*Jot* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :) Pixi śliczna :) jak zawsze :evil_lol: A to, że pies ma metryczkę, to znaczy, że jest rodowodowy tylko właściciele nie wyrobili mu rodowodu. Oznacza to tez, że jego dzieci nie moga mieć rodowodu, bo piesek nie brał udziału w wystawach, przez co nie zdobył papierów na reproduktora. Ale to tak na marginesie ;) Pozdrawiam :p[/QUOTE] Fajnie,że zawsze jest ktoś kto wytłumaczy nam coś o czym nie wiemy.:lol: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Chyba z ciekawosci odwiedze te galeryjke Tosi :roll: witamy sie wtorkowo:multi: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :) Pixi śliczna :) jak zawsze :evil_lol: A to, że pies ma metryczkę, to znaczy, że jest rodowodowy tylko właściciele nie wyrobili mu rodowodu. Oznacza to tez, że jego dzieci nie moga mieć rodowodu, bo piesek nie brał udziału w wystawach, przez co nie zdobył papierów na reproduktora. Ale to tak na marginesie ;) Pozdrawiam :p[/quote] Dlatego właśnie Pix nie ma papierków... Quote
megi82 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Doti1986']Dlatego właśnie Pix nie ma papierków...[/quote] bo psiak tatuś ma metryczkę,jeśli i pies i suka mają metryczki to ich maluchy sa jak to się mówi:psami w typie bez żadnych uprawnien,jeśli rodzice maja rodowody to szczeniaczki otrzymuja na przegladzie metryczki i moga ubiegac sie o rodowody a pozniej o uprawnienia hodowlane,chociaz zdaża sie,że pies po wybinych rodzicach nie zdobędzie uprawnien/rodowodu bo ma jakąs wadę :mowia o tym,że w miocie jest pet-takiego psa mozna kupic po owiele nizszej cenie-ponoć. a moim zdaniem Pixie jest bardzo ładną yoreczka i papierki jej nie potrzebne,zwlaszcza ,że pani nie ma czasu na wystawy-koncz kobitko nauke jak najszybciej i zakupuj drugiego szogunka:multi: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju.. Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 D-E nie denerwuj się HUUSSSSAAAAAA ja se tak mówię jak mi coś działa na nerwy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']D-E nie denerwuj się HUUSSSSAAAAAA ja se tak mówię jak mi coś działa na nerwy :evil_lol:[/QUOTE] juz mi przeszlo...ja zadko sie dam daje prowokowac..ale sytuacja wymagala skomentowania..wiec sie nie oparlam:eviltong: bo takie wnioski moze wysuwac na dowodach a nie bo sie naogladala tv i uczyc chce nas..Niech kupi rotka zapozna sie z tą rasą a potem niech sie mądrzy..:cool1: Quote
Yoko2009 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy piękną Pixi i cieplutko pozdrawiamy Quote
Marzena* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wiatmy śliczną Pixi w zimny wtorkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']Chyba z ciekawosci odwiedze te galeryjke Tosi :roll: witamy sie wtorkowo:multi:[/QUOTE] Mnie to się gotowało w środku jak można przyjść do cudzej galerii i takie morały wypisywać [quote name='megi82']bo psiak tatuś ma metryczkę,jeśli i pies i suka mają metryczki to ich maluchy sa jak to się mówi:psami w typie bez żadnych uprawnien,jeśli rodzice maja rodowody to szczeniaczki otrzymuja na przegladzie metryczki i moga ubiegac sie o rodowody a pozniej o uprawnienia hodowlane,chociaz zdaża sie,że pies po wybinych rodzicach nie zdobędzie uprawnien/rodowodu bo ma jakąs wadę :mowia o tym,że w miocie jest pet-takiego psa mozna kupic po owiele nizszej cenie-ponoć. a moim zdaniem Pixie jest bardzo ładną yoreczka i papierki jej nie potrzebne,zwlaszcza ,że pani nie ma czasu na wystawy-koncz kobitko nauke jak najszybciej i zakupuj drugiego szogunka:multi:[/QUOTE] No marzy mi się drugi kluseczek w domku:loveu: [quote name='Pegaza']Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju..[/QUOTE] Właśnie przeczytałam:evil_lol: Bardzo dobrze odpisane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Yoko2009']Witamy piękną Pixi i cieplutko pozdrawiamy[/QUOTE] Witamy:loveu: [quote name='Viky i Ja']Wiatmy śliczną Pixi w zimny wtorkowy wieczór :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Witamy:loveu: A my dopiero teraz do galerii zaglądamy bo od rana taki młyn na uczelni że czasu na cokolwiek brak:( Quote
