Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Jaa tam fotek z Pixi nigdy nie mam dosyc:eviltong:[/QUOTE]

Dzięki:evil_lol:

[quote name='Nati28']Widziala wasze zdjecia w kombinezonie, fajny on :loveu: ale Coco napewno nie chcialby w takim chodzic :evil_lol:[/QUOTE]

Kwestia przyzwyczajenia:evil_lol:

[quote name='Natalia&Lola'][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/816/pict7804.jpg[/IMG]

Jakiegoś focha Pixi strzeliła czy co? :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Nie stała maskotka na meblach i usilnie próbowała się do niej dostać:evil_lol:

[quote name='*kleo*']I znowu gwiazda na czerwonym dywanie ;)
Witamy :lol:[/QUOTE]

No cóż taka mała aleja gwiazd:evil_lol:

[quote name='jot11']Cześć w czwartek :bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE]

Witamy:multi:

[quote name='Juustii']Witamy porannie w czwartek :multi:[/QUOTE]

Witamy:loveu:

[quote name='karkakarka']faktycznie ma focha :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Yoko2009']Witamy, coś dziewczynkę musiało urazić, że takiego focha strzeliła hehhehe:)[/QUOTE]

Borsuk na meblach:evil_lol:

A tak w ogóle to witamy się czwartkowo:) Idę uprać Pixunię:)

Posted

Witamy całe 2 kilo Pixuni i jej pańcię. Szacuję po tych cudnych fotkach, że jakieś 0,5 kg to włosiska ważą:evil_lol: Śliczna gwiazda na czerwonym dywaniku.
Pozdrawiamy Was!

Posted

[quote name='Natalia&Lola'][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/816/pict7804.jpg[/IMG]

Jakiegoś focha Pixi strzeliła czy co? :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Ale naprawde wyglada jakby strzelila foszka:p

Posted

[quote name='Doti1986']No cóż taka mała aleja gwiazd:evil_lol:[/QUOTE]
To trzeba jeszcze w podłogę tabliczkę z odciskiem łapki i autografem wkomponować :eviltong:
Witamy wieczornie :lol:

Posted

Witamy się wieczorowo:loveu: Troszeczkę miałam trudny tydzień bo uczyłam się do kolokwium z fizyki współczesnej niestety kwanty energii i podobne to nie moja dziedzina więc musiałam posiedzieć nad notatkami:shake: Właśnie dziś miałam koloska a jak poszło to się okaże za dwa tygodnie:cool1::cool1::cool1:
A po kolosie dziś wieczorem ku tak dla rozluźnienia mąż zabrał mnie na koncert :razz: Hehe nawet nie myślałam że ciężka muzyka mi się spodoba ale cóż fajnie było a teram mykam spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie zaległości nadrobię jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu: Troszeczkę miałam trudny tydzień bo uczyłam się do kolokwium z fizyki współczesnej niestety kwanty energii i podobne to nie moja dziedzina więc musiałam posiedzieć nad notatkami:shake: Właśnie dziś miałam koloska a jak poszło to się okaże za dwa tygodnie:cool1::cool1::cool1:
A po kolosie dziś wieczorem ku tak dla rozluźnienia mąż zabrał mnie na koncert :razz: Hehe nawet nie myślałam że ciężka muzyka mi się spodoba ale cóż fajnie było a teram mykam spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie zaległości nadrobię jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Napewno poszlo dobrze:cool1:
ja jutro ide sie rozluznic na kabaret:lol:
to do juterka tez juz lece...:loveu:

Posted

[quote name='jot11']Hej!
Jaki koncert? Fajnie było?[/QUOTE]

Witamy się:loveu: Koncert był fajny jeśli ktoś lubi muzykę ala rock/metal bo byłam na Lipali i Oceanie:evil_lol:

[quote name='iwa63']Witamy nocnie prawie sobotnio
Masz rację trzeba od czasu do czasu pozwolić sobie na wyskok z domku,
Później aż lepsze samopoczucie:multi:[/QUOTE]

Odpocząć to się nie dało bo tak muzyka huczała z głośnika że jak wróciłam do domu to mi jeszcze długo w uszach dzwoniło:evil_lol:

[quote name='Viky i Ja']Witamy już w sobotę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Witamy:loveu: