Wally Dobis Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 W zeszłym miesiącu przegrałam walkę z chorobą mojego psicha. Walczył dzielnie prawie 1,5 roku. Bawił się, biegał i był szczęśliwy. Wszystkie rozpoczęte leki oddałam do fundacji, ale zostało mi kilka nowych opakowań Renalgel, Cinacalcet i Lypex. Może ktoś szuka chętnie oddam za połowę ceny. Quote
marysiawu Posted February 6 Posted February 6 Dzień dobry, mam do sprzedania Rubenal 75 mg dla psa ( data ważności sierpień 2025) , brak dosłownie kilku tabletek z 60) oraz Azodyl ( data ważności maj 2026, tu brak ok. 26 tabletek z 90). Rubenal - 80 zł +kw, ew. odbiór osobisty w Wwie. Azodyl ( sprowadzany z USA za 650 zł), - 500 zł, najlepiej z odbiorem w Wwie ( musi być przechowywany w lodówce), Mój piesek niestety już nie skorzysta z leków, dlatego odsprzedaję :-( Quote
marysiawu Posted February 6 Posted February 6 Dzień dobry, mam do sprzedania Rubenal 75 mg dla psa ( data ważności sierpień 2025) , brak dosłownie kilku tabletek z 60) oraz Azodyl ( data ważności maj 2026, tu brak ok. 26 tabletek z 90). Rubenal - 80 zł +kw, ew. odbiór osobisty w Wwie. Azodyl ( sprowadzany z USA za 650 zł), - 500 zł, najlepiej z odbiorem w Wwie ( musi być przechowywany w lodówce), Mój piesek niestety już nie skorzysta z leków, dlatego odsprzedaję 😞 Quote
Recommended Posts