ewa2909 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']Bylam no i sie z leksza wkurzylam co za bezczelnosc wchodzic i prawic moraly na czyjes galerii:angryy: tez tam slad swoj zostawilam bo cisnienie mi skacze jak ktos bzdety pisze.. i mam nadzieje ze owa "osoba" juz nie bedzie zaklocac spokoju..[/QUOTE] O to chyba i ja musze tam zajrzeć:mad::mad::mad: Cześć Dorotka i Pikxunia:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dysia-u']gdzie?gdzie? ja też kce !!!!![/QUOTE] Lepiej wejdź tylko na ostatnią strone,albo unikaj czytania wypowiedzi tality bo możesz sie z dećka zagotować:-o.Szkoda sobie psuc dobry humor Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A to takie ku kwesti przypomnienia że żyjemy zdjęcie Pix tylko słabej jakości bo z komórki:roll: [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/5128/dsc00016gr.jpg[/IMG] I Devil Pixunia:diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/IMG] Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A to specjalnie zdjęcie dla Dysi:evil_lol: Czyli Ja i mój dwu metrowy Chop:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/IMG] Quote
ewa2909 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ale masz fajnie,możesz wejść pod pache mężowi:multi:Świetna foteczka,śliczna z Was para.:loveu: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pixula masz meble jak moja corka w pokoju:p a jeszcze jedna dogomaniaczka tez ma takie same:evil_lol: Pixi jako diabel :crazyeye: faktycznie :evil_lol: no co dobrze wygladacie:loveu: ja tez kiedys mialam takiego wysokiego chlopaka zreszta moj do niskich tez nie nalezy...:p Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [url]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/url] :-o diabeł - faktycznie :) [url]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/url] a tu prawie jak Aksa i Tofi ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [url]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/url] fajniutki :loveu: fajnie razem wyglądacie :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Nati28']Piekna z was para :loveu:[/QUOTE] Piękni i młodzi to już byliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ewa2909']Ale masz fajnie,możesz wejść pod pache mężowi:multi:Świetna foteczka,śliczna z Was para.:loveu:[/QUOTE] Oj nawet na palcach:evil_lol: dzieli nas 40cm wzrostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pegaza']Pixula masz meble jak moja corka w pokoju:p a jeszcze jedna dogomaniaczka tez ma takie same:evil_lol: Pixi jako diabel :crazyeye: faktycznie :evil_lol: no co dobrze wygladacie:loveu: ja tez kiedys mialam takiego wysokiego chlopaka zreszta moj do niskich tez nie nalezy...:p[/QUOTE] Te meble to jeszcze po "mamie spadek" nie zabrała ich jak się wyprowadzała i czasami żałuję bo miałabym ochotę na jakieś małe systemowe mebelki a szkoda wyrzucić a oddać też nie mam komu:roll: A co do chłopaków to zawsze miałam sporo wyższych od siebie i tak już zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka'][URL]http://img38.imageshack.us/img38/9004/dsc00015js.jpg[/URL] :-o diabeł - faktycznie :) [URL]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/URL] a tu prawie jak Aksa i Tofi ;) :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Właśnie jak przeglądałam zdjęcia Aksy i Tofika to mi na myśl przyszło to zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dysia-u'][URL]http://img193.imageshack.us/img193/3670/pict5168.jpg[/URL] fajniutki :loveu: fajnie razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE] Jak Flip i Flap:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tyle ze w systemowych tak sie nie pomiescisz jak w meblosciance:p ma sporo polek, szufladek, schowkow... Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']tyle ze w systemowych tak sie nie pomiescisz jak w meblosciance:p ma sporo polek, szufladek, schowkow...[/QUOTE] W sumie racja w tych mam same swoje rzeczy i ubrania i już się przenoszę pomału do drugiego pokoju i tylko się chop denerwuje że wszędzie moje rzeczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts