xmartix Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 oczywiscie ze matka z mlodymi wydaje mi sie ze o rozdzieleniu byla mowa jak pieski podrosna a nie ze tak drastycznie zabieramy teraz i juz zreszta.. osoba ktora zalozyla watek nie zebrala go w jeden tylko nadal sa 2/3.... Quote
xmartix Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Asior']to ja moze zacytuje siebie z tamtego wątku: załatwiłam im miejsce z matką a dziewczyny chcą je rozdzielić z matką :( Cały TOZ postawiłam na nogi :shake:[/quote] tu masz namiary na osobe ktora zalozyla watek: jestesmy z Krakowa a moj kom. [moj bo ja tu musze byc posrednikiem] 502188499 Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ojej ...co się tu dzieje?...tak maluszkom się nie pomoże:shake:...nie ma mowy o oddzieleniu piesków od matki!...a tu teraz nikt nie wchodzi...to może ten drugi wątek aktualny...ależ zamieszanie się zrobiło! Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Aktualny jest ten drugi wątek , maluchy mają załatwiony DT ale jest jakiś problemik z transportem a DT jest dla całej rodziny :multi: Quote
Recommended Posts