[email protected] Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mam problem, od jakiegoś czasu mojemu Snoopiemu leci ropa z oczu. Byłam już z nim u fryzjera i on powiedział że mam mu zmiękczać tę ropę wystygniętą torebeczką herbaty, a potem wycierac to wacikiem. Prosze o pomoc!!! Quote
Baski_Kropka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ...kiedy sie zbiera ropka w oczach to pożywka dla wirusów (poprawcie jeśli się mylę) ;) mojemu też ropiały, wet przepisał kropelki, pare dni i po sprawie ;) Quote
Maleńka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='[email protected]']Mam problem, od jakiegoś czasu mojemu Snoopiemu leci ropa z oczu. Byłam już z nim u fryzjera i on powiedział że mam mu zmiękczać tę ropę wystygniętą torebeczką herbaty, a potem wycierac to wacikiem. Prosze o pomoc!!![/quote] U shih tzu bo bardzo częsta przypadłość, najlepiej będzie jak pójdziesz do weta i weźmiesz kropelki. Na codziennie przemywanie polecam Borasol (kupisz go w aptece) Quote
[email protected] Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Baski_Kropka']...kiedy sie zbiera ropka w oczach to pożywka dla wirusów (poprawcie jeśli się mylę) ;) mojemu też ropiały, wet przepisał kropelki, pare dni i po sprawie ;)[/quote] Podaj proszę ich nezwę! Quote
Maleńka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='[email protected]']Podaj proszę ich nezwę![/quote] Idź do weta, niech spojrzy w te oczka. I wtedy zapisze Ci odpowiednie krople Quote
Recommended Posts