asiuniabb16 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Co myślicie o tej hodowli? Jak miewają się wasze pieski z Bon Voyage?;) Quote
zuza:D Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Też jestem ciekawa... ale jak widać nie wiele osób ma psa z tej hodowli.. Ale po tym co czytałam wydaje się być dobra.. Pieski po zdrowych dziadkach i rodzicach...:lol: Quote
Goldek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Wiele psiaków z tej hodowli jest na www . goldenretriever . fora . pl (oczywiście bez spacji) - można popytać, słyszałam że pieski są raczej zdrowe. Quote
zuza:D Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pytałam w kilku tematach, ale odpowiedzi raczej nie ma :shake: Quote
Goldek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Może napisz privy do osób które mają psiaka z Bon Voyage? Wiem też, że jest tam już jeden taki wątek... Nie wiem, więcej pomysłów nie mam. Ewentualnie poszukaj czegoś innego... Quote
zuza:D Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nikt nie pisze, że ma psa z tej hodowli. Więc raczej poszukam czegoś innego, bo chcę mieć pewność, że piesek będzie zdrowy. Mam do Ciebie prośbę. Napiszesz mi na gg jakieś sprawdzone hodowle. ( napisze Ci coś ) Quote
zuza:D Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nikt się nie chwalił.. Przynajmniej nie zauważyłam, a co pisali ? Pozytywnie ? Ale ja mam Twoje gg :eviltong: Quote
Goldek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jak nikt nie pisze? Mnóstwó osób ma stamtąd psa, mogę Ci podać gg jednej dziewczyny, ale na priva - poza tym nie mam Twojego numeru gg... Quote
zuza:D Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ........................... A co myślicie o hodowli GoldenGaj ?? Czy ktoś z Was brał z tamtąd pieska i może potwierdzić, że ta hodowla jest dobra. ? :lol: Quote
Goldek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Osobiście uważam że hodowla Golden Gaj jest bardzo dobrą hodowlą - chociaż nie byłam tam, ale właścicielka tej hodowli wypowiada się często na golden forum - wypowiedzi są rozsądne, spójne i merytoryczne. Quote
zuza:D Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Po tym co widziałam, też tak uważam. Wchodziłam na stronę tej hodowli i ogólnie wrażenie jest dobre.:lol: Ale jednak kupno psa to poważna decyzja... Muszę być pewna, że hodowla jest dobra.:lol:;):lol: Quote
zuza:D Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mam jeszcze jedno pytanie..:oops: [B]Goldek[/B] co myślisz o hodowli Agent Specjalny ? Masz o niej jakieś zdanie ? Quote
Goldek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='zuza:D']Mam jeszcze jedno pytanie..:oops: [B]Goldek[/B] co myślisz o hodowli Agent Specjalny ? Masz o niej jakieś zdanie ?[/quote] Masz priva Quote
[email protected] Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hodowla Bon Voage to bardzo dobra hodowla. Właścicielka bardzo dba o swoje pieski i długo rozmawia z osobą, która chce kupić szczeniaczka. Mój prawie 4-letni Guccio jest z tej hodowli. Nigdy nie chorował, nic mu nie dolega. Jest bardzo wesoły, uwielbia pływać i spacerować nawet po górach. Guccio bardzo lubi bawić się z dziećmi. Jest spokojny, nigdy nie przejawiał agresji ani do ludzi, ani do psów, którym raczej schodzi z drogi. Nigdy nikogo nie ugryzł. Taki prawdziwy przytulak. Quote
OlimpiaBV Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Mam sunię z Bon Voyage! Zresztą widać po loginie :) Miewa się świetnie, niedługo będzie miała szczeniaki rodowodowe :D Quote
martynatg Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='OlimpiaBV']Mam sunię z Bon Voyage! Zresztą widać po loginie :) Miewa się świetnie, niedługo będzie miała szczeniaki rodowodowe :D[/QUOTE] Mój Chicco jest z Bon Voyage. Polecam. świetna hodowla:) Quote
Recommended Posts