*kleo* Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Następna po praniu, czy tylko Gracka się dziś nie kąpie?? :eviltong: Pozdrawiamy :lol: Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='*kleo*']Następna po praniu, czy tylko Gracka się dziś nie kąpie?? :eviltong: Pozdrawiamy :lol:[/QUOTE] :evil_lol: Mejsi też się nie kąpie. Mejsi ma się kąpać raz w miesiącu :mad: łłłłoooo matko kto z nią wytrzyma:shake: kto ja do wyra wpuści :shake: ?????? Quote
Pegaza Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witamy piekną Pixi:loveu: Pipi tez dzis wyszorowana:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Pegaza']Witamy piekną Pixi:loveu: Pipi tez dzis wyszorowana:evil_lol:[/QUOTE] a Livka to od macochy??!! Livki nie kąpiesz?:mad: Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Bondzik i Inka pozdrawiają Pixi:Rose:[/QUOTE] Witamy i pozdrawiamy Bondzika i maleństwo:loveu: [quote name='Yoko2009']Witamy śliczną Pixi:), u nas równiesz foteczki po dzisiejszym pranku:) tylko Yoko jeszcze nie uczesana do końca. Super modelka z Pixuni Pozdrawiamy sobotnio[/QUOTE] Trzeba było psa odpicować na święto:eviltong: [quote name='Natalia&Lola']Szkoda, że moje tak nie chcą pozować do zdjęć. Tylko zawsze główki w drugą stronę odwrócone:mad:[/QUOTE] Nieraz trzeba [przekupić albo jakąś zabawką zaciekawić:diabloti: [quote name='Nati28'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/7872/pict7710k.jpg[/URL] jaka piekna i czysciutka :loveu: Coco jak bym podziebiony to tez wymiotowal zolcia, ja zadzwonilam wtedy do znajomej weterynarz i ona powiedziala zeby poczekac troche i jak nie przejdzie to wtedy dopiero przyjechac, no ale przeszlo samo :roll:[/QUOTE] U nas też już przeszło:loveu: Może coś się przykleiło do żołądka:roll: [quote name='megi82']ale odpicowana-piekności[/QUOTE] A jak:diabloti:. [quote name='charlotta']To i my z re- wizytą sobotnio - wieczorną biziaczki przesyłamy :D[/QUOTE] Witamy i pozdrawiamy:loveu: [quote name='matiz91']Właśnie muszę się zająć tym. W poniedziałek zaczynamy od obcięcia ;)[/QUOTE] To super:loveu: [quote name='karkakarka']Tolka przez ostatnie 3 dni też wymiotowała, ale nie była jakaś ospała - normalnie się zachowywała, tylko jeść nie chciał, ale już jej przeszło, może Pixuli też przejdzie[/QUOTE] U nas też już jest dobrze:loveu: [quote name='eve86']Pixi jest taka śliczna pozdrawiamy !!!! [/QUOTE] Witamy się i pozdrawiamy:loveu: [quote name='ewa2909']Witamy sobotnio-nocnie już chyba:evil_lol:[/QUOTE] Witamy:loveu: [quote name='laurin']Jaka dumna :p:loveu: [URL]http://img4.imageshack.us/img4/6040/pict7709.jpg[/URL][/QUOTE] :cool3: Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='*kleo*']Następna po praniu, czy tylko Gracka się dziś nie kąpie?? . Pozdrawiamy :lol:[/QUOTE] No Pixi wymagała kąpieli bo już 2 tygodnie jej nie kąpałam jak byłam chora to nie miałam siły:placz: A chciałam mieć czyściocha w łóżku:diabloti: [quote name='dysia-u']:evil_lol: Mejsi też się nie kąpie. Mejsi ma się kąpać raz w miesiącu :mad: łłłłoooo matko kto z nią wytrzyma:shake: kto ja do wyra wpuści :shake: ??????[/QUOTE] Dopóki jej uczulenie nie przejdzie to musicie się przemordować:shake: [quote name='Pegaza']Witamy piekną Pixi:loveu: Pipi tez dzis wyszorowana:evil_lol:[/QUOTE] No piękne i takie czyściutkie i pachnące te nasze dziewczyny będą:loveu: [quote name='dysia-u']a Livka to od macochy??!! Livki nie kąpiesz?:mad:[/QUOTE] :diabloti: Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 A to moja Pix złapana na popołudniowym odpoczynku:evil_lol: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/IMG] [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6789/pict7714.jpg[/IMG] Quote
matiz91 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa śliczna :eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='matiz91']aaaaaaaaaaaaaaaa śliczna :eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy i witamy serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cudownie Pixula wygląda :loveu::loveu: Witamy serdecznie w niedzielę i pozdrowienia przesyłamy :multi: Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='dysia-u']a Livka to od macochy??!! Livki nie kąpiesz?:mad:[/QUOTE] :shake: Livka bedzie kapana w inny dzien:cool1: cze Doti:multi: Quote
