Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

سلام! دارم به این فکر می‌کنم که یه سایتی درست کنم که توش بتونم لینک‌های همکاری در فروش بذارم و ازش کسب درآمد کنم. اما نمی‌دونم چطور همه چیز رو تنظیم کنم - از کجا شروع کنم، از کجا ترافیک بگیرم، چه موضوعاتی رو انتخاب کنم. کسی قبلاً این کار رو کرده؟ اگه مقاله یا سایتی هست که بهتون بگه چطور یه سایت همکاری در فروش رو قدم به قدم بسازید - واقعاً بهش نیاز دارم!

Posted

ایجاد یک سایت همکاری در فروش راهی عالی برای کسب درآمد است، اما مهم است که همه چیز را از ابتدا درست بسازید. ارزش دارد که روی انتخاب یک حوزه سودآور، محتوای باکیفیت و جذب ترافیک از طریق سئو، شبکه‌های اجتماعی یا تبلیغات تمرکز کنید. سایت http://advercross.com/ دستورالعمل‌های گام به گام دقیقی در مورد ایجاد و توسعه پروژه‌های مشارکتی دارد. آنها به شما می‌گویند که چگونه موضوعات را انتخاب کنید، از کجا ترافیک دریافت کنید و چگونه به طور موثر لینک‌های همکاری در فروش را برای ایجاد درآمد پایدار قرار دهید. این منبع به شما کمک می‌کند تا کار خود را بدون خطاهای غیرضروری بسازید و به سرعت یک سایت راه‌اندازی کنید.