Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Ja też witam :multi:
U nas słonko za oknem, ale jednak trochę chłodno :cool1:[/quote]

A u nas ciemne chmury i zanosi się na deszcz a wieje tak że aż mnie ciarki przeszły na porannym spacerze a Pixi tak przewiało że trzęsła się jak galareta

Posted

A tak romeo nawołuje swoją Julię na ucieczkę przez dziurę w płocie:mad:

[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9646/pict6740.jpg[/IMG]

Może w końcu ta pani da mi spokój z tymi zdjęciami:diabloti:

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/605/pict6733.jpg[/IMG]

Co tutaj tak pachnie????:loveu:

[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/11/pict6750.jpg[/IMG]

Czy te gruszki oby na pewno są słodkie???:evil_lol:

[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7167/pict6762.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Doti1986']A u nas ciemne chmury i zanosi się na deszcz a wieje tak że aż mnie ciarki przeszły na porannym spacerze a Pixi tak przewiało że trzęsła się jak galareta[/quote]

U nas tez wieje i ciemne chmury sa, nie lubie takiej pogody :shake:

Posted

[quote name='Nati28']A to niedobry romeo do ucieczki namawia :mad:
A Pixi pieknie wyglada z mokra buzka :loveu:[/quote]

No nie dobry wczoraj przed wyjazdem nam uciekła chodziliśmy i szukaliśmy jej z godzinę a okazało się że przez dziurę w płocie do Romea uciekła i obydwoje leżeli sobie w domu na łóżku w pościeli:mad::mad: no ładnie się zaczyna ucieczki w kawalerkę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eve86']Hej Wam Pixi jak zawsze śliczniutka :) I ma sliczną bluzę :) Taką dla prawdziwej strojnisi :evil_lol:
pozdrowionka :)[/quote]

Dziękujemy i wzajemnie pozdrowionka ślemy:loveu:

Posted

[quote name='eve86']A powiedz mi ubranko kupiłas w sklepie czy przez allegro? Ja tez musze mojemu kupic ale nie wiem własnie gdzie u nas po sklepach chyba nie ma :cool3:[/quote]

Ubranko sama uszyłam z czapki po mojej chrześnicy:oops: doszyłam kawałek materiału żeby był ładny kołnierzyk i mama mi zrobiła sznurek z bimbałkami żeby można było regulować pod szyją:) a oblamówka ze zwykłej białej taśmy:) Pixi chodzi w tym kubraku póki jeszcze rośnie a na zimę kupimy coś cieplejszego bo to uszyłam na początku wakacji i teraz już troszeczkę za małe jest:(
Na allegro szyją ładne bluzy na miarę i nie są drogie koło 30zł

Posted

[quote name='Doti1986']Ubranko sama uszyłam z czapki po mojej chrześnicy:oops: doszyłam kawałek materiału żeby był ładny kołnierzyk i mama mi zrobiła sznurek z bimbałkami żeby można było regulować pod szyją:) a oblamówka ze zwykłej białej taśmy:) Pixi chodzi w tym kubraku póki jeszcze rośnie a na zimę kupimy coś cieplejszego bo to uszyłam na początku wakacji i teraz już troszeczkę za małe jest:(
Na allegro szyją ładne bluzy na miarę i nie są drogie koło 30zł[/quote]

Kurcze zazdroszcze talentu :) ja nie wiem czy bym umiała chociaz w domu jest maszyna :oops:
Wiem wiem jakie ceny na allegro a miałas formę czy na oko??? :cool3:

Posted

[quote name='eve86']Kurcze zazdroszcze talentu :) ja nie wiem czy bym umiała chociaz w domu jest maszyna :oops:
Wiem wiem jakie ceny na allegro a miałas formę czy na oko??? :cool3:[/quote]

Wszystko na oko miałam czapkę po mojej ukochanej chrześnicy. Rozprułam ją na szwie i przymierzyłam gdzie wyciąć dziury na łapki:) i później obszyłam taśmą i doszyłam zatrzaski i wszystko ręcznie:razz:

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img3.imageshack.us/img3/9646/pict6740.jpg[/URL]
ale fajny Romeo :D

A Piksula piekna :) I taką długą ma już kitkę :D[/quote]

Kawaler fajny tylko bardzo strachliwy:evil_lol: a kitka podcinana już była bo Pixuli strasznie szybko włoski rosną:(

Posted

[quote name='Doti1986']Kawaler fajny tylko bardzo strachliwy:evil_lol: a kitka podcinana już była bo Pixuli strasznie szybko włoski rosną:([/quote]

To trzeba sie cieszyc :loveu:

Posted

[quote name='eve86']To trzeba sie cieszyc :loveu:[/quote]

Trzeba będzie pilnować jak cieczka nadejdzie bo nie chcę żeby Pixi miała małe a kawaler coś ostatnio nad wyraz był nią zainteresowany i zastanawia mnie czy czasem niebawem Piki cieczki nie dostanie ale nie wiem czy jeszcze nie za młoda jest?

Posted

[quote name='Doti1986']Trzeba będzie pilnować jak cieczka nadejdzie bo nie chcę żeby Pixi miała małe a kawaler coś ostatnio nad wyraz był nią zainteresowany i zastanawia mnie czy czasem niebawem Piki cieczki nie dostanie ale nie wiem czy jeszcze nie za młoda jest?[/quote]

Chodziło mi o to że trzeba sie cieszyć ze włoski predko rosną :eviltong:
Pilnuj pilnuj róznie bywa... A kwalerzy tylko czyhają :cool3:

Posted

[quote name='karkakarka']Fajnie że szybko rosną :)
Ja dokładnie też nie wiem jak to z tą cieczką, ale czytałam gdzieś, że 7 miesięczna suczka już miała...[/quote]

No sąsiadki suczka w wieku 6 miesięcy pierwszej cieczki dostała ;(