Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u'][URL]http://i36.tinypic.com/2hqc65h.jpg[/URL]

z kim rozmawia? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Hihihi chyba ze mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Nati28']Witamy serdecznie :lol:

[URL]http://i34.tinypic.com/2ppmw47.jpg[/URL] super ta fotka :evil_lol:
Ale oczywiscie Pixi na wszystkich piekna :loveu::loveu:[/QUOTE]

Witamy się wieczorowo:loveu:

[quote name='Princess_York']Wpadłyśmy powiedzieć czeeeść !:multi:[/QUOTE]

Witamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

O daj boze zeby to bylo to:cool1::eviltong:

heh Doti wychodzic z lozka nie musi jak sie ma tak wyposazony taboret:evil_lol::cool1:

Pixi to taki wulkan jak i Liv:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']O daj boze zeby to bylo to:cool1::eviltong:

heh Doti wychodzic z lozka nie musi jak sie ma tak wyposazony taboret:evil_lol::cool1:

Pixi to taki wulkan jak i Liv:loveu:[/QUOTE]

Chłop mi taki "stolik" sprawił bo nie chciało mu się co chwilkę latać po chusteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: potrzeba matka wynalazców:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy wieczornie piękną Pixunie i jej chorką pańcię
Trzymamy kciuki żeby to chorubsko sobie już poszło
a Pixunia spryciara skacze jak akrobatka:loveu:[URL]http://i34.tinypic.com/2ppmw47.jpg[/URL]
Kiedy mój tak będzie skakał? bo na razie to jeszcze nie umie skoczyć na kanapę

Posted

[quote name='iwa63']Witamy wieczornie piękną Pixunie i jej chorką pańcię
Trzymamy kciuki żeby to chorubsko sobie już poszło
a Pixunia spryciara skacze jak akrobatka:loveu:[URL]http://i34.tinypic.com/2ppmw47.jpg[/URL]
Kiedy mój tak będzie skakał? bo na razie to jeszcze nie umie skoczyć na kanapę[/QUOTE]

Moja Pixi skoczna od początku była:evil_lol: jak miała 3 miesiące nauczyła się wskakiwać na kanapę ale wolałabym aby umiejętności akrobatycznych nie posiadała do strach ja w domu zostawić:evil_lol: Ostatnio wyszłam z pokoju i mam w meblach taki mały koszyczek gdzie są świąteczne ozdoby, kurki i takie tam nie wiem jak go wypatrzyła ale wskoczyła na półkę z telewizorem, później na telewizor a potem miała już proste dojście:angryy: oczywiście nie obyło się bez szkód bo zrzuciła mój radio-budzik i niestety pękł ekran i trzeba kupić nowy:angryy::angryy::angryy: normalnie koszmar miec takiego "Małysza" w domu:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Viky i Ja']Wpadłyśmy powiedzieć dobranoc i zdrówka życzyć :loveu:
:sleep2::sleeping::sleep2::sleeping::sleep2:[/QUOTE]

Oj przyda się zdrówko. Już myślałam że będzie dzisiaj lepiej a tu znowu ból tym razem uszu:angryy: i katar powrócił straszny:placz::placz::placz:

[quote name='Nati28']Witam z rana i zycze zdrowka :loveu:[/QUOTE]

Dziekujemy:loveu:

Posted

Witamy, no widzisz to obie jesteśmy chorusie, ale nasi m wszystko za nas porobią i na cmentarz zakupy tez:evil_lol::evil_lol:
Kuruj się, ja tez myslałam ze bedzie juz dobrze a tu zaatakowało mi zatoki:-(

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy, no widzisz to obie jesteśmy chorusie, ale nasi m wszystko za nas porobią i na cmentarz zakupy tez:evil_lol::evil_lol:
Kuruj się, ja tez myslałam ze bedzie juz dobrze a tu zaatakowało mi zatoki:-([/QUOTE]

