monka_1987 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 juz wkrótce stane sie wlascicielka alaskana malamuta :multi: mieszkam w [COLOR=black][U]bloku[/U][/COLOR] i tu pewnie zaczna sie krytyczne opinie :mad:... Ale jesli chcialabym psa z ktorym moglabym siedziec w domu i ogladac TV kupilabym sobie yorka :evil_lol: A wiec pies napewno nie bedzie narazony na samotnosc bo w domu zawsze ktos jest mam duzy balkon ale... jestem mu w stanie zapewnic długie spacery, potem bieganie przy rowerze czy ciagniecie opony :p itp. spacery po lesie czy wypady nad wisle tudziez w gory... mam duuzo czasu wolnego:p i nawet jesli podejme od nastepnego roku prace to nic sie nie zmieni :p tak wiec mysle ze piesek nie bedzie mogl narzekac na brak atrakcji tymbardziej ze teraz na wakacje chce go zabrac na miesiac w góry :multi: mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla z psinka spedzac aktywnie czas... jak bede mila juz pieska napisze i podziele sie z wami :p pa Quote
ere77e2 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 I jak poszlo z socjologią psa? jakie wrażenia z malamutem?? strasznie jestem ciekaw Quote
Recommended Posts