Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)
Pixi śliczna :) jak zawsze :evil_lol:

A to, że pies ma metryczkę, to znaczy, że jest rodowodowy tylko właściciele nie wyrobili mu rodowodu. Oznacza to tez, że jego dzieci nie moga mieć rodowodu, bo piesek nie brał udziału w wystawach, przez co nie zdobył papierów na reproduktora. Ale to tak na marginesie ;)

Pozdrawiam :p[/QUOTE]

Fajnie,że zawsze jest ktoś kto wytłumaczy nam coś o czym nie wiemy.:lol:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)
Pixi śliczna :) jak zawsze :evil_lol:

A to, że pies ma metryczkę, to znaczy, że jest rodowodowy tylko właściciele nie wyrobili mu rodowodu. Oznacza to tez, że jego dzieci nie moga mieć rodowodu, bo piesek nie brał udziału w wystawach, przez co nie zdobył papierów na reproduktora. Ale to tak na marginesie ;)

Pozdrawiam :p[/quote]

Dlatego właśnie Pix nie ma papierków...

Posted

[quote name='Doti1986']Dlatego właśnie Pix nie ma papierków...[/quote]

bo psiak tatuś ma metryczkę,jeśli i pies i suka mają metryczki to ich maluchy sa jak to się mówi:psami w typie bez żadnych uprawnien,jeśli rodzice maja rodowody to szczeniaczki otrzymuja na przegladzie metryczki i moga ubiegac sie o rodowody a pozniej o uprawnienia hodowlane,chociaz zdaża sie,że pies po wybinych rodzicach nie zdobędzie uprawnien/rodowodu bo ma jakąs wadę :mowia o tym,że w miocie jest pet-takiego psa mozna kupic po owiele nizszej cenie-ponoć.

a moim zdaniem Pixie jest bardzo ładną yoreczka i papierki jej nie potrzebne,zwlaszcza ,że pani nie ma czasu na wystawy-koncz kobitko nauke jak najszybciej i zakupuj drugiego szogunka:multi:

Posted

Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju..

Posted

[quote name='karkakarka']D-E nie denerwuj się
HUUSSSSAAAAAA ja se tak mówię jak mi coś działa na nerwy :evil_lol:[/QUOTE]
juz mi przeszlo...ja zadko sie dam daje prowokowac..ale sytuacja wymagala skomentowania..wiec sie nie oparlam:eviltong: bo takie wnioski moze wysuwac na dowodach a nie bo sie naogladala tv i uczyc chce nas..Niech kupi rotka zapozna sie z tą rasą a potem niech sie mądrzy..:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Chyba z ciekawosci odwiedze te galeryjke Tosi :roll:
witamy sie wtorkowo:multi:[/QUOTE]

Mnie to się gotowało w środku jak można przyjść do cudzej galerii i takie morały wypisywać

[quote name='megi82']bo psiak tatuś ma metryczkę,jeśli i pies i suka mają metryczki to ich maluchy sa jak to się mówi:psami w typie bez żadnych uprawnien,jeśli rodzice maja rodowody to szczeniaczki otrzymuja na przegladzie metryczki i moga ubiegac sie o rodowody a pozniej o uprawnienia hodowlane,chociaz zdaża sie,że pies po wybinych rodzicach nie zdobędzie uprawnien/rodowodu bo ma jakąs wadę :mowia o tym,że w miocie jest pet-takiego psa mozna kupic po owiele nizszej cenie-ponoć.

a moim zdaniem Pixie jest bardzo ładną yoreczka i papierki jej nie potrzebne,zwlaszcza ,że pani nie ma czasu na wystawy-koncz kobitko nauke jak najszybciej i zakupuj drugiego szogunka:multi:[/QUOTE]

No marzy mi się drugi kluseczek w domku:loveu:

[quote name='Pegaza']Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju..[/QUOTE]

Właśnie przeczytałam:evil_lol: Bardzo dobrze odpisane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Yoko2009']Witamy piękną Pixi i cieplutko pozdrawiamy[/QUOTE]

Witamy:loveu:

[quote name='Viky i Ja']Wiatmy śliczną Pixi w zimny wtorkowy wieczór :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Witamy:loveu:

A my dopiero teraz do galerii zaglądamy bo od rana taki młyn na uczelni że czasu na cokolwiek brak:(

Posted

[quote name='Pegaza']Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju..[/QUOTE]

O to chyba i ja musze tam zajrzeć:mad::mad::mad:

Cześć Dorotka i Pikxunia:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dysia-u']gdzie?gdzie? ja też kce !!!!![/QUOTE]
Lepiej wejdź tylko na ostatnią strone,albo unikaj czytania wypowiedzi tality bo możesz sie z dećka zagotować:-o.Szkoda sobie psuc dobry humor

Posted

A to takie ku kwesti przypomnienia że żyjemy zdjęcie Pix tylko słabej jakości bo z komórki:roll:

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/5128/dsc00016gr.jpg[/IMG]

I Devil Pixunia:diabloti::diabloti::diabloti:

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/IMG]

Posted

Pixula masz meble jak moja corka w pokoju:p a jeszcze jedna dogomaniaczka tez ma takie same:evil_lol:
Pixi jako diabel :crazyeye: faktycznie :evil_lol:

no co dobrze wygladacie:loveu: ja tez kiedys mialam takiego wysokiego chlopaka zreszta moj do niskich tez nie nalezy...:p

Posted

[url]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/url] :-o diabeł - faktycznie :)

[url]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/url] a tu prawie jak Aksa i Tofi ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']Piekna z was para :loveu:[/QUOTE]

Piękni i młodzi to już byliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='ewa2909']Ale masz fajnie,możesz wejść pod pache mężowi:multi:Świetna foteczka,śliczna z Was para.:loveu:[/QUOTE]

Oj nawet na palcach:evil_lol: dzieli nas 40cm wzrostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pegaza']Pixula masz meble jak moja corka w pokoju:p a jeszcze jedna dogomaniaczka tez ma takie same:evil_lol:
Pixi jako diabel :crazyeye: faktycznie :evil_lol:

no co dobrze wygladacie:loveu: ja tez kiedys mialam takiego wysokiego chlopaka zreszta moj do niskich tez nie nalezy...:p[/QUOTE]

Te meble to jeszcze po "mamie spadek" nie zabrała ich jak się wyprowadzała i czasami żałuję bo miałabym ochotę na jakieś małe systemowe mebelki a szkoda wyrzucić a oddać też nie mam komu:roll:
A co do chłopaków to zawsze miałam sporo wyższych od siebie i tak już zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/URL] :-o diabeł - faktycznie :)

[URL]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/URL] a tu prawie jak Aksa i Tofi ;) :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie jak przeglądałam zdjęcia Aksy i Tofika to mi na myśl przyszło to zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dysia-u'][URL]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/URL]
fajniutki :loveu: fajnie razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE]

Jak Flip i Flap:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']tyle ze w systemowych tak sie nie pomiescisz jak w meblosciance:p ma sporo polek, szufladek, schowkow...[/QUOTE]

W sumie racja w tych mam same swoje rzeczy i ubrania i już się przenoszę pomału do drugiego pokoju i tylko się chop denerwuje że wszędzie moje rzeczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: