Olcia P. Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 NA POCZĄTKU POCHWALE SIĘ STRASZNIE WAZNĄ INFORMACJĄ : KOFUNIA SKONCZYŁA DOROSŁY CHAMPIONAT POLSKI !!!! :angel: :laola: :megagrin: :multi: :angel: :laola: Kofunia dostała złoty medal, doskonałą, CWC, BOB i Najlepsza suka w rasie. w stawce były tylko 3 majorki i prezentuje je na zdjęciach :D w kl. szczeniąt: Ms Banita RJ Osanna, w kl mlodziezy Mabana RJ Osanna, w klasie otwartej Kofunia Kaliope Wróżka Osanna . dziewczynki razem :D o dziwo było spokojnie A oto trofea Kofuni :D :D Sędziowała Rosjanka Pani Lubov Ilinczina Tierientieva Quote
Olcia P. Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 Stawka jak na majorki uboga, 3 majorki to niewiele, ale... Sędzina oceniała dosyc surowo wg mnie. Szkoda ze było tak malo majkorek ale jak na krajówke to i tak niezle.. Quote
Marek z Gromem Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Gratulacje Ola !!!!!!!!! Ja wkońcu byłem w głogowie w sobote wieczorkiem u znajomych i w niedziele na wystawie, na cieżkim kacu wygralem z suka koleżanki ZW MŁ :D, na szczeście sunia ładnie mnie prowadziła po ringu wiec w miarę prosto biegłem :D Quote
Olcia P. Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 Żulio Ty GRATULUJE I DZIEKUJE :D Quote
Marek z Gromem Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Widze, ze jeszcze mnie trzyma bo nie napisałem rasy :d Ta suczka to amstaffka :) Quote
Marek z Gromem Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 A to wasza miejscowa z gdyni DONNA LIRA Gold Bozno młoda suczka dopiero co 9 miesięcy skończyła. lepszych nie mam :) Quote
Recommended Posts