Spinca Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Kontaktowałam się, zaproponowałam pomoc Fundacji, ale Pani woli szukać domu sama. Pogadałam o pseudohodowlach... Ale świrują te posty ... Quote
madziulka995 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oddam w dobre ręce 7 miesięcznego owczarka collie,jednak nie jest on czystej rasy...posiada książeczke zdrowia oraz ma zrobione szczepienia które dotychczas powinien mieć:) Jest bardzo przyjazny i uwielbia ludzi.Potrzebuje się nieraz wybiegać no ale to chyba jak każdy pies:) Czekam na chętnych pod numerem tel. 723488084 badz gg:4913013 , zdięcia wysyłam na emaila:) Quote
GrubbaRybba Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Rozumiem i cieszę się, że szukasz mu domu. Jak będę słyszała, że ktoś szuka colaka, dam znać. Powodzenia w szukaniu domu. PS - Jak długo pies może jeszcze zostać u ciebie? Quote
madziulka995 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Poniewaz okazalo sie ze mam alergie na sierść psów...to jest pierwszy powod a drugi to taki że wyjeżdzamy za granice do pracy więc nie chce oddac go do jakiegos schroniska ,gdzie nie wiadomo jakie bedzie mial warunki tylko do domu w ktorym bedzie mial zapewnione bezpieczenstwo i ktos go pokocha:) Quote
madziulka995 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 W zasadzie to przydałoby się jak najszybciej znaleść mu dom ale jeszcze jakis tydzien ,dwa napewno zostanie jeżeli nikt sie nie znajdzie:) Quote
agusiazet Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Tydzień, dwa na znalezienie domu to bardzo mało, ale , żeby się Wam udało!!! Quote
Recommended Posts