkę :-o. Na szczęście o 2 w nocy ją wydaliła więc już jestem spokojna :multi:. Nie martw się Dorotko jak zapyczka o długości prawie 3 cm i średnicy 1 cm zdołała wyjść to kuleczki też powinny. Potrzeba tylko czasu (ok. doby) Quote
Pegaza Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 O cieniu Wy to macie z tymi psami:-o moje na szczescie nic nie jedza... Quote
Arabeska^^ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Moja je, ale tylko ziemię z doniczek :D Nie martw się, będzie dobrze :) A dużo tych kulek połknęła? Quote
Doti1986 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ja tam się o te kuleczki bardzo nie martwię bo jak weszły jedna strona to drugą wyjdą:evil_lol: Tylko ja nie wiem co się mojej Pixi ostatnio dzieje bo wcześniej jadła normalnie a teraz to się taka łapczywa zrobiła że nie gryzie karmy tylko ja w całości połyka i kończy sie na tym że jak spęcznieje jej w zołądku to wymiotuje a przeważnie to robi tylko w samochodzie:angryy::angryy::angryy: bo w domu na szczęście nie wymiotuje ale też zauważyłam że z tej łapczywości już kilka razy się zakrztusiła i jakby nikogo w domu nie było to by się udusiła bo już 3 razy ja odratowaliśmy z mężem bo nie mogła oddychać:angryy: Quote
Arabeska^^ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Moja też tak łapczywie jadła, ale tylko do ok. 3 miesiąca, a teraz to już w ogóle nie chce jeść. Karma stoi w misce cały dzień, a ta nawet jej nie tknie :(. Podejrzewam że to może być od ząbków (jak na razie ma dwa podwójne kły), ale ona ma tak już od jakiś 2 miesięcy, więc nie wiem o co jej może chodzić :/ Quote
Yoko2009 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy wieczorową porą i zapraszamy na fotki:) Quote
chrupcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witam;) nie denerwuj się tak Doti:) chociaż to ja bym się tez zmartwiła, ale bedzie dobrze;) Pozdrawiam!!:evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy ;) Mam nadzieje ze Pixi nic nie bedzie, pozdrawiamy ksiezniczke i jej Pania :loveu: Quote
Doti1986 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Dziewczęta mam problem gdyż skończył mi się szampon dla psa a niestety nie mam możliwości zakupienie już tego którego używaliśmy do tej pory a był super:( Więc co mi polecacie? Quote
Marzena* Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Doti1986']Dziewczęta mam problem gdyż skończył mi się szampon dla psa a niestety nie mam możliwości zakupienie już tego którego używaliśmy do tej pory a był super:( Więc co mi polecacie?[/QUOTE] My używamy Vulpesa a teraz BIS&Y poleconego w Restarcie przy zakupie Carmen :) Quote
iwa63 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Arabeska^^']Moja też tak łapczywie jadła, ale tylko do ok. 3 miesiąca, a teraz to już w ogóle nie chce jeść. Karma stoi w misce cały dzień, a ta nawet jej nie tknie :(. Podejrzewam że to może być od ząbków (jak na razie ma dwa podwójne kły), ale ona ma tak już od jakiś 2 miesięcy, więc nie wiem o co jej może chodzić :/[/QUOTE] To samo jest u mnie,co ja nie robię żeby jadł ,rzucam mu po jednej kulce ,karmie go z ręki, bo inaczej to potrafi cały dzień nie jeść i jest mi go żal Pozdrawiam Quote
*Jot* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Cześć Doti i Pixi :multi: Ja mam szampon Vulpes+odżywka,bardzo zadowolona jestem :multi: No i Hery +odżywka. Pozdrowionka :multi: Quote
Nati28 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Czesc :) Ja mam szampon Beaphar ale dobre sa tez te szmpony Hery :) Pozdrawiamy :loveu: Quote
Doti1986 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie? Quote
*Jot* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE] Hej! Ja jak kupowałam to szukalam do włosów suchych,matowych i bez połysku,bo Bello wtedy takie miał.Teraz po tym szamponie,odżywce i oleju palmowym ma super włos.Także będe pewnie już nastepnym razem kupować inny. Musisz poczytać i dostosować do włosa Pixuli,taki jaki stwierdzisz ,że najbardziej będzie odpowiadał. Serdecznie pozdrawiam :multi: Ps.Gdzie uciekł Twój banerek?? :crazyeye: Quote
Doti1986 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 U mnie się wszystkie banerki wyświetlają i nie widzę żeby gdziekolwiek uciekł :) Wszystko zależy od prędkości łącza i nieraz nie wszystkie elementy się wyświetlają:( Quote
*kleo* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Hej :) Co do pytania u nas - kurczaki się morduje na zootechnice Dorotko ;) Quote
Nati28 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='*kleo*']Hej :) Co do pytania u nas - kurczaki się morduje na zootechnice Dorotko ;)[/QUOTE] zazdroszcze Tobie troche tych studiow bo ta moja chemia to taka nudna... ;) Quote
Pegaza Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Doti chodz do do mnie posprzatac bo Ty to lubisz robic ;) a ja dzis mam wyjatkowego lenia:roll: Quote
*kleo* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Nati28']zazdroszcze Tobie troche tych studiow bo ta moja chemia to taka nudna... ;)[/QUOTE] Nudna? Zawsze uwielbiałam chemię, kiedyś nawet myślałam o tym, żeby składać podanie na farmację albo na analitykę medyczną :cool3: Quote
Recommended Posts