Dokładnie już myślałam że będzie dobrze a tu znowu co innego zaatakowało:placz:
A co do cmentarza to na szczęście już porobione bo siostra dba o groby, na jednym cmentarzu obok siebie w jednej alejce leża nasz dzidziuś, tato, i siostry 3 letnia córcia (moja chrześnica):placz::placz::placz: więc na cmentarzu jest codziennie i zawsze jest posprzątane więc wystarczy tylko kwiaty położyć i zapalić znicze...
Dlatego bardzo nie lubię tego święta i jakoś na cmentarz ciężko mi iść bo jak widzę ten mały grób pośród tych wszystkich innych i patrzę na zdjęcie to serce mnie boli i nie mogę powstrzymać łez:(

Posted

[quote name='Doti1986']Dokładnie już myślałam że będzie dobrze a tu znowu co innego zaatakowało:placz:
A co do cmentarza to na szczęście już porobione bo siostra dba o groby, na jednym cmentarzu obok siebie w jednej alejce leża nasz dzidziuś, tato, i siostry 3 letnia córcia (moja chrześnica):placz::placz::placz: więc na cmentarzu jest codziennie i zawsze jest posprzątane więc wystarczy tylko kwiaty położyć i zapalić znicze...
Dlatego bardzo nie lubię tego święta i jakoś na cmentarz ciężko mi iść bo jak widzę ten mały grób pośród tych wszystkich innych i patrzę na zdjęcie to serce mnie boli i nie mogę powstrzymać łez:([/QUOTE]

Wcale się nie dziwię, że nie lubisz tego święta, ja go też nie lubię mimo że na szczęście wszyscy moi najbliźsi są jeszcze z nami. Mogę sobie tylko próbować wyobrazić jaki to jest ogromny ból gdy odchodzi takie maleństwo :shake::-(:shake:.

A Tobie życzymy zdrówka :loveu::loveu::loveu:, może tak już dosyć tego leniuchowania :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Doti1986']Dokładnie już myślałam że będzie dobrze a tu znowu co innego zaatakowało:placz:
Dlatego bardzo nie lubię tego święta i jakoś na cmentarz ciężko mi iść bo jak widzę ten mały grób pośród tych wszystkich innych i patrzę na zdjęcie to serce mnie boli i nie mogę powstrzymać łez:([/QUOTE]

Witamy serdecznie piekną Pixi i jej Panią :multi:

Współczuję Ci.Ja też na pewno non stop bym ryczała na widok grobu malutkiej :placz:
Życie jest czasami bardzo niesprawiedliwe :-(

Posted

Wielka szkoda i szok bo jednego dnia dziecko chodzi, śmieje się bawi się , z zapaleniem płuc trafiła do szpitala na oddział poszła spać i się już nie obudziła:placz: Próbowali ją ratować ale bez skutku:placz::placz::placz: Dlatego nie lubię Swięta Zmarłych bo to już 2 bez Niej i 6 bez taty:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Doti1986']Wielka szkoda i szok bo jednego dnia dziecko chodzi, śmieje się bawi się , z zapaleniem płuc trafiła do szpitala na oddział poszła spać i się już nie obudziła:placz: Próbowali ją ratować ale bez skutku:placz::placz::placz: Dlatego nie lubię Swięta Zmarłych bo to już 2 bez Niej i 6 bez taty:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Kazdej osoby jest zal ale co dopiero takiego dzieciatka:-(

Posted

Witamy chorowitka:loveu:U nas w domku też chorubska,jelitówke podłapaliśmy:-(

Ja od 18 lat też nie cierpie tego święta.My też niestety mamy taki malutki grobek.Synus miał rok i piętnaście dni jak umarł:placz::placz::placz:.

Posted

[quote name='ewa2909']Witamy chorowitka:loveu:U nas w domku też chorubska,jelitówke podłapaliśmy:-(

Ja od 18 lat też nie cierpie tego święta.My też niestety mamy taki malutki grobek.Synus miał rok i piętnaście dni jak umarł:placz::placz::placz:.[/QUOTE]

Wiedza tylko Ci którzy sami stracili dzieci:placz::placz::placz:

Posted

Widzę,że jeszcze buszujesz po Dogo.
Spać sie nie chce????
Ja już idę bo jakaś padnięta jestem a jutro znowu o 6 pobudka :-(

Dobranoc i miłej nocy życzę :evil_lol: