*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Doti1986']Jola wlosy na pewno pokarzę jeśli jakiekolwiek jeszcze zostaną:) najwyżej wrócę do fryzury jaka miałam przed laty :)[/QUOTE] Doti,coś na pewno na głowie zostanie :evil_lol: A jaką miałaś fryzurkę kiedyś? :lol: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 A właśnie taką :) [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/139/a5d8cfbb5b.jpg[/IMG] Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [url]http://img46.imageshack.us/img46/139/a5d8cfbb5b.jpg[/url] jak ładnie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='jot11'][URL]http://img46.imageshack.us/img46/139/a5d8cfbb5b.jpg[/URL] jak ładnie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hehehe było się młodym i szalonym i irokeza się na głowie nosiło:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Doti1986']Hehehe było się młodym i szalonym i irokeza się na głowie nosiło:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Doti jak Drzyzga wygladasz w tej fryzurce:) super podoba mi sie:loveu: Quote
Nati28 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Pegaza']Doti jak Drzyzga wygladasz w tej fryzurce:) :[/QUOTE] Rzeczywiscie :) Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='jot11']Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong:[/QUOTE] No już nie taka najmłodsza w maju skończę 24 lata:) A na basenie ostatnio usłyszałam jak wyjeżdżałam z rury taki tekst - Eeee popatrz jakaś laska jedzie, ale jak już wyjechałam to dwóch młodych chłopaczków tak w wieku 17 lat stwierdziło jednoznacznie no i co że ładna jak już stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wybuchłam takim śmiechem że chłopcy się speszyli ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;) Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Pegaza']Doti jak Drzyzga wygladasz w tej fryzurce:) super podoba mi sie:loveu:[/QUOTE] Heheheeh zawsze wiele osób mi to mówiło jak nosiłam tą fryzurkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet jeden profesor kiedyś mi postawił 4 z egzaminu jak weszłam na ustny bo powiedział że mu Ewe przypominam a ją bardzo lubi:) Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='*kleo*']Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;)[/QUOTE] A ja połowinek szczerze to nie pamiętam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo zorganizowaliśmy sobie grupowy wypad do Szczawnicy i raz może wyszliśmy z pokoju w ciągu 3 dni jak się zapasy skończyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 My mamy mieć tu [URL]http://www.lesne-wrota.pl/theme/index.htm[/URL] Tylko ostatnio jakieś komplikacje wyszły, że za mało osób idzie, więc nie wiem czy koniec końców też nie zostanie nam zorganizować coś na własną rękę. No ale może się ogarną ludziska i pójdą :p Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ośrodek super a spojrzałam na imprezy to tanio robią u nas np za wesele za osobę mniej niż za 200zł nigdzie się nie znajdzie a u was taka tanizna... Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zobaczymy jak to na żywo wszystko będzie wyglądało, ale kumpela była tam kiedyś i mówiła, że bardzo ładnie :) Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='*kleo*']Zobaczymy jak to na żywo wszystko będzie wyglądało, ale kumpela była tam kiedyś i mówiła, że bardzo ładnie :)[/QUOTE] Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:( Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No i koniec laby bedzie Doti;) bede sie zbierac o juz pozno.. papa:bye: Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Doti1986']Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:([/QUOTE] Zawsze można zacząć drugi fakultet :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='*kleo*']Zawsze można zacząć drugi fakultet :evil_lol:[/QUOTE] Ja studiuję dwa fakultety na raz ale studia zaoczne to nie to samo co dzienne:) Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To Ty zdolniacha jesteś :) Ja u siebie mam takich asów co równolegle ciągną zootechnikę i wetę (ten sam rok), nie mają zaległości, i nawet dobre oceny łapią. Chciałabym mieć aż tyle samozaparcia :) Quote
*Jot* Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Doti1986']Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:([/QUOTE] Doti,jak te skończysz,to zaczynaj na nowo :eviltong: Cześć ślicznotki :multi: Quote
karkakarka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hej! Doti 24 lata to wcale nie taka stara jesteś :) W krótkiej fryzurce fajnie, ale mi się w tej dłuższej bardziej podobasz :D Quote
Doti1986 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Witamy się piątkowo ledwo się mogłam z łóżka podnieść:( Taki mnie leń dopadł:( Quote
Recommended Posts