lolka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Alicja napisał(a)::shake:raczej z taką przeszłością łatwo z domkiem nie będzie wiem:-( ....wszyscy wiedzą i dzięki temu chociaż na spacerki chodzi przynajmniej dwa razy w tygodniu ...to i tak luksus biorąc pod uwagę fakt, że schronisko praktycznie nie ma wolontariuszy Quote
magda z. Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ja go dzisiaj nie widziałam:roll: jest chłopak, ale inny, zaraz wrzucę foty, jak je załaduję Quote
magda z. Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Więc siedzi taki chłopak, głos ma taki zachrypnięty, jakby miał z 15 lat;) do ludzi w porządku, chętnie się głaskał Quote
lolka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jesooo to już jakaś plaga .....czemu tyle amstaffów ludziska oddają:-( jutro będę w schroo to dowiem się o nim więcej ostatnio jakas niemka czy polko/niemka przyjechała i adoptowała któregoś z amstaffów, myślę że tego co miał zoperowana narośl ......i na drugi dzien czy dwa dni potem zadzwoniła do kierownika czy nie może sobie wymienic na innego bo ten jej nie pasuje:angryy:, Quote
magda z. Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ten jest następny, według info moich wczorajszych informacji są 3, lolka dzisiaj będzie to potwierdzi, bo ja wczoraj z pracowniczką schronu chodziłam, ale mówiła o tzrech bulkach, te dwie suki i ten chłopak; kierownika wczoraj akurat rano nie było,jak ja sie kręciłam, lolka to już tam wszystko zna, a ja drugi raz byłam Quote
Recommended Posts