Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zeberka4']Podrzucam suczki bo cały czas im kibicuję, niestety z braku czasu nie moge odwiedzac was tak często jakby chciała,choc nie zostawiam sladów to jestem przy was cały czas[/QUOTE]
[B]:loveu:Zostawiaj ślad zeberko[/B],:loveu: bo ja dopiero zaczynam działalność wieczorem, a inne ciotki też pewnie podglądają w ciągu dnia bez śladów:shake: [B][SIZE=3][COLOR=red]PROSIMY O ŚLADY....:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE][/B]
[quote name='dara9']Panienkom szykuje się super sesja...i super spacerek :)[/QUOTE]

[quote name='Angel']no to Paulino87 i aniao do soboty w takim razie :loveu:
mam nadzieje ze polubicie sie z suniami :)

hooop hooop wieczorkiem ![/QUOTE]
Super, ze dogadałyście się dziewczyny. Zamawiamy pogodę słoneczną i taki mrozik, żeby artyście nie zamarzły ręce przy robieniu zdjęć.

Posted

ja witam wszystkich. Dziś tak wcześnie bo ze szkoły nas zwolnili :) hihihihi.. przez te opady, tutaj u nas zaspy do 1,5 metra i autobusy do szkoły odwołali, więc miejscowych po 4 lekcjach zwolnili.. za mało nas w klasach było. A i tak w szkole zajmowałam sie odśneżaniem. hehehe ale przemarzlam.. brrr ! mi po kilku godzinach na dworze strasznie zimno i teraz pod kocykiem sie grzeje.. a co dopiero moim dziewczynka :(

Posted

[quote name='danka4u1']Witajcie wszyscy. U nas dziś cieplej, słońce..myślę, co u Meggi i Peggi i zaglądam z obawą na termonetr...[/QUOTE]

ja wczoraj nie mogłam w nocy spać. Stałam przy oknie i myślałam o tych wszystkich biedach.. aż łza mi sie w oku zakręciła. No ale cóż.. całego świata sie nie zbawi :( jednak mam ogromną nadzieje że niebawem dom wypatrzy te dwie kochane sunie.

Posted

[URL="http://dogo.egonet.pl/allegro/ruda/ruda17.jpg"][IMG]http://dogo.egonet.pl/allegro/ruda/ruda17.jpg[/IMG][/URL]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[URL="http://dogo.egonet.pl/allegro/ruda/ruda16.jpg"][IMG]http://dogo.egonet.pl/allegro/ruda/ruda16.jpg[/IMG][/URL]
Przypominamy pysiaki. Mówimy wszystkim [B]dobranoc[/B]- dziś był dla mnie długi i cięzki dzień. Nie mogłam wejść na dogo i odwiedzić Was, ale dwupaczek ma troskliwe ciotki- gdzie ci wujkowie? gdzie te chłopy?- które zadbały o psiny.
W sobotę wielki dzień dla dwupaczku- sesja foto, odwiedziny ciotek. [B]Spodziewamy się całego mnóstwa zdjęć dla nas biednych tutaj z drugiej strony monitora[/B].
Angel, przekonaj mamę, że aparatowi nic się nie stanie, bo noe pada ani śnieg ani deszcz. Pogodę przecież na sobotę mamy zamówioną u św. Mikołaja !!
[B][SIZE=3][COLOR=red]Dobranoc.[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

ale przecież Angel nie musi brać aparatu jutro, bo Paulina bierze swój profesjonalny sprzęcior i zobaczycie, zdjęcia będą takie, że ho ho. wszystkim kopary opadną :)

oczywiście wszystkie wcześniejsze zdjęcia Angel też były śliczne :)

tak w ogóle to jutro do dziewczyn jedzie niezła wycieczka. ja, Paulina, nasze chłopy (Danusiu chciałaś - masz) i jeszcze jeden mały członek bandy ;)

a śniegu tyle.. może ulepimy bałwana?

Posted

witam, witam, Ja dizs nie w szkole bo kiepskoo sie czuje :( ale bez obawy jutro o 9:00 jestem w schronisku i nic mi w tym nie przeszkodzi :) te zdjęcia to będą.. hmmm: niesamowicie niesamowite !:loveu: mam nadzieje ze paulina wyśle mi je mimo wszystkie na e-mail :D jakby dom sie szybko znalazł to chce mieć wieczną pamiątke ! :evil_lol: nie no bez żartów, licze na to że szybko coś dla nich sie znajdzie. Jeśli znalazłby się dla nic dom to byłby najlepszy prezent dla nic jak i dla mnie.

Posted

A czy ten mały członek bandy to Vituś?

Ania Ty masz mój nr kom? Bo ja mam jakąś Anię, ale to chyba nie Twój nr.

Ciekawe co mój facet powie, jak dowie się, że ten wyjazd to z samego rana jest ;).

Posted

[quote name='Paulina87']A czy ten mały członek bandy to Vituś?

Ania Ty masz mój nr kom? Bo ja mam jakąś Anię, ale to chyba nie Twój nr.

