mcaroo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Czemu? goliłam ją jakieś 2 miesiące temu , chciałam na króciutko to bez tej plastikowej nakładki a włosy na główce nożyczkami delikatnie. Od tego czasu nawet cm jej nie urosły a na głowie normalnie już ma busz :eviltong: Nie wiem czy coś się uszkodziło czy co? bo drugiego też goliłam bez tej nakładki i ma już śliczne włosy więc nie wiem o co chodzi ? Quote
Grey Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witam! Podstawa czesanie grzebieniem np.Spratts 076,strzyżenie yorka z włosem na odpowienią dlugość,za krótko ,może być podrażnienie skóry. Pozdrawiam groomer. Quote
Ciemna2 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dziwne robiłam tak samo i włos odrastał w mgnieniu oka. :) Quote
Elitesse Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Grey napisał(a):Witam! Podstawa czesanie grzebieniem np.Spratts 076,strzyżenie yorka z włosem na odpowienią dlugość,za krótko ,może być podrażnienie skóry. Pozdrawiam groomer. a ja myslalam ze ten grzebien sluzy do trymowania :evil_lol::evil_lol: ale jak widac jest super uniwersalny - do akzdej rasy :p i jego posiadanie jest absolutnie niezbedne o rany a ja 12 lat radze sobie bez takiego :placz: Quote
Grey Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam! Elitesse,nie ma co się dziwić,Ja mam go od 7 lat,i teraz trudno go zdobyć, mam 2 szt. ale nie na sprzedaż. Jedna Pani pyta się o pielęgnacje bernardynki ,a Ty taka specjalistka może byś napisała coś mądrego.Ja teraz muszę żonie umyć okna i siądę do komputera wieczorem. Pozdrawiam.:lol: Quote
Elitesse Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Grey napisał(a):Witam! Elitesse,nie ma co się dziwić,Ja mam go od 7 lat,i teraz trudno go zdobyć, mam 2 szt. ale nie na sprzedaż. Jedna Pani pyta się o pielęgnacje bernardynki ,a Ty taka specjalistka może byś napisała coś mądrego.Ja teraz muszę żonie umyć okna i siądę do komputera wieczorem. Pozdrawiam.:lol: Grey ja sie zajmuje sznaucerami zgodnie z mysla "jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego" wiec przy sznaucerach pozostane :eviltong: Quote
Grey Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witam! Elitesse,napisałaś,że zajmujesz się sznaucerkami.To może napiszesz,czy strzygłaś Hauptnerami,bo takie strzyżenie jest 2 * droższe. Pozdrawiam.:lol: p.s.przez 4lata i 6 mies. myślenie osłabło ,jeżeli piszesz ,że grzebień służy do trymowania. Quote
Elitesse Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Grey napisał(a):Witam! Elitesse,napisałaś,że zajmujesz się sznaucerkami.To może napiszesz,czy strzygłaś Hauptnerami,bo takie strzyżenie jest 2 * droższe. Pozdrawiam.:lol: p.s.przez 4lata i 6 mies. myślenie osłabło ,jeżeli piszesz ,że grzebień służy do trymowania. chyba naprawde cos oslablo bo nie wiem o co ci chodzi ? :roll: Quote
Recommended Posts