Yoko2009 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy, coś dziewczynkę musiało urazić, że takiego focha strzeliła hehhehe:) Quote
Doti1986 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Pegaza']Jaa tam fotek z Pixi nigdy nie mam dosyc:eviltong:[/QUOTE] Dzięki:evil_lol: [quote name='Nati28']Widziala wasze zdjecia w kombinezonie, fajny on :loveu: ale Coco napewno nie chcialby w takim chodzic :evil_lol:[/QUOTE] Kwestia przyzwyczajenia:evil_lol: [quote name='Natalia&Lola'][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/816/pict7804.jpg[/IMG] Jakiegoś focha Pixi strzeliła czy co? :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Nie stała maskotka na meblach i usilnie próbowała się do niej dostać:evil_lol: [quote name='*kleo*']I znowu gwiazda na czerwonym dywanie ;) Witamy :lol:[/QUOTE] No cóż taka mała aleja gwiazd:evil_lol: [quote name='jot11']Cześć w czwartek :bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE] Witamy:multi: [quote name='Juustii']Witamy porannie w czwartek :multi:[/QUOTE] Witamy:loveu: [quote name='karkakarka']faktycznie ma focha :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Yoko2009']Witamy, coś dziewczynkę musiało urazić, że takiego focha strzeliła hehhehe:)[/QUOTE] Borsuk na meblach:evil_lol: A tak w ogóle to witamy się czwartkowo:) Idę uprać Pixunię:) Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 witamy się w pochmurny dzień , ale dg zawsze poprawia humor :multi: to zafochowane zdjęcie jest extra :crazyeye: Quote
charlotta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy się czwrtkowo fota z fochem - świetna :evil_lol: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy całe 2 kilo Pixuni i jej pańcię. Szacuję po tych cudnych fotkach, że jakieś 0,5 kg to włosiska ważą:evil_lol: Śliczna gwiazda na czerwonym dywaniku. Pozdrawiamy Was! Quote
Karolina. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy czwartkowo :multi: Pixi chyba bardzo lubi tego borsuka :razz: :loveu: [url]http://img17.imageshack.us/img17/816/pict7804.jpg[/url] :evil_lol: Quote
agusia123 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Natalia&Lola'][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/816/pict7804.jpg[/IMG] Jakiegoś focha Pixi strzeliła czy co? :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Ale naprawde wyglada jakby strzelila foszka:p Quote
eve86 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy w czwartkowy wieczór :p Pixi to prawdziwa kobietka z temperamentem :loveu: Quote
*kleo* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Doti1986']No cóż taka mała aleja gwiazd:evil_lol:[/QUOTE] To trzeba jeszcze w podłogę tabliczkę z odciskiem łapki i autografem wkomponować :eviltong: Witamy wieczornie :lol: Quote
Marzena* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy po północy :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Witamy serdecznie naszych gości w piątek trzynastego:evil_lol: Zobaczymy co przyniesie dzień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
charlotta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy :) I mamy nadzieję że to będzie bardzo miły piątek trzynastego :) Nie siąpi wreszcie więc zaczęło się całkiem , całkiem :) Quote
moniczkaa86 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [B][I]Cześć Dziewczynki :multi:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Fajne ujęcie Pixuli z tym 'fochem' :evil_lol:[/I][/B] Quote
*Jot* Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć w piatek :multi: Nawet nie wiedziałam,że dzisiaj trzynastego :shake: Mam nadzieje,że będzie pomyślny dzionek :multi: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cze dziewczyny:multi: Macie ciepełko w domu??????????? Quote
karkakarka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 hej? Co z wami, aż dziwnie, że się nie udzielasz? :cool1: Quote
Doti1986 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Witamy się wieczorowo:loveu: Troszeczkę miałam trudny tydzień bo uczyłam się do kolokwium z fizyki współczesnej niestety kwanty energii i podobne to nie moja dziedzina więc musiałam posiedzieć nad notatkami:shake: Właśnie dziś miałam koloska a jak poszło to się okaże za dwa tygodnie:cool1::cool1::cool1: A po kolosie dziś wieczorem ku tak dla rozluźnienia mąż zabrał mnie na koncert :razz: Hehe nawet nie myślałam że ciężka muzyka mi się spodoba ale cóż fajnie było a teram mykam spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie zaległości nadrobię jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu: Troszeczkę miałam trudny tydzień bo uczyłam się do kolokwium z fizyki współczesnej niestety kwanty energii i podobne to nie moja dziedzina więc musiałam posiedzieć nad notatkami:shake: Właśnie dziś miałam koloska a jak poszło to się okaże za dwa tygodnie:cool1::cool1::cool1: A po kolosie dziś wieczorem ku tak dla rozluźnienia mąż zabrał mnie na koncert :razz: Hehe nawet nie myślałam że ciężka muzyka mi się spodoba ale cóż fajnie było a teram mykam spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie zaległości nadrobię jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Napewno poszlo dobrze:cool1: ja jutro ide sie rozluznic na kabaret:lol: to do juterka tez juz lece...:loveu: Quote
iwa63 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy nocnie prawie sobotnio Masz rację trzeba od czasu do czasu pozwolić sobie na wyskok z domku, Później aż lepsze samopoczucie:multi: Quote
Marzena* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy już w sobotę :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jot11']Hej! Jaki koncert? Fajnie było?[/QUOTE] Witamy się:loveu: Koncert był fajny jeśli ktoś lubi muzykę ala rock/metal bo byłam na Lipali i Oceanie:evil_lol: [quote name='iwa63']Witamy nocnie prawie sobotnio Masz rację trzeba od czasu do czasu pozwolić sobie na wyskok z domku, Później aż lepsze samopoczucie:multi:[/QUOTE] Odpocząć to się nie dało bo tak muzyka huczała z głośnika że jak wróciłam do domu to mi jeszcze długo w uszach dzwoniło:evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Witamy już w sobotę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Witamy:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 A to dzisiejsza poranna foteczka:loveu: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3362/pict7811q.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts