Megan660 Posted January 27 Posted January 27 Witam niestety mój pies już nie potrzebuje więc chce oddać za drobną opłatą Cardisure 10mg 83 szt data ważności 04.26r oraz Cardalis 10 mg / 80 mg - 21szt ważność do 01.26 r dorzucę do tego futosemidum 40 mg - 2 op oraz Canergy 100 mg - 10 tabletek Quote
Megan660 Posted February 17 Author Posted February 17 Tak aktualne Mój email do łatwiejszego kontaktu [email protected] w wiadomości prywatnej podam swój telefon Quote
wnchili Posted March 6 Posted March 6 Niestety, nasz kochany piesek również już nie potrzebuje leku Cardisure Flavoured 5 mg, więc pozostało mi 41 tabletek tego leku (termin ważności 09/2026) i za drobną opłatą (plus koszt przesyłki) może przesłużyć się zdrowiu innemu pieskowi. Przy okazji za drobną opłatą mogę też oddać 115 tabletek dobrego suplementu VETFOOD Cardioforce (ważność do 05/2026). W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: [email protected] . Pozdrawiam Quote
Recommended Posts