Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']Cześć!

Doti prosimy o więcej zdjęć :lol:

Marzenko jak to znowu?
Powinnaś zawsze się ze mna zgadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Jolu ja ZAWSZE się z Tobą zgadzam :)

[quote name='Doti1986']Witamy się piątkowo:) No nieraz maluchy coś nabroją ale wynika z tego że to nie była inicjatywa Viki tylko diablicy Carmen:diabloti: A że młoda nie dała rady to się wspomogły:diabloti: trzeba cenić taka przyjaźń:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A zdjęć może uda mi się dzisiaj więcej pstryknąć bo jadę do kuzynki na wieś więc może uda się coś cyknąć:evil_lol:

A jakiego ślicznego Yoreczka dzisiaj spotkałyśmy z Pixunia na spacerku:loveu: Ma skończone 8 miesięcy ale moja przy nim wydawała się gigantem:evil_lol: Pixi waży równo 2000g a tamten kawaler 450g taki malutki:loveu::loveu::loveu: moja nawet jako szczeniak wydawała mi się od niego większa:)

A zapomniałam w zupełności że dzisiaj Pixuli stuknęło 8 miesięcy:)[/QUOTE]

Oj Dorotko bardzo cenię tą przyjaźń, ale komoda zdecydowanie bardziej podobała mi się z rogiem :evil_lol:

Wszystkiego najlepszego dla słodkiej Pixuni :loveu:

Nie wiem czy uda mi się wkleić prezencik dla ślucznotki bo u nmie nadal nie wszystko działa, ale próbuję :) Wybaczcie jak nie wyjdzie ;)

No i nie wyszło i jeszcze się źle wkleiło :( Jakaś masakra !!! Ja chcę w końcu mieć edycję i emoty !!!

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dla Pixulki na urodzinki [IMG]http://supergify.pl/images/stories/urodziny/38.gif[/IMG] [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Okazyjne/Urodziny/prezent.gif[/IMG] [IMG]http://www.gify-gify.pl/gify%20okazyjne/gify%20urodzinowe/okazyjne__20_.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']Siostrzyczki zycze Pixuli :eviltong: malą kudlatą kulke do zabawy:)
pancia niech jej pan taki prezent sprawi:eviltong:[/QUOTE]

Racja Daria, taki prezencik ucieszyłby pewnie i Pixunie i Dorotkę :)

Posted

Witamy się sobotnio:) Miałam zrobić zdjęcia wczoraj Pixi ale impreza tak szybko się rozkręciła że zanim się obejrzałam nikt nie był w stanie zrobić ostrych zdjęć:evil_lol: Hehehe wszytki jakie są to się nie nadają do użycia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zdążyliśmy się załapać na imprezkę urodzinową u Pixuni, czy za późno już??? Jak tak, to tylko życzonka śliczniutkiej zostawiamy 100 lat!:calus::new-bday::tort::BIG:

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się sobotnio:) Miałam zrobić zdjęcia wczoraj Pixi ale impreza tak szybko się rozkręciła że zanim się obejrzałam nikt nie był w stanie zrobić ostrych zdjęć:evil_lol: Hehehe wszytki jakie są to się nie nadają do użycia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Takie co się nie nadają obejrzymy jeszcze chętniej :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Takie co się nie nadają obejrzymy jeszcze chętniej :evil_lol:[/QUOTE]

O tak,z wielką chęcią obejrzymy :crazyeye::crazyeye:
Więc dawaj Doti zdjęcia z imprezy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Oj ucieszyłby i to bardzo ale najpierw trzeba by było pana zaczarować:) Żeby taki prezent sprawił:)[/QUOTE]
Zawsze Pancio może się dowiedzieć po fakcie dokonanym, tak jak u nas z Gracją było, no a jak już przyszła to przecież nie wyrzuci :evil_lol:

Posted

A jakiego ślicznego Yoreczka dzisiaj spotkałyśmy z Pixunia na spacerku:loveu: Ma skończone 8 miesięcy ale moja przy nim wydawała się gigantem:evil_lol: Pixi waży równo 2000g a tamten kawaler 450g taki malutki:loveu::loveu::loveu: moja nawet jako szczeniak wydawała mi się od niego większa:)

Spóźnione życzonka z okazji ukończenia 8 miechów dla Pixuni:BIG::bday::laola:
A co do tego pieska to może to była świnka morska:evil_lol: że tez ludzie robią takie eksperymenty na zwierzętach:mad: Wyobraziłam sobie jak wygląda wkucie się w żyłkę u takiego mikrusa :shake: ludzie są bezwzględni,ale jak by nie było zapotrzebowania na takie ,,chomiki''to by ich nie produkowali,-żal mi tych psiaków.
Sorry ale takie jest moje odczucie

Posted

Cześć Doti i Pixi :multi::multi:
No szkoda,że nie chcesz dać zdjęc z imprezki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wszyscy żałujemy :diabloti:

Co do yoreczków mini to podzielam zdanie Iwonki.Biedne te pieski,ludzie to nie mają wyobraźni :shake:
Ja tam wolę mieć mojego Bella,który ma 2800 niż psiaka,ktory ma 450g.:shake:
Apollo będzie mniejszy od Bellcia,ale ponad 2kg będzie miał,więc tak akurat.
Twoja Pixula też ma fajna wagę :multi:
Pozdrowionka.

Posted

A oto dzisiejsza Pixulka troszkę " nie wyraźna" bo pstrykane zdjęcia komórką :evil_lol:

[IMG]http://i49.tinypic.com/bfkf8y.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/2nk3zp.jpg[/IMG]

Posted

witam
mało mnie ostatnio na dogo-czasu brak i krew mnie zalewa,bo "większa połowa" mi nie smiga
ale jestem,dotarłam,foteczki te niewyrazne cudne sa
i....przegapiłam urodzinki-każdy złozył życzonka a ja nie załapałam się...ale ucałuj ja odemnie i moich diablic