karkakarka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cześć :) :evil_lol::evil_lol: się uśmiałam jak Ulę przeczytałam :evil_lol::evil_lol: Quote
megi82 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 nie no naprawde mamy tu hakera-zawsze lubi byc kolo kompa? Quote
Nati28 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witam i przesylam pozdrowienia w mrozna niedziele :loveu: Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [URL]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/URL] W galerii Yoko też widziałam zdjęcie na biurku :lol: niedługo wyjdzie na to, że tylko ja nie pozwalam swojemu psu tam wchodzić :eviltong: Quote
Nati28 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='*kleo*'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/URL] W galerii Yoko też widziałam zdjęcie na biurku :lol: niedługo wyjdzie na to, że tylko ja nie pozwalam swojemu psu tam wchodzić :eviltong:[/QUOTE] Moj Coco tez ma zdjecie na biurku, bo on ogolnie lubi siedziec na biurkach, szafkach itp ;) Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='*kleo*'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/URL] W galerii Yoko też widziałam zdjęcie na biurku :lol: niedługo wyjdzie na to, że tylko ja nie pozwalam swojemu psu tam wchodzić :eviltong:[/QUOTE] moja też ma zakaz :mad: nawet koło stołu nie wolno jej żebrać :shake: Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='dysia-u']moja też ma zakaz :mad: nawet koło stołu nie wolno jej żebrać :shake:[/QUOTE] :loveu: bratnia dusza :loveu::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='jot11']Cudownie Pixula wygląda :loveu: Witamy serdecznie w niedzielę i pozdrowienia przesyłamy :multi:[/QUOTE] Również się witamy wieczorowo i pozdrawiamy serdecznie:loveu: [quote name='Pegaza']:shake: Livka bedzie kapana w inny dzien:cool1: cze Doti:multi:[/QUOTE] Hey:loveu: [quote name='karkakarka']Cześć :) :evil_lol: się uśmiałam jak Ulę przeczytałam :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='megi82']nie no naprawde mamy tu hakera-zawsze lubi byc kolo kompa?[/QUOTE] Jak ja siedzę przy komputerze to Pixi siedzi u mnie na kolankach ale u męża w pokoju "biurowym" to lubi leżeć na biurku:roll: [quote name='Nati28']Witam i przesylam pozdrowienia w mrozna niedziele :loveu:[/QUOTE] Witamy i gorąco pozdrawiamy:loveu: [quote name='jot11']Witamy tym razem popołudniowo :multi:[/QUOTE] Witamy wieczorowo:loveu: [quote name='*kleo*'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/URL] W galerii Yoko też widziałam zdjęcie na biurku :lol: niedługo wyjdzie na to, że tylko ja nie pozwalam swojemu psu tam wchodzić :eviltong:[/QUOTE] Ja z tym nałogiem walczę ale cóż mogę jak wskakuje i groźby i prośby nie pomagają a bić jej nie będę:roll: [quote name='Nati28']Moj Coco tez ma zdjecie na biurku, bo on ogolnie lubi siedziec na biurkach, szafkach itp ;)[/QUOTE] Pixi także:roll: [quote name='dysia-u']moja też ma zakaz :mad: nawet koło stołu nie wolno jej żebrać :shake:[/QUOTE] Z żebraniem jest gorzej:shake: Nie moge jej tego oduczyć:shake: [quote name='*kleo*']:loveu: bratnia dusza :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hej hej, biurkowa modelka piękna:) Yoko z biurka wchodzi na parapet i ogląda świat a potem się odwraca i śpi przy klawiaturze:) U nas z oduczaniem zebrania przy stole też jest kiepsko:( wogóle nie słucha co się do niej mówi Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Doti1986']Ja z tym nałogiem walczę ale cóż mogę jak wskakuje i groźby i prośby nie pomagają a bić jej nie będę:roll:[/QUOTE] Ja w sumie nawet walczyć nie musiałam, bo Gracka w ogóle skoczna nie jest :eviltong: Za to Tina niestety tak, ale wskakuje tylko jeśli na stole jest jedzenie i nikogo w domu, ale po prostu się nic na stole nie zostawia i problemu nie ma :p Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='*kleo*'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/7528/pict7713.jpg[/URL] W galerii Yoko też widziałam zdjęcie na biurku :lol: niedługo wyjdzie na to, że tylko ja nie pozwalam swojemu psu tam wchodzić :eviltong:[/QUOTE] Moje tak wysoko skakac nie umią wiec nie Ty jedna:lol: Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy po krótkiej nieobecności :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć w poniedziałek dla Pixuli i jej Panci :loveu::multi: Quote
Recommended Posts