MartynaP Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Kiedy logowałam sie na dogo to tylko po to aby dowiedziec sie dlaczego moze miec problemy ze skóra...i tak to się zaczęło. W sumie jakby dzieki niemu tu jestem i pomagam jak mogę. Nikt go tu nie znał,nikt nie widział.Ma na imię Ati Znalazłam go jak byłam mała ledwo uprosiłam rodziców aby mógł zostać,i został... był z nami 11 lat,byłby pewnie dłużej ale dziś niestety odszedł. Po raz kolejny pustka,ból,całkowita bezsilność i tysiące pytań:dlaczego? Przedstawiam wam mojego psiaka,szkoda tylko ze dopiero tutaj na tym wątku ale chce zebyscie wiedzieli ze to byl wspaniały pies,mądry uwielbiajacy sie przytulac,lizac mnie po rękach i zawsze był gotów mnie bronić. śpij dobrze moj najlepszy przyjacielu Quote
Redpit Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Przykra wiadomość - lato idzie, radość wokół i ta pustka :-( dla Ciebie [*] Quote
goldenka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 no właśnie... Dlaczego?! Tule w myślach i łacze sie w bólu. ['] Quote
Lilmo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Znam ten paskudny ból, który pojawia się po odejściu ukochanego psa, z którym się dorastało, więc doskonale rozumiem Twoje cierpienie :-( Ati bądź szczęśliwy za TM [*] Quote
Recommended Posts