Ciekawe co mój facet powie, jak dowie się, że ten wyjazd to z samego rana jest ;).[/QUOTE]

haha a ja też mam jakieś Pauliny i chyba któryś z nich to Twój numer, ale to już na pw ;)

no mój jak się dowiedział, że taka wczesna pobudka, to nie był zachwycony, ale nie ma wyboru :D

Posted

dobra, telefony mamy, wstępny plan jest :)

Angel, czyli spotykamy się przed schronem o 9.00, tak?
Ty się weź kobito dziś porządnie wykuruj, a jutro ciepło ubierz :D

Posted

[B]:loveu:Ja tez Was witam o [I]wczesnym świcie[/I]:loveu:. U nas lekcje są niestety....:shake:[/B]
[quote name='aniao']tak w ogóle to jutro do dziewczyn jedzie niezła wycieczka. ja, Paulina, nasze chłopy (Danusiu chciałaś - masz) i jeszcze jeden mały członek bandy ;)

a śniegu tyle.. może ulepimy bałwana?[/QUOTE]
Bałwan, jak bałwan, ale...te chłopy:multi::multi: szkoda, że się nie załapię na taką ekscytującą eskapadę, że o poznaniu dwupaczku nie wspomnę..
[quote name='Angel'] Jeśli znalazłby się dla nic dom to byłby najlepszy prezent dla nic jak i dla mnie.[/QUOTE]
Angel, dla nas wszystkich byłby to wspaniały prezent, a psiaki nie marzłyby dlużej w schronie, bo strach pomyśleć, co tam sie dzieje za oknem..

[quote name='Paulina87']
Ciekawe co mój facet powie, jak dowie się, że ten wyjazd to z samego rana jest ;).[/QUOTE]
Pewnie będzie zachwycony:evil_lol::evil_lol: [B]Taki sprawdzian męskości:evil_lol::evil_lol::mad:[/B]

[quote name='aniao']no mój jak się dowiedział, że taka wczesna pobudka, to nie był zachwycony, ale nie ma wyboru :D[/QUOTE]
[B]Czyli zdał sprawdzian????[/B]

[quote name='aniao'][B]Ty się weź kobito dziś porządnie wykuruj, a jutro ciepło ubierz[/B] :D[/QUOTE]

Posted

witam witam. Wróciłam własnie ze schroniska. Mam i dobre i złe wieści.. Dobre to takie, że miałam chwile dziewczynki i chyba 3 fotki mam :) oczywiście te fotki to nie to co czeka nas jutro ! No i nie przeraźcie sie cioteczki mojego wyglądu :evil_lol: bo to bedzie drastyczne.. hehehe. Brud, dziury itp. Ale po powrocie ze schronu odżyłam i sie wykurowałam:evil_lol: No a poszłam bo trzeba było wyłapac 11 psów- staruszki itp- takie małe co sie w budach płochliwe chowały. W sumie 4 nas było i złapałyśmy- psiaki poojechały do NIemiec na taki DT- i tam beda im szukac domków:loveu: A zła wiadomość.. znalazłysmy w budzie małego szczeniaczka, szukałysmy matki ale niestety.. komplikacje po porodowe i.. była już martwa :placz: Małego wzieła koleżanka na DT.. pewnie dziś bedzie miał juz wątek maluszek bo ona może go miec tylko na weekend. Niewiadomo czy nie jest maluszek chory.. bo cały zmarzniety był.. normalnie beczec sie chce:placz:

to do jutra cioteczki :loveu::loveu:
ja zaraz do dentysty musze lecieć, potem tańce i nie wiem czy bede dzis jeszcze na wątku, ale wiem ze wy go niezaniedbacie :p także trzymajcie się cieplutko w ten zimnyyy dzień. No i jutro mój znak rozpoznawczy to.. brudne spodnie, dłuższa kurtka no i oczywiście dwupak przy boku :evil_lol:

Posted

Dziewczyno, miałaś się kurować!! Nie jesteś niezniszczalna...to co dziś przeszłaś w schronie, załamałoby niejednego dorosłego człowieka.
Co z tymi staruszkami??? Jaki los je tam czeka?? Jak człowiek nie wie, co dzieje się z psem i gdzie poszedł, widzi czarne scenariusze, ale dobrze, ze biedacyny nie muszą już marznąć i ukrywać się przerażone w budach...
A maluszek? Zima zaczęła się nagle i nie na żarty i ciągle nowe i nowe psie nieszczęścia. Jestem juz na wielu takich wątkach i nie daje rady człowiek pomóc na odległość, a finanse też mają swój koniec..
Angel, zwalcz dzielnie tego dentystę i zrelaksuj sie na tańcach. Coś Ci sie od życia też należy, a nie tylko brudne spodnie i kurtka nie taka - jak piszesz- nikt nie spodziewa się, że wybierasz się do schronu w " niedzielnym ubranku". Jestem pełna podziwu dla Ciebie.
O dwupaczka zadbamy na tyle, na ile tutaj możemy z drugiej strony monitora.
Jak znajdziesz jeszcze chwile czasu, daj nam dzisiejsze zdjęcia psinek. Czy u nich wszystko w porządku? Nie marzną za bardzo?
Boję się uruchamiać wyobraźnię..