Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czemu? goliłam ją jakieś 2 miesiące temu , chciałam na króciutko to bez tej plastikowej nakładki a włosy na główce nożyczkami delikatnie. Od tego czasu nawet cm jej nie urosły a na głowie normalnie już ma busz :eviltong:
Nie wiem czy coś się uszkodziło czy co? bo drugiego też goliłam bez tej nakładki i ma już śliczne włosy więc nie wiem o co chodzi ?

Posted

Witam!
Podstawa czesanie grzebieniem np.Spratts 076,strzyżenie yorka z włosem na odpowienią dlugość,za krótko ,może być podrażnienie skóry.
Pozdrawiam groomer.

Posted

Grey napisał(a):
Witam!
Podstawa czesanie grzebieniem np.Spratts 076,strzyżenie yorka z włosem na odpowienią dlugość,za krótko ,może być podrażnienie skóry.
Pozdrawiam groomer.

a ja myslalam ze ten grzebien sluzy do trymowania :evil_lol::evil_lol:
ale jak widac jest super uniwersalny - do akzdej rasy :p i jego posiadanie jest absolutnie niezbedne

o rany a ja 12 lat radze sobie bez takiego :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Witam!
Elitesse,nie ma co się dziwić,Ja mam go od 7 lat,i teraz trudno go zdobyć, mam 2 szt. ale nie na sprzedaż.

Jedna Pani pyta się o pielęgnacje bernardynki ,a Ty taka specjalistka może byś napisała coś mądrego.Ja teraz muszę żonie umyć okna i siądę do komputera wieczorem.
Pozdrawiam.:lol:

Posted

Grey napisał(a):
Witam!
Elitesse,nie ma co się dziwić,Ja mam go od 7 lat,i teraz trudno go zdobyć, mam 2 szt. ale nie na sprzedaż.

Jedna Pani pyta się o pielęgnacje bernardynki ,a Ty taka specjalistka może byś napisała coś mądrego.Ja teraz muszę żonie umyć okna i siądę do komputera wieczorem.

Grey ja sie zajmuje sznaucerami
zgodnie z mysla "jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego" wiec przy sznaucerach pozostane :eviltong:

Posted

Witam!
Elitesse,napisałaś,że zajmujesz się sznaucerkami.To może napiszesz,czy strzygłaś Hauptnerami,bo takie strzyżenie jest 2 * droższe.

p.s.przez 4lata i 6 mies. myślenie osłabło ,jeżeli piszesz ,że grzebień służy do trymowania.

Posted

Grey napisał(a):
Witam!
Elitesse,napisałaś,że zajmujesz się sznaucerkami.To może napiszesz,czy strzygłaś Hauptnerami,bo takie strzyżenie jest 2 * droższe.

p.s.przez 4lata i 6 mies. myślenie osłabło ,jeżeli piszesz ,że grzebień służy do trymowania.

chyba naprawde cos oslablo bo nie wiem o co ci chodzi ? :roll: