Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']Jola wlosy na pewno pokarzę jeśli jakiekolwiek jeszcze zostaną:) najwyżej wrócę do fryzury jaka miałam przed laty :)[/QUOTE]

Doti,coś na pewno na głowie zostanie :evil_lol: A jaką miałaś fryzurkę kiedyś? :lol:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11'][URL]http://img46.imageshack.us/img46/139/a5d8cfbb5b.jpg[/URL] jak ładnie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Hehehe było się młodym i szalonym i irokeza się na głowie nosiło:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Doti1986']Hehehe było się młodym i szalonym i irokeza się na głowie nosiło:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong:[/QUOTE]

No już nie taka najmłodsza w maju skończę 24 lata:) A na basenie ostatnio usłyszałam jak wyjeżdżałam z rury taki tekst - Eeee popatrz jakaś laska jedzie, ale jak już wyjechałam to dwóch młodych chłopaczków tak w wieku 17 lat stwierdziło jednoznacznie no i co że ładna jak już stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wybuchłam takim śmiechem że chłopcy się speszyli ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Doti jak Drzyzga wygladasz w tej fryzurce:)
super podoba mi sie:loveu:[/QUOTE]

Heheheeh zawsze wiele osób mi to mówiło jak nosiłam tą fryzurkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet jeden profesor kiedyś mi postawił 4 z egzaminu jak weszłam na ustny bo powiedział że mu Ewe przypominam a ją bardzo lubi:)

Posted

[quote name='*kleo*']Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;)[/QUOTE]

A ja połowinek szczerze to nie pamiętam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo zorganizowaliśmy sobie grupowy wypad do Szczawnicy i raz może wyszliśmy z pokoju w ciągu 3 dni jak się zapasy skończyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

My mamy mieć tu [URL]http://www.lesne-wrota.pl/theme/index.htm[/URL] Tylko ostatnio jakieś komplikacje wyszły, że za mało osób idzie, więc nie wiem czy koniec końców też nie zostanie nam zorganizować coś na własną rękę. No ale może się ogarną ludziska i pójdą :p

Posted

[quote name='*kleo*']Zobaczymy jak to na żywo wszystko będzie wyglądało, ale kumpela była tam kiedyś i mówiła, że bardzo ładnie :)[/QUOTE]

Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:(

Posted

[quote name='Doti1986']Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:([/QUOTE]
Zawsze można zacząć drugi fakultet :evil_lol:

Posted

To Ty zdolniacha jesteś :) Ja u siebie mam takich asów co równolegle ciągną zootechnikę i wetę (ten sam rok), nie mają zaległości, i nawet dobre oceny łapią. Chciałabym mieć aż tyle samozaparcia :)

Posted

[quote name='Doti1986']Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:([/QUOTE]

Doti,jak te skończysz,to zaczynaj na nowo :eviltong: Cześć ślicznotki :multi: