Ruby Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jakie są najlepsze wg Was preparaty na odrobaczanie? Jakie mają najszersze spektrum działania na wszystkie pasożyty i są bardzo skuteczne? Które są z kolei gorsze, słabiej działają, mają wąski zakres działania tylko na niektóre pasożyty? Co sądzicie np. o preparacie Dehinel Plus? Czy jest skuteczny i czy ma szerokie spektrum działania? Słyszałam, że Drontal jest najlepszy. A jak z Dehinelem Plus i innymi preparatami? Quote
rytka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Słabo sie znam ale napewno nie polecam preparatu o nazwie PRATEL odrobaczałam nim zwierzęta/psa i kota/regularnie co 4 mce i jak sie okazało kot był mimo to bardzo zarobaczony /wychodzacy ,wiec zawartośc kuwet nie była badana/ale kot 'kichając''wyrzucił z siebie robala/żywego/! Sytuacja powtórzyła sie/tym razem znalazłam robala w misce z wodą!/po AWOKACIE Teraz stosuje ANIPRAZOL i jest wporządku a obserwuje uwaznie.Pozatym ANIPRAZOL jest niedrogi z tym,ze tabletke podac trzeba psu 3 razy kotu 4 w odpowiedniej dawce w stosunku do wagi oczywiście. Quote
Recommended Posts